Ritual pentru Luna Plină în Leu de pe 5 februarie. Bucură-te de energia acestui fenomen astrologic!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
https://pixabay.com/

Urmează o Lună Plină în Leu! Este un moment potrivit și pentru vindecare sau purificare, dar și pentru renunțări sau introspecție. Iată ce ritual poți folosi cu ocazia acestui eveniment!

Duminică, pe 5 februarie, avem o Lună Plină în Leu. Soarele din Vărsător și Luna din Leu vor fi de această dată în careu cu Uranus din Taur.

Avem în față un fenomen special, care poate aduce momente ciudate, mai ales pentru cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Te poți trezi în situații în care nu îți găsești locul, mai ales din punct de vedere relațional. 

Mai mult, Luna Plină vorbește de fiecare dată de o închidere, de un apogeu, de un final, de o renunțare. De purificare, detoxifiere, de o conștientizare mai dură.

Soarele în Vărsător își dorește detașare și libertate, în timp ce Luna din Leu ține la identitatea proprie și la iubirea de sine. Soarele în Vărsător este mai tolerant, iar Luna Plină în Leu ia totul personal. 

Pentru că este luna iubirii, poți folosi această Lună Plină în Leu și să îți dai seama ce declanșează celălalt în tine şi să conștientizezi că nu este vorba doar despre el/ea, ci şi despre tine.

Acest eveniment se va petrece seara și va fi o Lună Plină care aduce numeroase aspecte destul de copleșitoare, tensionate sau marcante.

De ce ritual simplu te poți bucura odată cu Luna Plină în Leu? Poți alege orice punct de mai jos.

1. Alege măcar 5 minute din acea zi ca să rostești câteva afirmații pozitive. Poți spune clar: "Mă iubesc" sau "Mă accept". Dacă ai timp, scrie pe o foaie de hârtie ce îți place cel mai mult la tine.

2. Ai rostit afirmațiile? Bea un pahar cu apă! Apa este vitală și un simbol al purificării.

3. Dacă îți faci dușul de dimineață, nu ezita să pui o melodie preferată, care să cânte pe fundal. În cazul în care dorești, poți să spui și câteva mantre.

4. Ia o pauză! Măcar câteva minute din zi, stai cu tine și gândește-te la lucrurile pentru care ești recunoscător. 

5. Vrei să ții cont de energia minunată a Leului? Acest arhetip vorbește despre tot ce este frumos, distractiv și relaxant. Așa că sărbătorește energia Lunii Pline prin purtarea unei ținute deosebite, ca de sărbătoare. Răsfață-te!

6. Poți să te relaxezi simplu, savurând o cafea sau ceaiul preferat.

7. Aprinde și o lumânare parfumată. Poți folosi și tămâie, dacă vrei să încarci pozitiv spațiul în care locuiești.

8. Notează într-un jurnal toate lucrurile care te-au durut sau pe care dorești să le lași în urmă.

9. Meditează!

10. Bucură-te de un ritual de relaxare în timpul serii. Poate fi vorba despre un tratament spa realizat acasă sau câteva minute de yoga. Înainte de somn, nu uita să îi mulțumești Universului pentru binecuvântări și îndrumări!

Astrosens îți recomandă să vezi și: Astrologii internaționali despre Luna Plină în Leu de pe 5 februarie: "Vor fi dezvăluiri și decizii dramatice!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel