Șapte vise comune a căror semnificație NU trebuie să o ignori

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Arte Divinatorii
Pixabay.com
Pixabay.com

Cu toții ne mai întrebăm, adesea, oare ce înseamnă ceea ce am visat? Chiar dacă credem sau nu în semnificația viselor, mai apare câte un scenariu care ne dă de gândit. Iată 7 vise comune și care este semnificația lor!

La prima impresie, visele pot părea doar scenarii ficționale pe care mintea noastră le creează atunci când dormim. Cu toate acestea, ce-ar fi dacă sunt mai mult decât poveștile pe care le spunem altora sau le notăm când ne trezim? Chiar dacă nu există dovadă științifică că visele poartă o semnificație specială, ele au fost studiate ca să promoveze conștiința de sine și să ne ajute să înțelegem ce ne deranjează în viața de zi cu zi.

Iată 7 vise comune cu care este posibil să te fi confruntat și tu!

1. Să fii pierdut sau prins într-o capcană

Înseamnă că ești nesigur de pașii pe care ar trebui să îi faci în continuare când vine vorba de o circumstanță a vieții tale. Oamenii care visează că se pierd în pădure, într-o clădire mare sau în orice construcție stil labirint, se simt adesea copleșiți și nu găsesc o cale de evadare. Asta reflectă poverile mentale, psihice, financiare sau emoționale pe care le experimentăm în viața reală.

2. Oportunități ratate

Ai visat vreodată că pierzi transportul public (autobuz, tren, taxiu, avion)? Adesea, cei care visează acest lucru tind să rateze doar cu o fracțiune de secundă. Se poate extinde la scenarii în care visezi că întârzii la interviul pentru un job, la o reprezentație sau un eveniment special. În viața reală, asta înseamnă că regreți că nu te-ai îndreptat către ceea ce ți-ai dorit. Poate fi de la a rata concertul trupei tale preferate până la a nu aplica pentru postul visurilor tale la timp. 

3. Probleme cu mașina

Oamenii care au asemenea vise, de obicei, se află în postura de a folosi mașina sau a fi în preajma unora. Ei pot fi șoferul sau pot sta pe locul pasagerului când experimentează o defecțiune a frânei, o pană de cauciuc sau să fie lovit de alt vehicul. În traducere, visul arată faptul că îți lipsește lipsa controlului într-o anumită situație sau că te îndrepți către probleme în viitor. 

4. Pici un examen

Contrar a cum sună, oamenii care visează asta nu mai sunt la școală. Cele mai comune scenarii în aceste vise sunt că ai probleme în a găsi sala de examen, să fii nepregătit din cauza lipsei studiului sau să-ți lipsească echipamentul necesar pentru a da testul. Visele indică că te simți testat în viața reală și că ești anxios cu privire la ce-ți rezervă viitorul.

5. Să fii urmărit

Este un vis comun al oamenilor care au anxietate. De obicei, aceștia visează că sunt urmăriți de un animal, persoană sau de ceva pe care nu-l pot identifica. În viața reală înseamnă că încerci să fugi de o situație sau poate fi o emoție cu care nu ești gata să te confrunți încă. 

6. Căderea dinților

Ai visat vreodată că te-ai uitat în interiorul gurii doar ca observi că nu mai ai niciun dinte sau că ai un gol? Asta indică că te-ai putea simți nesigur, neatractiv sau că nu ești suficient de bun. Poate fi vorba de orice domeniu, cum ar fi școala, serviciul sau relația amoroasă. De asemenea, ai putea avea o frică de a nu fi făcut de rușine sau judecat de către alții. 

7. Cazi sau te scufunzi

Oamenii care visează acest scenariu se găsesc căzând de pe o clădire înaltă sau scufundându-se în ocean. De obicei, se simt neajutorați și copleșiți. Este o concepție comună, dar greșită să crezi că aceste vise îți indică decesul. În realitate, ele indică frica ta de a nu reuși și că nu ești mulțumit de locul în care te afli acum. Ai putea avea nevoie să-ți găsești o nouă cale sau să faci niște alegeri noi care te vor ajuta să găsești iarăși semnificație.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel