Rezumat astrologic 3-9 aprilie: Luna Plină în Balanță

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrologice săptămâna 3-9 aprilie. 

Pe 3 aprilie, Mercur intră în Taur. În astrologie, Mercur arată modul în care gândim și comunicăm(verbal și non-verbal). 

Cum semnul Taurului este unul de pământ, îți dai seama că vom învăța să comunicăm diferit. În ultima vreme, tranzitul lui Mercur prin Berbec ne-a făcut direcți, repeziți și destul de agresivi în gestionarea cuvintelor. Dar acum, Mercur va deveni un contabil. Va măsura, cântări, calcula și abia la urmă va comunica decizia. Gândește, socotește și apoi scrie. Vom fi interesați de calcule, de partea pecuniară, de a monetiza. Ne vom extrage din discuțiile care nu ne ajută cu nimic. De menționat că Mercur va și retrograda în acest semn începând cu data de 21 aprilie. 

Nici nu intră bine în semnul Taurului, că Mercur și face un careu cu Pluto din Vărsător. Multe dintre cuvintele de astăzi ar putea fi mai ironice, mai cinice, şi vom avea tentativa de a ne victimiza. Cu Mercur în careu cu Pluto, multe replici ale noastre sunt extremiste, suntem puşi pe fapte din acestea şi nu mai tolerăm. Aveţi grijă azi ce discuţii purtaţi, cum le purtaţi, cum le duceţi, şi ce spuneţi.

Pe 5 aprilie, Marte din Rac face un sextil cu Nodul Nord din Taur/trigon cu Nodul Sud din Scorpion. Ne vom gândi mai mult înainte de a acționa. Pentru că vom dori să fim siguri că obținem ceva. Vom avea un amestec armonios între intuiție și logică. 

Sextilul dintre Mercur din Taur și Saturn din Pești ne ajută să ne calculăm și cuvintele. Gândim, socotim și abia pe urmă vorbim sau scriem. 

Pe 6 aprilie avem Luna Plină în semnul Balanței. Cei cu marcaj cardinal în astrogramele natale(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) vor simți din plin evenimentul. Pentru că le va fi greu să ia o decizie. Vor încerca să o evite cum au mai făcut, dar întotdeauna această fază a lunii vobește despre un apogeu, despre un moment în care nu se mai poate. Diplomația este bună, dar nu întotdeauna.  

Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Berbec: pragmatism, negociere, îndrăzneală

Taur: idei, minte vie, tensiuni

Gemeni: introspecție, lupte cu trecutul, planuri

Rac: echilibru carieră-familie, dozarea energiei, asumare

Leu: schimbarea perspectivei, atitudine diferită, prospețime

Fecioară: educație, cheltuieli, lipsă de putere

Balanță: ego amplificat, atenție pentru partener, chestiuni financiare

Scorpion: discuții cu partenerul, hărnicie, oboseală

Săgetător: socializare, muncă excesivă, speculații

Capricorn: decizii pe plan profesional, inspirație, treburi gospodărești

Vărsător: cumpătare, discuții multiple, schimbare atitudine

Pești: spirit antreprenorial, descoperiri, cercetare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel