Rihanna se întoarce la muzică cu piesa "Lift Me Up"

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Facebook Rihanna
Foto: Facebook Rihanna

Rihanna se revine la muzică cu piesa  "Lift Me Up".

Rihanna revine la muzică. După succesele în modă şi în industria cosmetică, dar şi după primul ei copil, superstarul mondial Rihanna se întoarce cu piesa principală de pe coloana sonoră a viitorului film Marvel, potrivit unui comunicat dat publicităţii miercuri, informează Agerpres, citând AFP.

Șase ani de tăcere



Punând capăt la şase ani de tăcere ca artistă solo, vedeta în vârstă de 34 de ani lansează vineri piesa "Lift Me Up", care va apărea în "Black Panther: Wakanda Forever". Cea mai recentă producţie Marvel va fi proiectată peste două săptămâni în cinematografele din întreaga lume.

Ultima piesă solo a Rihannei - "Love on the Brain"- a fost lansată în 2016.

"Lift Me Up", din care câteva note au fost dezvăluite pe reţelele de socializare, va fi lansată prin intermediul casei de discuri Westbury Road aparţinând artistei.

Interpreta hiturilor "Umbrella" şi "Diamonds" va anima, pe 12 februarie 2023, în Arizona, concertul din pauza Super Bowl - finala campionatului de fotbal american (NFL) fiind cel mai urmărit eveniment anual la televiziune din SUA.

De ce a renunțat Rihanna la muzică



Fanii înfocaţi ai Rihannei au cerut cu insistenţă, de ani de zile, cel de-al nouălea album al cântăreţei, despre care vedeta a dezvăluit că va fi "infuzat cu reggae" şi a lăsat să se înţeleagă încă din 2019 că este aproape gata.

Cântăreaţa din Barbados a pus de câţiva ani muzica pe planul secund pentru a se concentra cu succes pe modă, dar şi pe cosmetice, marca sa Fenty fiind cea care propulsat-o la statutul de miliardară.

Rihanna şi partenerul ei, rapperul A$AP Rocky, au împreună un copil, născut în luna mai.

Rihanna este miliardară. Ce avere are vedeta

Cântăreaţa şi femeia de afaceri Rihanna are o avere de 1,7 miliarde de dolari, a anunţat miercuri revista Forbes, devenind astfel una dintre cele mai bogate muziciene de pe planetă, informează AFP. Vedeta de R&B şi-a fructificat succesele într-un imperiu masiv în sectoarele modei şi produselor de înfrumuseţare, astfel că, în prezent, veniturile sale le eclipsează pe cele ale unor superstaruri ca Madonna şi Beyoncé.

Originară din insula Barbados, Robyn Rihanna Fenty, în vârstă de 33 de ani, şi-a făcut o intrare uimitoare pe scena muzicală internaţională în 2003. Şi chiar dacă vânzările de discuri şi turneele au contribuit la averea sa, talentul ei antreprenorial a fost cel care a catapultat-o printre cei super-bogaţi.

Forbes, care realizează în mod regulat un clasament al cei mai bogaţi oameni din lume, a estimat miercuri că aproximativ 1,4 miliarde din averea Rihannei provin de la marca său de make-up, Fenty Beauty, creată în parteneriat cu gigantul francez de lux LVMH. Lansată în septembrie 2017 cu scopul de a promova incluziunea, Fenty Beauty oferă produse de machiaj pentru zeci de nuanţe de ten.

Rihanna este, de asemenea, co-proprietară a liniei sale de lenjerie Savage X Fenty, care contribuie cu 270 de milioane de dolari net la averea sa, potrivit Forbes. Deşi nu a mai lansat niciun album din 2016, cântăreaţa continuă să aibă o uriaşă influenţă online, cu peste 100 de milioane de fani pe Instagram şi Twitter. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel