Șansele primite de toate zodiile până pe 28 octombrie

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 25 iun 2022, 19:24 | Categorie: Noutati
Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Sursă foto: Pixabay

Previziuni. Fiecare dintre noi, indiferent de zodie, are șansa să facă o schimbare pozitivă în viața sa până pe 28 octombrie. 

Jupiter își continuă tranzitul prin semnul Berbecului. Începând cu data de 28 iulie va retrograda, iar pe 28 octombrie se va întoarce în Pești. 

Acest tranzit este unul dintre cele mai importante ale anului 2022. Pentru că poate aduce o viață nouă, o schimbare radicală și o îmbunătățire a unui domeniu. Bineînțeles, pe repede înainte, așa cum îi place primului semn al zodiacului. Și cu o doză serioasă de încredere.

Citește și Horoscop chinezesc în anul TIGRULUI de APĂ, previziuni pentru toate zodiile! Se schimbă reperele, sistemul de valori

Am ales ca, din când în când, să mai ofer un reminder cititorilor noștri de cum le influențează Jupiter viața până la finalul lui octombrie. Unii poate simt deja influența, alții poate au nevoie de un mic bobârnac astrologic. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Schimbarea atitudinii este cea care îți va influența viața. Jupiter îți amplifică și ce este bun și ce este rău. Poți lansa un proiect, pe toate planurile. Dar te poți confrunta și cu greșelile trecutului. Ai șansa de a le rezolva odată pentru totdeauna. 

Taur/Ascendent în Taur

Vei fi permanent într-o cursă contra cronometru. Vei lua decizii pe ultima sută de metri, vei face alianțe riscante cu unele persoane apărute de nicăieri, vei fi obligat să renunți la unele idei fixe. Vei găsi soluții din mers. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Vei cunoaște oameni noi, meniți să te scoată din zona de confort, să îți arate o altă variantă a vieții. De asemenea, vei participa la unele evenimente pe sufletul tău. Unii prieteni vor rămâne în jurul tău, alții nu.

Rac/Ascendentul în Rac

Este cazul să te decizi dacă vrei să schimbi locul de muncă, poți obține o promovare, o funcție cu mai multă responsabilitate sau dacă poți primi un proiect de pe urmă căruia vei avea doar de câștigat. 

Leu/Ascendentul în Leu

Succesul va fi direct proporțional cu cantitatea de lucruri noi învățate. Trebuie să fii atent să nu te implici în proiecte înșelătoare sau să faci parteneriate cu oameni nepotriviți. Chestiunile pecuniare vor fi tot timpul în mintea ta. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Dacă ești într-o relație disfuncțională, ai două variante: vindecarea sau ruperea. Nu este cazul să aștepți să se schimbe partenerul. Riști să fii dezamăgit. Îți poți deschide o afacere sau să obții anumite sume de bani. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Încrederea poate deveni accesoriul cel mai de preț. Cu ea poți atrage partenerul mult visat. Poți decide să te căsătorești sau să să te desparți. Astrele chiar te încurajează să te prețuiești mai mult. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Munca te va duce la epuizare, dar așa îți anesteziezi unele suferințe. Vor fi și mai multe responsabilități casnice.Va trebui să nu neglijezi timpul tău liber. Atât cantitatea, cât și calitatea lui. Și totuși nu neglija simptomele îngrijorătoare ale organismului. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Dacă ești matur, astrele te lasă să îți găsești o nouă fundație temeinică, pe plan profesional sau personal. Dar dacă nu, vei primi destule teste. Este importantă acceptarea propriului adevăr și nu fuga după idealurile altora.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Majoritatea aspectelor te sprijină în a-ți găsi casa mult visată, a vinde un teren sau a găsi o chirie mult mai avantajoasă. Ai mari șanse dacă vrei să schimbi țara sau să te întorci la rădăcini. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Este momentul să îți depășești condiția, să înveți lucruri noi, să schimbi ceva în rutina ta. Dacă nu o vei face, vei ajunge la o epuizare mentală, greu de gestionat.  Ar fi păcat să lași să treacă această perioadă fără a acumula noi cunoștințe. Orice schimbare este benefică. 

Pești/Ascendent în Pești

Înveți să faci compromisuri, unele care îți vor îmbunătăți cu siguranță viață. Totul pleacă de la atitudine. Zona banilor va fi afectată. Se anunță măriri de salariu, un bonus, obținerea unui fond pentru propria propria afacere. Dar și cheltuieli pe măsură. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play