Ritual pentru Luna Plină în Balanță de pe 6 aprilie. Iată ce poți folosi!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Folosește acest ritual pentru Luna Plină de astăzi, din semnul Balanței!

Nu există o modalitate corectă sau incorectă de a realiza un ritual de Lună Plină. Îți oferim câteva sugestii, care te ajută să sărbătorești energia acestui fenomen. Poți selecta un singur ritual sau le poți face pe toate.

1. Creează un spațiu potrivit

La începutul fiecărui ritual de Lună Plină, este important să îți cureți spațiul din punct de vedere energetic. Pe lângă curățarea fizică a locului, poți să arzi câteva ierburi sau poți utiliza uleiuri esențiale. Orice este nevoie pentru ca ca spațiul în care are loc ritualul să fie sacru.

Totodată, poți aprinde și o lumânare. Asigură-te că ești într-o zonă liniștită, că nu poți fi deranjat. Poți să asculți și o muzică liniștită, pe fundal.

2. Mergi la plimbare!

Balanța este un semn de aer și ne aflăm în perioada în care, cel puțin la nivel teoretic, ne bucurăm și de primăvară. O modalitate simplă și potrivită de a sărbători acest fenomen astrologic este să te plimbi în aer liber. Bucură-te de natură! Mergi cu picioarele goale prin iarbă. Atinge un copac. Activează-ți toate simțurile, fie că este vorba despre miros, văz sau auz.

În timpul plimbării, poți să aduni frunze, flori, pietricele mici.

3. Folosește cristale sau frunze, flori, pietricele

Balanța este un semn al frumseții, iar crearea unui mic altar de cristale este ideală.

Cele mai bune cristale pentru Balanță includ:

Lapis lazuli
Citrin
Acvamarin
Piatra lunii
Safir
Cuarț roz
Agat
Opal
Aventurin verde
Turcoaz

Folosește cristalul de care te simți cel mai atras. Dacă nu le ai, te poți folosi de frunze, flori, pietre sau alte mici obiecte care pot fi găsite ușor în aer liber.

Pe măsură ce îți aranjezi cristalele sau alte obiecte, gândește-te la ceea ce dorești să apelezi sau să manifestezi cu ocazia acestei Luni pline.

4. Gândește-te la relațiile din viața ta

O alte idee optimă pentru o Lună Plină în Balanță? Reflectează asupra relațiilor tale. Poți ține un mic jurnal, unde să treci lucrurile care ți-au provocat durere sau chestiunile care încă îți afectează relațiile actuale. Scrie cum te simți în raport cu ele.

Dacă te afli într-o relație care te consumă, nu ezita să scrii o scrisoare, prin intermediul căreia să exprimi tot ce nu ai reușit să îi spui acelui partener. Nu trebuie să îi oferi scrisoarea, rupe-o sau arde-o, pentru a scăpa de acele sentimente negative sau de emoții. Sau, dacă te simți curajos, oferă acel text.

5. Vizualizează modul în care ai dori să arate viața ta

Așează-te confortabil. Închide ochii și lasă-ți imaginația să zburde. Care este cel mai mare vis al tău? Cum arată o viață ideală pentru tine? Unele vise, îndeosebi cele mărețe, au nevoie de timp pentru a se manifesta. Așa că gândește-te ce ți-ai dori în următoarele luni sau ani. Ar putea fi ceva material sau orice îți dorești. Apoi, gândește-te la ce te împiedică de la visele tale. Credințe limitative, povești vechi, modele toxice, oameni sau răni din trecut.

6. Bucură-te de un ceai din ierburi

Nu în ultimul rând, poți face un simplu ceai de soc, lavandă sau ce ai prin casă. Pregătește-l, în timp ce te gândești la ceea ce îți dorești cel mai mult cu ocazia acestei Luni Pline în semnul Balanței.

Citește și: Calendar Fazele Lunii 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel