Ritualuri și afirmații de Lună Plină. Folosește energia Lunii Pline în folosul tău

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Luna Plină în Gemeni de pe 27 noiembrie aduce schimbări în plan personal și financiar, alături de niște emoții intense. Pentru a gestiona mai eficient tot ceea ce urmează, iată câteva afirmații și ritualuri de folos!

Pe 27 noiembrie, vom avea o Lună Plină în Gemeni.

O Lună Plină vorbește despre un apogeu. Este un moment în care ne rupem de ceva, renunțăm la ceva și ne dăm seama că am făcut tot posibilul în anumite situații, dar mai mult de atât nu se poate. 

Semnul Gemenilor scoate în evidență comunicarea, conversațiile și ideile. Soarele din Săgetător este în opoziție cu Luna Plină în Gemeni. Soarele reprezintă logica, în timp ce Luna reprezintă emoțiile. Este un moment prielnic să găsim echilibru între gândirea subiectivă și cea rațională. 

Iată câteva ritualuri și afirmații care îți vor fi benefice în această Lună Plină.

Ritualuri pentru Lună Plină:

Jurnal și auto-reflecție: Începeți prin a vă face timp pentru auto-reflecție. Jurnalul poate fi un instrument puternic în timpul acestei Luni Pline. Scrieți-vă gândurile, ideile și sentimentele. Explorați-vă dualitatea și gândiți-vă la cum vă puteți găsi echilibrul și integrarea.

Comunicarea clară: implicați-vă în conversații semnificative cu cei dragi. Fiți deschiși și sinceri în comunicarea. Căutați înțelegerea și rezolvați orice conflicte sau neînțelegeri care pot apărea.

Obiective intelectuale: hrăniți-vă curiozitatea intelectuală. Urmați un nou curs, citiți o carte care vă stimulează sau participăți la o discuție filozofică aprofundată. Mintea tânjește la stimulare și creștere.

Socializarea: participați la evenimente sociale sau petreceți timp de calitate cu prietenii și familia. Energia socială a Gemenilor încurajează conexiunea și colaborarea.

Meditație și mindfulness: echilibrați-vă energia pozitivă a acestei Luni Pline cu momente de pace. Practicați meditația pentru a vă calma mintea și pentru a obține o perspectivă asupra eului interior.

Eliberarea: Ca orice Lună Plină, acesta este momentul perfect pentru a elibera ceea ce nu vă mai servește. Gândiți-vă la orice obiceiuri, gânduri sau relații care vă rețin și eliberați-le cu intenție.

Afirmații care pot fi rostite astăzi:

1. „Sunt deschis(ă) să accept schimbările neașteptate și benefice care vin către mine în această perioadă, cu încredere și foarte mult curaj.”

2. „Îmi ascult intuiția și voi face alegerile potrivite pentru a-mi urma visurile și aspirațiile în această viață.”

3. „În timpul acestei Luni Pline, mă eliberez de trecutul meu și mă deschid pentru noi începuturi pline de speranță și entuziasm.”

4.  „Sunt deschis(ă) să mă conectez cu oameni noi, care îmi aduc inspirație și sprijin în călătoria mea personală și spirituală.”

5. „În timpul acestei perioade, mă eliberez de orice teamă și blocaje mentale care mă împiedică să îmi trăiesc viața în plinătate, satisfacție și dragoste.”

Afirmațiile devin mai puternice atunci când le rostiți cu încredere, chiar să vă faceți un obicei din a le repeta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel