România, amenințată de Luna Plină. Simulescu: Nu mai revenim! Două momente importante

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Ce aduce Luna Plină în Scorpion pentru fiecare ZODIE. Vezi previziunile astrologului Daniela Simulescu pentru România.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a vorbit în emisiunea sa despre Luna Plină în Scorpion și ce aduce pentru România. 

”O să vină o altă Lună Plină, o altă eclipsă pe 19 noiembrie, acela e un moment foarte important, mai ales că pe harta României se vede într-un mare fel și chiar și acum, Luna nouă activează asupra României de la 1 decembrie 1918. Uranus este în opoziție cu luna României, ceea ce înseamnă, conștiința noastră în mentalul colectiv se schimbă foarte mult acum. Doar că, una este ce credem noi că se va schimba și de fapt se va schimba altfel. Opoziția Lunii noi cu Uranus va aduce multă instabilitate, multă inconștiență. Toată lumea în jurul meu mă întreabă în ultimul timp: Daniela, când revenim? Nu mai revenim. Nu mai revenim. Cel puțin din punct de vedere astrologic, două momente importante sunt în 2023, 2025, dar nu mai revenim. La cum era înainte nu mai revenim și toată lumea spune: da, dar nu putem să stăm pe instabilitate, pe haos. Așa este, dar uite că de doi ani stăm acolo. Stăm în instabilitate, stăm în haos și supraviețuim. Deci luați ce credeați că nu sunteți în stare și o să vă dați seama că sunteți foarte tăbăciți”, a declarat astrologul Daniela Simulescu. 

”Secretul” din astrograma României. Proces de schimbare enorm în următorul an! Previziuni pentru toți

Astrologul Daniela Simulescu a realizat astrograma țării noastre pentru ultimele luni din 2021. „La finalul anului, românii se vor simți pierduți, trădați și cu greu își vor mai păstra încrederea în oamenii politici aflați în poziții cheie, indiferent de culoarea politică”, a subliniat astrologul. 

„Suntem în valul patru, am avut Congrese ale unor partide, schimbări, deci clar că, până la finalul anului, totul este condensat. Se schimbă și situația politică a țării. Ce se întâmplă în harta unei țări? În primul rând, mă uit la progresie și progresia arată interiorul nostru, mentalul nostru colectiv, cum ne simțim. De doi ani, noi țipăm, strigăm, ne batem cu pumnii în piept, vrem să fie totul despre noi, nu despre alții, contează partea naționalistă de care ne ținem cu dinții. O să fim progresați în Leu până la finalul anului și o să auzim declarații că merge bine, că nu avem probleme, însă progresia Leului este menită doar să simțim nevoia să ne lăudăm și să credem că este bine. Până în decembrie, va exista o senzație de dezamăgire profundă, dezamăgire cruntă! O să existe o stare de nemulțumire profundă la nivel național”, a spus Daniela Simulescu.

AFLĂ MAI MULTE DIN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel