ȘAPTE zodii se luptă cu matematica lui Mercur în Fecioară

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Deși mulți consideră că Mercur se simte bine în Fecioară, astrologul Daniela Simulescu consideră că, de fapt, este ipohondru, fricos, așadar, s-ar putea să ne facem griji, să ne preocupe mai multe lucruri deodată și să fim puțin „prăpăstioși”, însă vom și mai economi, ceea ce până la urmă este bine, având în vedere vremurile pe care le trăim. 

Tranzitul lui Mercur în semnul Fecioarei până pe 27 august aduce în viața noastră nevoia de a optimizia, de a deveni mai eficienți. Astrologul Daniela Simulescu îl aseamănă cu un contabil: analitic, pragmatic, calculat sau cu un profesor de matematică. Pe de altă parte, Mercur în acest semn este și exigent, pretențios, permanent nemulțumit.

Cu Mercur în Fecioară, mintea noastră e mult mai îndreptată către a găsi resurse, pentru a nu mai pierde timpul. În mitologie, Mercur era Hermes și guverna peste tot ce însemna călătorii, studii, dar și drumuri de zi cu zi, gândirea cotidiană. Faptul că acest semn intră în Fecioară, contopindu-și energia cu a Fecioarei, simbolizează că vom comunica mai mult în direcția calculelor, a socotelilor, a punctelor care nu funcționează. 

Pe 15 august Mercur în Fecioară face un trigon cu Nodul Nord. Apar multe discuții legate de familie, dar și niște ajustări. Astrologul Daniela Simulescu spune că s-ar putea să vedem la nivel național că anumite decizii care au fost luate în domeniul fiscal (spre exemplu cele cu privire la contractul part-time) vor fi reluate, se va reveni asupra lor cu o mai mare claritate, spre a se îndrepta ce este nefuncțional acolo. Pe 16 august avem un trigon cu Uranus, aici ne pot veni idei, soluții salvatoare.  Pe 21 august Mercur are o opoziție cu Neptun.  Acest aspect nu este unul prea favorabil deoarece ni se cam întunecă mințile. Cu Neptun acolo nu mai este logică, suntem influențabili, luăm decizii bazate pe teamă, nesiguranță. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mercur va tranzita casa muncii. Pot apărea mai multe discuții cu colegii, un program mai încărcat. Ești mai critic cu tine, s-ar putea să te judeci aspru. Cu Mercur în casa a 6-a, vorbim și de ce înseamnă discuții cu doctori, cu specialiști. Nu îți pune singur diagnosticul, apelează la cineva care chiar știe ce face. Pe de altă parte, Mercur în Fecioară ajută la treburile gospodărești, curățenie, poate găsești la reducere niște produse folositoare în casă. 

Taur/ Ascendent în Taur

Mercur va tranzita casa a 5-a, discuțiile cu copiii sunt foarte importante până la finalul lunii august. Aveți tendința de a fi foarte critici cu ei. Dacă aveți deja copii mari, nu începeți să îi luați cu discursuri de tipul „pe vremea mea”. Mai degrabă dați-le sfaturi moderate care să includă sugestii, opțiuni. Mercur în casa a 5-a vorbește și despre investițiile financiare. O să vă prindă bine să fiți mai calculați acolo, vă filtrați altfel informația, nu vă mai aruncați la prima ofertă pe care ați primit-o. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Între 4 și 27 august discuțiile cu familia stau în centrul atenției. Veți avea discuții legate de chirie, de proprietate, contracte pentru energie, curent, crește chiria, crește rata. Tot ce ține de mediul familial are un impact mare asupra voastră. Trebuie să jonglați și cu viața profesională și cu cea familială. Încercați să le echilibrați.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Mercur e în semnul vostru, e și domiciliul său, mintea voastră e într-o continuă mișcare, e forfotă acolo. S-ar putea să apară și un pic de superficialitate. Vă poate crea o căutare, o luptă către ceva care nu are neapărat profunzime, ci e acolo de dragul de a fi. Vă frământați pentru nimicuri. Nu știți ce și cum, dar vreți să știți totul. Discutați de dragul de a discuta. Calculați de dragul de a calcula. Vă lipsește rostul acestor discuții. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Dacă faceți investigații medicale și dacă primiți un diagnostic, „vă invit să verificați de două ori”, spune astrologul Daniela Simulescu, mai ales că la finalul lui august Mercur va face un aspect cu Neptun. Aveți grijă la sănătate. Încheiați socotelile cu trecutul, acoperiți din datorii, anumite datorii vă țin pe loc. Scăpați de ele și vă veți simți eliberați. Încheiați socotelile cu trecutul.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Mercur tranzitează casa a 10-a, șefii vor fi mai exigenți, mai pretențioși, mai nesuferiți. Fie luptați mai mult și sunteți ambițioși, fie vă fac să vă fie lehamite. Ambele variante vă supun unui consum mental extraordinar. Vă obligă să vorbiți, să vă spuneți părerea. Sunteți mai temători, nu știți dacă să spuneți sau nu. Vă e teamă să nu cumva să greșiți în ceea ce privește cariera.

Pești/ Ascendent în Pești

Mercur va tranzita casa a 7-a, poate faceți planuri de vacanță cu partenerul. Aceste discuții din zona relațională vă fac să abordați situațiile mai lent, să progresați pas cu pas. Este nevoie de genul acesta de relaționare. Veți avea parte de discuții și la locul de muncă, e o perioadă bună pentru negocieri de beneficii, ce îmi dai tu ca să mă simt mai bine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel