Săptămâna 4-10 APRILIE. Recomandări pentru DOUĂ ZODII

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, vine cu previziunile pentru săptămâna 4-10 aprilie 2022. Iată care sunt recomandările sale pentru aceste două zodii!

Cu Venus în Pești vorbim despre nevoia de a ne sacrifica, de a iubi fără limite, fără condiționări, suntem romantici, artistici, creativi, avem o imaginație extraordinară, ne plac lucrurile – ne simțim atrași de diverse lucruri. Unul dintre cuvintele-cheie ale acestei perioade ar putea fi chiar „PLĂCERE”.

Venus se simte foarte bine în Pești, își vindecă traumele, caută din nou iubirea, iar iubirea este blândă, dulce, sentimentală. Dacă ați așteptat să iertați pe cineva, acum este momentul să folosiți puterea lui Venus în Pești.

Recomandări:

FECIOARĂ / ASCENDENT în FECIOARĂ

Venus intră în casa a 7-a, astfel toate luminile se aprind în direcția relațiilor. Ce ar fi ca începând cu 5 aprilie să vă priviți partenerul cu alți ochi? Cum ar fi să vă schimbați rutina? Să vă îmbrăcați diferit pentru el/ea? Cum ar fi să faceți lucruri noi în doi? Schimbați ceva în relație! Reîndrăgostiți-vă! Recuceriți!

Miracolele nu se petrec pur și simplu, este nevoie și de implicarea voastră. Aveți șansa să primiți acum puterea acceptării și a renunțării la ceva toxic (obiceiuri, relații, oameni). Toată această perioadă este benefică din punct de vedere relațional.

Multe lucruri de care nu mai aveți nevoie se vor dizolva, vor face trecerea către următoarea etapă mai ușoară pentru voi.

Aveți grijă la investițiile financiare!

PEȘTI / ASCENDENT ÎN PEȘTI

Venus intră în semnul vostru unde se va întâlni cu Jupiter-Neptun, o perioadă istorică, iată! Vă recomand să vă notați ce simțiți, veți face conexiuni, veți observa sincronicități pentru că sunteți într-o etapă magică ce va căpăta sens.

Ocupați-vă și de latura voastră spirituală, meditați, rugați-vă, o să vă prindă bine. Totodată, nu vă mai lăsați controlați de anxietate și mai ales nu mai luați în seamă propria voastră nevoie de a controla lucrurile.

Țineți cont de corpul dvs. pe care ar trebui să îl apreciați și să îl iubiți mai mult. Aveți grijă de voi.

Sigur veți avea beneficii, oportunități. Nimic nu este întâmplător în această perioadă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel