Ritual de Lună Plină pentru a atrage relaţia potrivită în viaţa ta

astrosens Team | Dată: 20 sep 2021, 11:40 | Categorie: Lifestyle
Ritual de Lună Plină pentru a atrage relaţia potrivită în viaţa ta (sursa foto: Pixabay)
Ritual de Lună Plină pentru a atrage relaţia potrivită în viaţa ta (sursa foto: Pixabay)

Luna Plină este un moment ideal pentru manifestarea dorinţelor, în special pe plan emoţional, relaţional. Iată un ritual simplu cu care să atragi relaţia potrivită în viaţa ta, recomandat de horoscope.com. Ai nevoie de trei lucruri foarte simple şi de un loc liniştit pentru a te putea relaxa.

Aceasta este o vrajă deosebit de grozavă de făcut astăzi, cu energia lunii pline sporind intuiția, dorințele, pasiunea și capacitatea noastră de conectare.

Materiale necesare:

1 Caiet
1 Stilou / Creion
1 Lumânare roz

Instrucțiuni:

- Așezați-vă sau întindeți-vă într-un loc liniștit, într-un loc în care nu veți fi deranjați timp de cel puțin 30 de minute.

- Respirați adânc  de cinci ori. Inspirați în timp ce număraţi până la 3 și apoi expirați.

- Dacă vă simțiți relaxat, treceți la pasul următor. Dacă nu, repetați pasul 2 până când vă simțiți calm.

- Închide ochii și amintește-ți prima dată când ai avut sentimente extraordinare pentru o altă persoană. Reveniți la această perioadă de timp. Ce vârsta aveai? Ce se mai întâmpla în viața ta? Cum ai cunoscut această persoană?

- Cum ai ajuns să dezvolți sentimente pentru aceasta? A fost o pasiune rapidă sau o flacără lentă? Cum ai reacționat când ți-ai dat seama că ai sentimente pentru aceasta? Stați în aceste emoții, cu scopul de a evoca emoțiile pe care le-ați avut în acel moment.

Acum, că vă simțiți plini de dragoste, acum vine partea în care începeți să vă imaginați cum va fi când veți avea aceleași sentimente pentru altcineva. Începeți să scrieți câteva detalii despre relația dvs. de vis. Iată câteva întrebări ca ghid:

- Cum ți-ai petrece timpul cu această persoană? Cum vă distraţi împreună?

- Cum s-ar realiza cea mai mare parte a comunicării dvs.?

- Cum ai rezolva certurile?

- Ce aţi face în timpul vostru împreună?

- Cum ar arăta vacanţele voastre?

- Cum v-aţi descurca împreună cu finanțele?

- Cât timp aţi petrece unul cu celălalt?

- Care este partea ta preferată din această relație?

- Ce tipuri de lucruri ați face unul pentru celălalt?

- Care sunt obiceiurile la care doriţi să renunţaţi pentru această relaţie?

Transformaţi răspunsurile la aceste întrebări în afirmații și scrieți-le sub răspunsurile dvs. Un exemplu în acest sens ar fi: "în relația noastră, amândoi apreciem comunicarea clară, calmă și concisă. Amândoi ascultăm profund înainte de a răspunde, împărtășind înțelegerea și compasiunea".

Acum, țineți-vă lumânarea roz, concentrându-vă asupra modului în care vă veți simți atunci când sunteți în această relație. Dacă apar sentimente de frustrare sau anxietate, împingeți-le ușor deoparte și concentrați-vă spre modul în care se va simți când veți găsi această relație dorită.

Ținând încă lumânarea, spuneți universului că sunteți gata pentru ca acest tip de relație să se manifeste în viața voastră și apoi citiți afirmațiile pe care le-ați scris cu voce tare.

Aprindeți lumânarea și repetați din nou aceste afirmații, cu voce tare.

Exprimă recunoștință pentru univers pentru că ți-a trimis în cale această relație. Da, trebuie să mulţumeşti ca şi cum ai primit deja ceea ce îţi doreai pentru a exprima credinţă în puterea universului de a-ţi oferi această relaţie.

Pune aceste afirmații undeva la îndemână. Oricând simți anxietate privind viaţa ta amoroasă, citeşte-le cu voce tare. Crede că ţi se vor îndeplini dorințele.

Ţi-a plăcut această vrajă? Treci la nivelul următor, creând o tablă de viziune a relației perfecte, pentru a te ajuta să creezi o viziune chiar mai clară și mai concisă pentru a manifesta relația de vis.

Articol recomandat de horoscope.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play