Rezumat astrologic săptămâna 6-12 iunie

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 05 iun, 20:58 | Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziunile astrologice ale perioadei 6-12 iunie sunt strâns legate de capacitatea noastră de a accepta schimbările pe plan financiar. 

Săptămâna 6-12 iunie are parte de unele aspecte speciale. Nu sunt unele marcante, dar sunt unele care pot crea ajustări, mai ales pe plan financiar. Fie că este vorba de banii din salariu, de pe urma unei afaceri sau de pe urma unei moșteniri, vor fi cusiguranță multe discuții și analize. Și oricum, zilele următoare ne pregătesc de conjuncția Marte-Chiron și de următoarea Lună Plină din Săgetător(ambele evenimente pe14 iunie). 

Pe 6 iunie avem o conjuncție între Uranus și Pallas în semnul Taurului și un sextil între Soarele din Gemeni și Chiron din Berbec. 

Uranus vorbește despre instabilitate, noncomformis, genialitate și rebeliune. Pallas era zeița strategiei și a planificării, avea rol în războaie. Taurul este semnul resurselor. Deci conjuncția dintre cei doi aștri vrea să ai planul de a nu avea un plan concret. Adică să fii pregătit pentru orice schimbare surprinzătoare din punct de vedere financiar. Dar pentru asta ai nevoie totuși de o siguranță. Astfel încât să poți lua decizii la care alții nici nu s-ar fi gândit. Cu alte cuvinte, să ai puterea să te joci cu necunoscutul. 

Sextilul dintre Soare și Chiron îți arată că autenticitatea este lozul tău câștigător. Că acceptarea rănilor pe care le duci cu tine te-a făcut mai puternic și te-a ajutat să mergi mai departe. Exact un asemenea aspect te ajută să obții admirația celor din jur. Împărtășești întâmplările mai puțin fericite într-un mod creativ și îți maximizezi șansele. 

Pe 10 iunie avem un trigon între Mercur din Taur și Pluto din Capricorn. Înainte de a intra în semnul Gemenilor, planeta mentalului primește un imbold puternic de la planeta transformării. Cum ambele planete sunt în semne de pământ, putem folosi această zi pentru a gândi cum să ne optimizăm situația financiară. Beneficiem de focus, de abilitatea de a descoperi esența unor situații și o putere de a înțelege dedesubturile. 

Pe 12 iunie avem o conjuncție între Venus și Uranus în semnul Taurului. Schimbări neașteptate pe plan amoros, dar și financiar. Coup de foudre(cum zic francezii) sau decizia de a rupe o relație. Nevoia de independență în plan amoros. 

Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Berbec/Ascendent în Berbec: discuții importante, investiții, curaj

Taur/Ascendent în Taur: planificare, schimbare pe ultima sută de metri, carismă

Gemeni/Ascendent în Gemeni: intuiție puternică, acceptare, generozitate

Rac/Ascendent în Rac: timp de calitate în preajma prietenilor, planuri schimbate, eforturi

Leu/Ascendent în Leu: idei neașteptate, creativitate, îndrăzneală

Fecioară/Ascendent în Fecioară: informații câștigătoare, minte deschisă, călătorii

Balanță/Ascendent în Balanță: negocieri reușite, schimbare de direcție, sprijin

Scorpion/Ascendent în Scorpion: pasiune, apreciere, recompensă

Săgetător/Ascendent în Săgetător: hărnicie, treburi gospodărești, bunăvoință

Capricorn/Ascendent în Capricorn: strategii financiare, romantism, hobby-uri

Vărsător/Ascendent în Vărsător: reparații, apropierea de familie, conversații aprinse

Pești/Ascendent în Pești: cheltuieli, idei diferite, oboseală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play