SĂGETĂTOR, horoscop iulie 2022. Previziuni complete pentru Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Dacă Săgetătorii au fost destul de răsfățați în luna iunie și e posibil să o fi „luat-o pe scurtătură”, iată că în iunie, lucrurile se vor dovedi un pic mai stresante pentru ei, în special pe plan profesional. Și acești nativi ar face bine să fie atenți la cheltuieli și să nu intre în economiile lor. 

PREVIZIUNI PENTRU SĂGETĂTOR/ ASCENDENT ÎN SĂGETĂTOR ÎN IULIE 2022!

Marte intră în casa a 6-a și agită foarte mult spiritele pe plan profesional, o să apară acolo o stare destul de apăsătoare, se va crea o notă de disconfort. Pot apărea foarte multe certuri cu colegii, ceea ce nu va face decât să genereze o cantitate mare de stres. Totodată, ți se pare că nu se întâmplă nimic, că lucrurile nu merg deloc așa cum îți dorești, sau dacă merg, se mișcă precum un melc.

Marte în casa a 6-a s-ar putea să îți arate că ai neglijat partea profesională. Nu ai avut suficientă grijă de stilul de viață, nici de sănătate și nici de treburile gospodărești, de aceea acum, încercând să recuperezi, vei simți că ești sclavul tuturor, atât acasă cât și la serviciu. Ți se va părea că toată lumea te folosește. Este doar o victimizare pentru că ai vrea să îți iasă lucrurile într-un anumit fel.

E posibil să fi căutat niște scurtături până acum, niște modalități de a face lucrurile doar la suprafață și îți dai seama că poate nu trebuia. La finalul lunii, s-ar putea să înțelegi că ai fost cam superficial.

Cu foarte multe planete în casa a 8-a, vor veni acolo Mercur și Venus, în luna iulie trebuie neapărat să muncești mai mult, iar atunci când mergi la serviciu încearcă să fii serios și mai reținut, nu te arunca să te cerți cu colegii, nu intra în conflicte inutile. Ai grijă la sănătate, la mici incidente. O altă recomandare pe care ți-o transmite astrologul luna aceasta este aceea de a nu intra în contul de economii, nu intra în banii la comun, iar spre sfârșitul lunii învață ceva, călătorește undeva.

Detalii despre aspectele lunii iulie. Principalele evenimente astrologice:

Evenimentele astrologice ale lunii iulie sunt favorabile celor care vor să se preocupe și de plăcerile vieții, dar și celor care vor să se gândească mai atent la finanțele lor. Pe 5 iulie, Marte intră în Taur, deci părăsește semnul plin de inițiativă al Berbecului și se mută în semnul pragmatic al Taurului. Până pe 20 august, vom lupta pentru siguranța noastră financiară. Totdată, în aceeași zi, Mercur poposește într-un semn mai liniștit, cel al Racului. Memoria va fi uimitoare. Vom fi preocupați să comunicăm astfel încât să atingem sentimentele celorlalți. 

Pe 13 iulie avem o lună plină în Capricorn. Este o zi bună pentru a lua decizii radicale. Luna Plină va fi în apropierea lui Pluto, ceea ce înseamnă că nu ne vom uita în spate. Pe 17 iulie, Venus intră în Rac. Vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. O perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. 

Pe 19 iulie Mercur intră în Leu, deci, comunicăm cu încredere, curaj, îndrăzneală. Nu vom fi preocupați de a comunica detaliile, ci mai degrabă de tabloul de ansamblu. Acest tranzit va fi nemaipomenit pentru cei care lucrează în vânzări, domenii creative sau educație. Bineînțeles, oamenii vor fi mai aroganți. 

Pe 22 iulie începe sezonul Leului, Soarele intră în acest semn, deci începe distracția! Trecem de la sezonul liniștit al Racului la cel dornic de petrecere și atenție al Leului. Timp de o lună, ne vom preocupa în primul rând de pasiunile noastre, de vacanță, de concediu. Pe 28 iulie avem și o Lună Nouă în Leu. Una dintre cele mai norocoase Luni Noi/zile ale anului 2022! Soarele și Luna vor fi în trigon cu Jupiter, care își începe retrogradarea. Putem accesa unele resurse sau putem primi ajutor pentru proiectele noastre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel