ȘAPTE profeții ale Babei Vanga pentru anul 2024 - Dezastre majore și criză economică

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Profeții
Pixabay.com
Pixabay.com

Deși Baba Vanga a murit acum 26 de ani, la vârsta de 85 de ani, susținătorii spun că ea încă are multe predicții de dezvăluit pentru anul 2024, deoarece a făcut profeții înainte de moartea sa. Unii afirmă că, multe dintre spusele acesteia s-au adeverit. Iată ce a prezis despre noul an care ne așteaptă!

"Nostradamus-ul Balcanilor" este Baba Vanga, o celebră clarvăzătoare din Bulgaria. S-a născut în 1911 și, potrivit relatărilor, a devenit orbă în copilărie după ce a fost implicată într-un accident. După această experiență, se spune că și-a dezvoltat abilitățile paranormale și de a vedea în viitor.

Ea a devenit cunoscută pentru predicțiile sale, care au inclus evenimente majore precum: Al Doilea Război Mondial, atacurile din 9/11, moartea Prințesei Diana și dezastrul de la Cernobîl.

Mulți o consideră a fi avut o intuiție remarcabilă sau capacitatea de a prezice evenimente, iar în ochii multora dintre susținătorii săi, unele dintre aceste previziuni s-au adeverit. Cu toate acestea, există și sceptici care contestă validitatea și interpretarea predicțiilor ei, punând sub semnul întrebării exactitatea și detaliile acestora. De-a lungul timpului, interpretările asupra a ceea ce a prezis Baba Vanga au fost subiect de dezbatere și interpretare variată.

Baba Vanga ar fi prezis cu acuratețe data propriei sale morți în 1996, conform persoanelor apropiate de ea, precum și scufundarea submarinului rus Kursk și pandemia de coronavirus.

Iată ce a prezis pentru anul 2024!

1. Tentativă de asasinat

Baba a avut o viziune conform căreia președintele rus Vladimir Putin va fi asasinat de cineva din țara sa anul viitor. Kremlinul a negat cu fermitate speculațiile privind declinul sănătății lui Putin.

2. Creșterea atacurilor teroriste în Europa

Baba a făcut o predicție referitoare la arme devastatoare. Ea afirmă că o "țară mare" va efectua teste sau atacuri cu arme biologice anul viitor. De asemenea, a prezis că teroriștii vor comite un atac în Europa.

3. Descoperiri medicale

Baba a oferit vești pozitive în domeniul medical și a spus că vor apărea tratamente noi pentru boli incurabile, inclusiv Alzheimer. De asemenea, a spus că va exista un remediu pentru cancer în 2024.

4. Criză economică majoră

Baba a spus că va exista o criză economică uriașă care va afecta economia globală anul viitor. Ea a evidențiat mai mulți factori contribuitori, cum ar fi creșterea nivelurilor de datorie, tensiunile geopolitice suplimentare și transferul puterii economice de la Vest la Est.

5. Evenimente climatice înfricoșătoare

Ea a avut o viziune conform căreia vor avea loc evenimente meteorologice înfricoșătoare și dezastre naturale anul viitor. Conform predicției, va avea loc o alterare a orbitei care de obicei are loc pe o perioadă lungă de timp. Cu toate acestea, dacă acest lucru se întâmplă într-un timp scurt, ar putea declanșa probleme, inclusiv perturbări climatice și o creștere a nivelurilor de radiații.

6. Atacuri cibernetice

Clarvăzătoarea a declarat că va exista o creștere a atacurilor cibernetice, deoarece hackerii avansați se vor uita direct la infrastructura vitală, cum ar fi rețelele electrice și instalațiile de tratare a apei. Ea a prezis că acest lucru va duce la o amenințare la securitatea națională.

7. Revoluții tehnologice

Baba Vanga a avut o viziune conform căreia va exista o descoperire majoră în domeniul computației cuantice. S-a raportat că, computația cuantică progresează rapid și poate rezolva probleme mai repede decât computerele tradiționale. Dacă acest lucru se întâmplă anul viitor, inteligența artificială va fi accelerată și mai mult.

Nostradamus, celebrul francez, care și-a bazat predicțiile pe astrologie a prezis pentru anul 2024: Al Treilea Război Mondial, o erupție masivă pe Muntele Etna, China devine lider Mondial și un cutremur dezavastator.

Citește și Zece profeții ale lui Nostradamus pentru Anul Dragonului, 2024. Evenimente care ar schimba lumea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel