Săgetătorii, zguduiți în săptămâna 13 -19 decembrie: Banii! Până pe 24 ianuarie NU aveți SCUZĂ

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Foto: Pixabay
EXCLUSIV
Foto: Pixabay

Horoscop 13 -19 decembrie. Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile.

"Voi sunteți printre protagoniștii săptămânii viitoare, pentru că Marte intră în semnul vostru. De când e în Scorpion numai stele verzi pe pereți ați văzut, nu a fost atât de plăcut. V-a întors, v-a chinuit, v-a trecut prin focurile iadului, totul foarte copleșitor pentru voi cu Marte în casa a 12-a, trecutul nu v-a dat pace, vești grele despre persoanele dragi...

Dar acum a intrat în semnul vostru și până pe 24 ianuarie chiar nu mai aveți scuză. Marte face aspecte bune. Marte face aspecte bune, iar voi, voi chiar până pe 24 ianuarie nu mai aveți scuză. Vă dă curaj, vă face impulsivi, vă face superficiali, vă agită extraordinar de mult, vă duce în toate direcțiile posibile și imposibile, dar depinde de voi.

E foarte plăcut în momentul în care știi că depinde mai mult de tine. E adevărat că nouă ne-a plăcea să dăm vina pe alții... dar acum dăm vine pe voi! Marte vă împinge de la spate, vă provoacă, vă dă combusibil și orice ați vrea să începeți, să schimbați, să rupeți, până pe 24 ianuarie aveți timp destul.

Mercur intră în casa a doua, unde va fi si Venus retrograd lângă Pluto: banii! Aici lucrurile nu stau atât de bine precum ne-am dori, de asta vă spun hai, curaj! Nu mai stați să spuneți: sunt o victimă a Universului!

Partea financiară pe o parte se vor întâmpla lucruri bune, dar pe altă parte nu. De ce? Pentru că dacă mulți dintre voi nu sunteți obișnuiți să faceți economii, e perioada cea mai bună. Aceste planete în casa a doua vă vor obliga să învățați să puneți bani de-o parte, de care să nu vă atingeți! Chiar dacă sunt niște venituri mici, trebuie să vă eficientizați acolo într-un fel sau altul.

Doi la mână, Luna Plină se petrece în casa a 7-a și pentru că Venus începe retrogradarea, pe plan relațional vor apărea zguduiri. Poate că partenerul trebuie să stea mai mult la serviciu și vă supărați, dar nu spuneți nimic: Doamne ferește să spuneți ceva!

Poate partenerul se implică în niște evenimente și nu vă spune și vouă și vi se pare nedrept, că de ce nu vă consultă. Apar tot felul de situații în care trebuie să renunțați la un comportament. Pot apărea și rupturi acolo unde nu funcționează lucrurile", le spune Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS și ASTROSENS, nativilor sau celor cu ascendentul în Săgetător.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel