'RUŞINEA' fiecărei zodii şi cum să te eliberezi de ea

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
'RUŞINEA' fiecărei zodii şi cum să te eliberezi de ea (sursa foto: Pixabay)
'RUŞINEA' fiecărei zodii şi cum să te eliberezi de ea (sursa foto: Pixabay)

Ruşinea ne poate măcina din interior şi ne poate afecta multe aspecte ale vieţii, însă acest sentiment nu trebuie să ne definească. Și o parte din munca de anulare a acesteia începe cu recunoaşterea lucrurilor care ne provoacă ruşine. Iată care este 'ruşinea' fiecărei zodii şi cum să treci peste ea.

În timp ce rușinea se manifestă în moduri diferite, astrologul psiholog Jennifer Freed, citat de Goop.com, ne provoacă să vedem mesajele universale care stau la baza lor în diagramele noastre astrologice. Ea folosește semnele pentru a descrie ceea ce ne face să ne rușinăm în adâncul sufletului. Freed ne cere apoi să îmbrățișăm acele gânduri și să le folosim ca pârghie pentru schimbare. Și odată ce acceptăm că nimeni nu trece prin viață fără a experimenta rușinea, spune ea, putem să-i facem loc și să fim mai amabili și mai blânzi față de noi înșine și față de ceilalți.

Ruşinea fiecărei zodii şi moduri de eliberare


Folosind energiile fiecărui semn astrologic, putem intra în ceea ce poate fi ascuns sub 'rușine' - și apoi să găsim direcții pentru a ne regăsi demnitatea.

BERBEC

Oamenii Berbec tind să se simtă rușinați de comportamentele impulsive, egoiste și de a acționa sau de a se lovi. De multe ori le este rușine de cât de mult vor să fie în centrul atenţiei. Ei îşi pot regăsi demnitatea dându-și seama că comportamentul eruptiv provine din iritarea interioară și din lipsa de calmare emoțională. Recunoașteți faptul că dorința de a fi văzut și recunoscut este un dor puternic - unul care, atunci când este întâmpinat cu adevărată compasiune, nu trebuie să apară ca o energie monopolizantă, nesăbuită. Berbecul în cea mai înaltă expresie este activistul iluminat.

TAUR

Oamenii Taur tind să simtă rușine că au nevoie de securitate materială, stabilitate și control. De multe ori se simt rușinați de dorințele și poftele trupești și de concentrarea lor pe bani. Îşi pot regăsi demnitatea realizând că dorința de confort face parte din întruparea lor; când recunosc că tratarea corpului lor ca un templu și hrănirea este ceea ce îi bucură cu adevărat, dorințele se vor diminua de la sine. Când energia Taurului este îndreptată spre stabilizarea vieții pentru ceilalți, ea este împlinită și mulțumită.

GEMENI

Gemenii pot simți rușine că sunt neglijenți în acțiuni și cuvinte și că au mintea împrăştiată. De multe ori se simt rușinați pentru că sunt neînrădăcinați și superficiali. Aceste părți ale sinelui pot fi alinate realizând că nu aceasta este adevărata lor natură. Gemenii pot simți compasiune și pot găsi în mod activ modalități de a-și stabiliza mintea. Gemenii pot fi făuritorii de cuvinte în numele înălțării colectivului.

RAC

Racii pot simți rușine cu privire la nevoia de bază, agățarea, dependența și o orientare profundă în jurul securității. Adesea le este o rușine profundă că se simt atât de sensibili și că le poţi răni sentimentele atât de ușor. Aceștia pot regăsi demnitatea validând dorința de apropiere emoțională și capacitatea de a împărtăși reciproc și vulnerabil intimitatea. Recunoscând că „acasă” este un dor legitim, Racii se pot simți mândri să împărtășească visele și ideile lor de casă și familie. Ei pot permite altora să știe că, sub coaja lor de competență, sunt suflete extrem de sensibile, care pot fi tăiate profund de insensibilitate. Racii excelează atunci când „acasă” este un loc în care toată lumea aparține și se simte protejată.

LEU

Leii pot simți rușine că vor să fie adorați și iubiți atât de mult încât să devină consumați de dramă. Ei au o nevoie profundă de a fi pe tronul admirației altora. Ei pot găsi demnitatea în acele nevoi profunde realizând că dorința de iubire este cel mai natural lucru din lume. Învățarea modului de a face din iubirea de sine culmea împlinirii este cheia. Leii pot fi interpreți palpitanți care ne amintesc că, în bucurie și celebrarea diferențelor, putem fi toți uniți.

FECIOARĂ

Fecioara poate simți rușine că se simte imperfectă și că nu reușește să trăiască la înălțimea virtuților și standardelor imposibile. Fecioarele se luptă cu critici intense asupra lor și a celorlalți, ceea ce îi face să se simtă rușinați. Aceștia pot regăsi demnitatea realizând că căutarea perfecțiunii este frumoasă și că drumul spre perfecțiune este o paradă cu gropi. Ei pot învăța din acele gropi. Fecioarele pot fi de serviciu public în a-și oferi abilitățile de discernământ împreună cu acțiunea socială precisă.

BALANȚĂ

Balanțele pot simți rușine că vor să fie plăcute atât de mult încât sacrifică autenticitatea pentru validarea socială. Se simt rușinați că răspund prea mult la ce vor ceilalți și de modul în care își îmbină identitățile cu cine sunt ei de fapt. Aceștia pot regăsi demnitatea realizând că armonia și colaborarea sunt valori frumoase. Își pot aminti că, dacă cer mai întâi ce au nevoie și ce doresc, șansa de echilibru crește. Energia Balanței este cea mai bună ca mediator. Ei pot deține un centru ferm în timp ce tolerează puncte de vedere profunde și extreme și caută locuri de înțelegere.

SCORPION

Scorpionii tind spre rușine că au atâta ură de sine; chiar le e rușine de rușinea lor. Gândurile și sentimentele întunecate cu care se confruntă Scorpionii îi fac să se simtă ca și cum ar fi subumani într-un fel. Ei pot regăsi demnitatea recunoscând că gândurile și sentimentele întunecate sunt motivul pentru care oamenii cunosc lumina. Experiența lor în întuneric este o superputere - mai ales atunci când se ajută pe ei înșiși și pe ceilalți să elibereze aceste sentimente din închisoarea judecății. Scorpionii pot fi energia transformatoare care spulberă iluziile normalității. Ele aduc adevărurile care fierb la suprafață pentru a avea o vindecare profundă.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii se rușinează să se simtă superiori - cred că știu mai mult decât ceilalți și că au părerea corectă asupra tuturor - și paradoxal pentru complexul de inferioritate care se află pe partea inversă a acelui sentiment de superioritate. Îşi pot regăsi demnitatea devenind conștienți că nevoia de a avea dreptate este legată de teama de incertitudine. Frica poate fi o emoție frumoasă atunci când este întâmpinată cu compasiune și curiozitate în loc de o ocolire emoțională. Săgetătorul este luptătorul pentru libertate. Când căutarea adevărului este îmbinată cu compasiunea întruchipată, această energie este eliberare pură.

CAPRICORN

Capricornii pot simți rușine în jurul dorințelor lor ambițioase constante de recunoaștere și succes, precum și o rușine secretă pentru sentimentul de fraudă și eșec. Se pot simți rușinați din cauza sentimentelor de inadecvare și a lipsei de control. Se pot ajuta validându-și nevoia ca ceilalți să știe cât efort depun în contribuțiile lor. Capricornii pot aborda sentimentele de eșec și inadecvare ca rezultate naturale ale standardelor înalte și așteptării mai mult de la sine decât este rezonabil. Ei pot ajunge să vadă „eșecul” ca doar un alt cuvânt pentru „învăța și redirecționa”. Capricornul este apogeul administrării în a face față eșecului cu umilință și curiozitate pentru a construi narațiuni mai eficiente și mai incluzive.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii se simt rușinați de modurile lor excentrice și neobișnuite de a vedea lumea și de a fi diferiți. De multe ori le este rușine că sunt în contradicție cu colegii lor și că se simt în afara locului social. Aceștia îşi pot recăpăta demnitatea înțelegând cât de importanţi sunt cei din afara 'normalului' pentru dezvoltarea rasei umane. În loc să fie defensivi și rebeli în ceea ce privește viziunea diferită, ei se pot înmuia și vorbi cu ceilalți despre modurile în care nu simt că aparțin. Vărsătorul este vizionar. Când căutarea umanității este întâmpinată cu îngrijirea deschisă a fiecărui individ, acest semn inspiră colectivul să fie mai buni.

PEŞTI

Peştii pot simți rușine cu privire la sensibilitatea lor emoțională și dorința lor de a fi salvați de alţii. De multe ori se simt lași și slabi pentru că sunt copleșiți de nevoile sentimentale și dependențe. Ei îşi pot regăsi demnitatea recunoscând că sentimentele sunt întotdeauna o chemare la dragoste și intimitate. Ei pot învăța împreună cu ceilalți cum să găzduiască sentimente într-o poveste mai mare și să găsească sisteme de sprijin pentru a construi structuri reale și de încredere în obiceiurile și viața lor. Peștii reprezintă sentimentul compasiunii divine. Trece dincolo de granițe și sisteme până la miezul suferinței umane. Știe că dacă unul dintre noi nu este liber, niciunul dintre noi nu este cu adevărat liber.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel