Romantism și creativitate din plin pentru o zodie până pe 3 iunie. Ce surprize i-au mai pregătit astrele?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Horoscop internațional. Pe 15 mai, Mercur a intrat în semnul stabil al Taurului, unde va rămâne până pe 3 iunie. Iată ce ne spune un astrolog internațional despre acest tranzit!

Candace O’Neal, astrolog internațional, ne vorbește despre tranzitul lui Mercur în semnul Taurului. Iată previziunile pentru Capricorn și Ascendent în Capricorn!

Vei experimenta tranzitul lui Mercur prin semnul Taurului în casa cincea.  Ce știm despre casa a cincea în astrologie? Este legată de plăcere, creativitate, bucurie și romantism.  Pentru tine, se referă la creativitate, romantism, întâlniri, distracție și asumarea de riscuri.

Tranzitul lui Mercur prin această casă sugerează adoptarea unei abordări mai practice în proiectele creative și discuțiile romantice. Mercur guvernează și casa a șasea, legată de muncă, sănătate, obiceiuri și rutină zilnică. Mercur mai are legătură și cu casa a noua, care vorbește despre călătorii, educație și mintea superioară.

Acest tranzit te poate îndemna să planifici o vacanță, să organizezi și să planifici călătorii, să înveți un nou hobby sau să te duci în locuri noi. Dacă ai copii, este posibil să comunici mai mult cu ei despre școală sau sănătate.

Ce aduce Jupiter pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn până în iunie 2025

Pentru a descoperi o nouă pasiune, poți căuta un profesor care se ocupă de artă, investiții sau construcții. Dacă te concentrezi pe construirea unei afaceri proprii sau a unui proiect, poți începe să lansezi un site web sau să îți organizezi mai bine activitățile. Astfel vei avea mai multe locuri de muncă, unul creativ și unul cu normă întreagă.

Tranzitul prin a cincea casă subliniază importanța petrecerii timpului cu copilul,  a romantismului și a distracției. Fii jucăuș și creative. Asumă-ți riscuri. Încearcă să îți faci timp pentru activități creative, pentru întâlniri și socializare. Este vorba despre a merge în locuri noi, a juca jocuri de societate cu copiii. Găsește modalități de a te exprima creativ prin scris și performanță. Totodată, împărtășește ceea ce știi cu ceilalți.

Renunță la temeri și depăsește barierel în procesul creativ. Învață să te joci mai mult. Caută mai mult timp pentru găsirea inspirației. Nu toate ideile tale vor deveni realitate, dar este important să fii în această stare de visare, de magie, mai degrabă decât în realitate. Poate că este vorba despre a reveni la obiceiul de a scrie sau de a picta, dar trebuie să te simți inspira. Ai nevoie de atmosfera potrivită pentru a lăsa creativitatea să curgă.

Este un tranzit foarte benefic pentru tine, mai ales dacă te concentrezi pe propria afacere sau pe un proiect creative. Pare că acum totul se organizează și trebuie să-ți faci timp pentru a face mai mult din ceea ce îți place.

Vezi și Confruntări astrale pentru TOATE zodiile cu Lilith în Fecioară. Sunt valabile până la final de iunie! 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel