Salah, desemnat Fotbalistul Anului de către fani

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Sport

Mohamed Salah a fost desemnat Fotbalistul Anului de către fani, starul egiptean depășindu-l pe Declan Rice.

Peste 135.000 de voturi au decis anul acesta numele câștigătorului în cadrul celei de a doua ediții a concursului "Fotbalistul anului" în Premier League, în viziunea fanilor. Mohamed Salah a fost încoronat campion în fața lui Declan Rice, Bruno Fernandes și Phil Foden.

Răspunsul la întrebarea „Cine a fost cel mai bun fotbalist din Premier League în acest an?” a primit răspuns pentru al doilea an de către fani, după ce un număr de peste 100 de jurnaliști de fotbal de la publicația The Mirror au creat o listă scurtă. Fanii au fost însă cei care au avut ultimul cuvânt de spus.

După ce reațeau de jurnaliști de sport ai publcației The Mirror au ajutat la alcătuirea unei liste de nouă candidați, fanii au votat în număr mare, în tentativa de a-l încorona pe cel de-al doilea câștigător al premiului "Fotbalistul anului".

Întrebarea care s-a pus de la început a fost dacă există vreun fotbalist capabil să-l detroneze pe câștigătorul de anul trecut, Mohamed Salah? El a avut de înfruntat o concurență acerbă din partea câștigătorilor Ligii Campionilor, a campionilor din Premier League, a unei vedete de la Euro 2020 și a eroilor echipei naționale a Angliei, după un an de fotbal plin de senzațional, care a culminat cu întorcerea suporterilor pe stadioane, după interdicțiile cauzate de pandemia de Covid.

Timp de o lună, fanii fotbalului englez au votat și au decis. Chiar dacă un singur om poate fi încoronat favoritul fanilor, toți cei nouă candidați din top merită aplauze pentru performanțele lor de-a lungul a 12 luni excepționale.

The Mirror a publicat luni rezultatele finale, în urma a peste 135.000 de voturi, câștigătorul fiind același Mohamed Salah, urmat de internaționalii Declan Rice, Bruno Fernandes și Phil Foden.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel