Ritual de Lună Nouă: ce intenții să-și pună fiecare zodie și 3 sugestii de la astrologii internaționali

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
Freepik
EXCLUSIV
Freepik

Pe 24 noiembrie, avem două evenimente astrologice importante: Luna Nouă în Săgetător și reluarea mersului direct al lui Jupiter prin semnul Peștilor. Luna Nouă de astăzi este acompaniată de Mercur și Venus, deci avem parte de un stellium în acest semn. Cu alte cuvinte, energia evenimentului este amplificată. 

O Lună Nouă înseamnă că avem Soarele(energia conștientă) și Luna(emoțiile) în același semn, iar din punct de vedere simbolic, se deschide în fața noastră o etapă a începuturilor, așa că putem să începem să ne gândim la dorințe și intenții clar exprimate. Iată ce intenții ar trebui să ai de Lună Nouă, conform Danielei Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și ce-ți sugerează astrologii internaționali.

De obicei, fazele importante ale lunii(Luna Nouă și Luna Plină), vor avea efecte ce se vor întinde pe șase luni.

Berbec/Ascendent în Berbec

Nu te lipi de nicio replică sau etichetă neplăcută. Fii liber, expansiv și filosof, pentru că-ți va merge bine. Poți să planifici și o călătorie de unde să înveți ceva.

Taur/Ascendent în Taur

Este o zi foarte bună să fii mai optimist pe plan financiar. Nu te judeca prea mult și nu mai fii atât de dur cu tine. Și viața ta va deveni mai satisfăcătoare în următoarea jumătate de an. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Azi ai nevoie să râzi, să chicotești sau să te bucuri. Evită subiectele neplăcute, care te încarcă negativ și dă-ți voie să te simți bine. Alungă gândurile nepotrivite!

Rac/Ascendent în Rac

Astăzi, îngrijește-te și fă ceea ce îți place. Poate mănânci preparatul preferat sau bei ceva bun. Și ține minte faptul că tu ești cea mai importantă persoană din viața ta. 

Leu/Ascendent în Leu

Luna Nouă aduce una dintre cele mai bune zile pentru tine. Poți să te simți iar copil și te poți alinta. Joacă-te și glumește. Și să ai planuri din acestea și pentru următoarele șase luni!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Pentru Fecioare, Luna Nouă vrea intenții legate de treburile gospodărești sau de "curățenie" prin cămăruțele inimii. Pentru acum și perioada următoare. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Astăzi este o zi bună pentru a crea conexiuni între oameni și noi punți relaționale. De altfel, acesta este obiectivul principal pentru tine până în mai 2023. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Răsfață-te! Cumpără-ți produsul la care visezi de mult și cheltuie pentru bucuria ta. Și vei vedea că viața va fi mult mai generoasă cu tine în următoarea jumătate de an. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ia tot ce-ți oferă Universul și găsește următorul pas. Luna Nouă din semnul tău vrea să îți găsești drumul, unun nou și diferit față de ce ai avut până acum. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Este simplu: fă curățenie pe plan personal și profesional! Acestea ar trebui să fie obiectivele tale pentru următoarele șase luni. Poți începe cu vizualizarea. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

24 noiembrie este o zi optimă pentru a-ți suna persoana preferată sau pentru a ieși cu ea în oraș. Ai nevoie de o intenție legată de viitorul apropiat. 

Pești/Ascendent în Pești

Setează-ți noi obiective pe plan profesional. Imaginația ta nu are limite, deci pune-o la lucru! Cu siguranță, vei vedea primele semne în următoarele șase luni. 

Recomandările astrologilor internaționali

Adaptează-te la schimbări

Astrologul Pam Gregory subliniază importanța schimbării odată cu Luna Nouă în Săgetător. Sunt și zodii vizate, precum Gemeni, Fecioară, Pești sau Săgetător, care sunt încurajate să fie cât mai flexibile și să îmbrățișeze ideea de schimbare. Astfel, dacă ti-ai propus ceva, nu mai amâna. Aceasta este o perioadă optimă să cauți noi începuturi, pentru că Luna Nouă din Săgetător aduce speranța, optimism și înțelepciune. Alege un viitor mai bun și axează-te doar pe energii favorabile.

Bucură-te de noi aventuri

Terrence Guardino rezumă Luna Nouă în Săgetător, oferind zodiilor următorul sfat: Bucurați-vă de noi aventuri! Mai mult, Luna Nouă este benefică și pentru scriere creativă. Acesta continuă argumentele lui Pam Gregory și spune că te poți întâlni cu schimbări favorabile, datorate de alinierea Lunii Noi în Săgetător cu Mercur și Venus. Poate fi vorba de o călătorie sau de începutul unui curs nou, pe care l-ai tot amânat.

Fii curajos

Și Veerle Debruyne este de părere că impactul Lunii Noi în Săgetător este vizibil asupra zodiilor, care necesită curaj. Berbecii pot să călătorească sau să înceapă alte studii, iar Taurilor le-ar prinde bine munca în activități de grup. Același astrolog spune că Gemenii se pot bucura de această Lună Nouă prin noi colaborări. Și Racii au parte de noi începuturi și le trebuie curaj ca să iasă din rutină. Leii pot avea noroc în dragoste, dacă-i oferă o șansă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel