Salată grecească cu feta și chiftele de porc. Cori Grămescu: O super combinație de arome

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Wellness
Fotografie creată de Amina Filkins, de la Pexels
Fotografie creată de Amina Filkins, de la Pexels

Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție, le-a propus urmăritorilor săi o rețetă: salată grecească cu feta și chiftele de porc.

"The salad queen - salata greceasca cu feta și chiftele de porc. O super combinație de arome și o masa foarte plăcută - salata greceasca cu feta - salata romaine, roșii, castraveți, ceapa verde, împreuna cu feta, hummus cu ardei și chiftele din muschi de porc cu feta.

Am făcut un dressing cu ulei de măsline și feta și am folosit sare, piper, oregano, cimbru. 730 de kcal per porție si o combinație absolut superba, printre cele mai bien rețete de pana acum.", a scris Cori Grămescu pe Facebook.

VEZI ȘI: Cori Grămescu, despre capcana în care cădem când vrem să slăbim

"Trebuie să știi cum să îți propui obiectivele", spune Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție, într-o postare despre motivația de a slăbi. 

Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție, a vorbit într-o postare pe Facebook despre motivația de a slăbi și de a face sport. "Există o abordare simplistă și superficială a problemei, din categoria „ești grasă pentru că nu ești în stare să te abții”. Și asta aduce vina asupra celei care își dorește să găsească o cale de a se opri din comportamentul alimentar care a condus-o la kilograme în plus.", a atras atenția Cori Grămescu. 

Femeile cu care Cori Grămescu vorbește sunt "mame, artiste, femei de afaceri" și au un lucru în comun: "faptul că aspectul lor fizic nu a fost definitoriu pentru ele, deși adeseori au dus de ani de zile o luptă cu kilogramele în plus."

"În aceasta situație, lista de priorități de viață include multe alte capitole, până să ajungă la necesitatea de a se sprijini pe aspectul fizic. Este cumva paradoxal că deși îmi spun că-s ani de zile de când nu sunt mulțumite de felul în care arată, nu au reușit să-și găsească resursele pentru a se alinia la un proces „standard” de slăbire. Și nu pentru că nu au avut destulă voință.", a adăugat Cori Grămescu.

Cum să îți menții motivația 

Pentru a avea motivația semi-constantă de a face sport, spune Cori Grămescu, "trebuie să știi cum să îți propui obiectivele". "În primul rând, dacă îți propui „vreau să slăbesc x kilograme”, odată cu atingerea obiectivului îți dispare motivația. Nu e pentru că ești un om rău, ci așa funcționează mecanismele de recompensă din creierul nostru, după primirea recompensei, motivația scade." Citește mai mult AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel