Săptămână tensionată pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop săptămânal. Tranzitul lui Marte în Berbec devine mult mai intens în zilele ce urmează. 

Pe 30 aprilie, Marte și-a început tranzitul în semnul Berbecului, unde va rămâne până pe 9 iunie. 

Berbecul este semnul luptei, al competiției și al începutului. Și reprezintă locul preferat de Marte, care îl reprezintă pe Ares, Zeul războiului. Marte în Berbec forțează lucrurile, este super competitiv și caută noutatea. Nu îi place să stea pe loc sau să piardă. 

Pe 18 mai, Marte se va întâlni cu Nodul Nord. Orice planetă care face conjuncție cu Nodurile Lunare primește putere, devine intensă și are tendința de a se desfășura fără opreliști. Iar Nodul Nord este un punct care ne scoate din zona de confort. 

Acest aspect îi va influența foarte mult pe cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Capricorn, Balanță. Aceștia se vor simți presați de timp și vor fi împinși de la spate.

Află cum te va influența tranzitul lui Marte până pe 9 iunie! Previziuni pentru fiecare zodie

Berbec/Ascendent în Berbec

Din punct de vedere teoretic, am putea spune despre conjuncția Marte-Nodul Nord în semnul tău că va fi una care te va sprijini. Dar, practic, s-ar putea să îți provoace destul disconfort. Vor fi situații în care puterea ta de concentrare va lipsi și vei reacționa în mod impulsiv. Peste puțin timp, îți vei da seama că a fost cea mai bună alegere, dar pe moment, te vei simți destul de stânjenit și copleșit. Ți se va reproșa că ești destul de tendențios și incisiv. Ce-i drept, ai puterea de a începe adevărate scandaluri. 

Rac/Ascendent în Rac

Conjuncția Marte-Nodul Nord se petrece în casa a zecea, a carierei și a autorității. Discuțiile cu șefii, termenele limită și unii colegi îți vor crea mult disconfort. Deși tu vrei să păstrezi liniștea și armonia, interacțiunea cu oamenii autoritari te va face mai curajos, dar și mai impulsiv. Vei reuși să lupți ca niciodată pentru drepturile tale sau ale altora. Totuși, îți recomandăm să nu duci această atitudine și în sânul familiei. 

Horoscop săptămâna 13-19 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Balanță/Ascendent în Balanță

Conjuncția Marte-Nodul Nord va avea loc în casa a șaptea. Poate că este cazul să nu mai aștepți validarea celorlalți. Vei avea de-a face cu oameni care vor reuși să scoată din tine frânturi de curaj și agresivitate. Vei avea impresia că toată lumea este conflictuală, dar adevărul este că ai nevoie să îți oglindești starea interioară. Stai, totuși, departe de a lua decizii pripite pe plan relațional. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Marte se va întâlni cu Nodul Nord în casa a patra. Nu da bir cu fugiții la prima ceartă în familie! Aceasta își are rostul. Trebuie doar să alungi lașitatea. Spiritele sunt încinse, dar doar la început. Pe urmă, vei ajunge la un numitor comun cu rudele. Unii dintre voi trebuie să se enerveze serios pentru a lua decizia de a se muta sau de achiziționa un imobil. Totul se face pe fugă, total diferit față de cum ești obișnuit. Vei fi permanent agitat. 

Date de salvat în calendar: 18, 23 și 26 mai. Află când are loc cea mai fericită zi din 2024!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel