RISC de despărţire pentru o zodie, chiar înainte de SĂRBĂTORI

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
RISC de despărţire pentru o zodie, chiar înainte de SĂRBĂTORI (sursa foto: Pexels)
EXCLUSIV
RISC de despărţire pentru o zodie, chiar înainte de SĂRBĂTORI (sursa foto: Pexels)

Sărbătorile sunt un prilej de bucurie, dar ce te faci când războinicul Marte ne îndeamnă la decizii curajoase sau chiar necalculate? Mai ales când Venus retrogradează. Există riscul unor rupturi sau ultimatumuri. Una dintre semnele zodiacului va fi avantajată din punct de vedere profesional de aceste tranzite, însă nu este la fel de sigur dacă relaţia sa de cuplu va trece de aceste sărbători în aceeaşi formulă.

"Dat fiind faptul că Marte este în Săgetător, înseamnă că prinzi curaj, prinzi încredere, optimism. E adevărat, de multe ori, un curaj nebun pentru că te vei arunca. A fost Marte în Scorpion, ţi-ai făcut planuri, strategii, ai căutat, ai mai hibernat. Acum, cu Marte în Săgetător, nu te mai mulţumeşti cu puţin, vrei totul! Şi te arunci, rişti foarte mult.

Pentru tine, luna decembrie e foarte riscantă, mai ales din punct de vedere profesional, educaţional, al conceptelor, al principiilor tale de viaţă. Te arunci.

Mulți dintre voi, dintr-o dată, vor dori să plece din țară, să călătorească mai mult, să studieze, să se îmbunătăţească sau să se întoarcă în ţară şi veţi deveni, dintr-o dată, judecătorii tuturor cu Marte în Săgetător. Veţi dori să îi învăţaţi sau să îi corectaţi pe ceilalţi, să le spuneţi ce e bine şi ce nu.

E un tranzit bun pentru că Marte în Săgetător nu face aspecte care să vă lovească, să vă supere. Va face un aspect mai stabilizator cu Saturn, dar e bun. Cât timp Marte a fost în Scorpion, până pe 13 decembrie, aţi stat în spate. Dar acum ieşiţi mult în faţă şi aveţi nevoie să discutaţi, să învăţaţi, să vă plimbaţi, să vă extindeţi, să vă amplificaţi foarte mult totul. Excesul de zel, în asemenea momente, o să fie bun.

Pe urmă, foarte important pentru voi: Venus îşi începe retrogradarea în această zi ingrată de 19 decembrie, ceea ce înseamnă că, din punct de vedere amoros, luna decembrie este destul de zăpăcită şi așa va fi şi luna ianuarie. Cu alte cuvinte, veţi avea tendinţa să rupeţi relaţii lungi, veţi avea tendinţe să intraţi în idile. Relaţia în care vă aflaţi, dacă nu face un pas înainte, veţi da un ultimatum partenerului.

Tot Venus retrograd în Capricorn testează relaţiile care nu mai funcţionează, relaţiile plictisitoare, blazate. Şi dacă se întâmplă ceva, să ţineţi minte un lucru: ce se rupe pe Venus retrogradă, bine este că s-a rupt!  Aşa că, în preajma sărbătorilor, vă readuceţi aminte de un fost partener, vă readuceţi aminte de cineva care v-a sunat recent pentru că aveţi o relaţie care nu funcţionează.

Dar, chiar şi aşa, rugămintea mea este următoarea: pe Venus retrogradă, mai bine divorţezi decât să te căsătoreşti. Deci aveţi multă grijă!

Dar, la ce ne poate ajuta Venus retrogradă în Capricorn? Vă poate ajuta mult din punct de vedere profesional. Şi cu Marte în Săgetător acolo, aveţi curaj să aplicaţi la un job la care nu v-aţi fi dus niciodată, să studiaţi ceva despre noul job şi să vă aruncaţi.

Deci, pe plan profesional, este o lună bună. Iar pe plan relaţional, trebuie să aveţi puţină grijă Şi pentru că Venus are legătură şi cu banii în general - şi iubirea are legătură cu banii, doar că noi vrem să credem în poveşti - în zona amoroasă şi financiară trebuie să aveţi grijă, partea profesională este foarte bine aspectată", a precizat Daniela Simulescu despre Berbec sau cei cu ascendent în Berbec.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel