Saturn promite multe lecții pentru o zodie până în 2026

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Saturn și-a reluat mersul direct în semnul Peștilor. 

Saturn promite pentru nativii Pești un proces de maturizare destul de anevoios. Planeta timpului și a responsabilității și-a reluat mersul direct prin semnul vostru. Și începe să vă pregătească pentru evenimente majore, până în 2026 Va fi precum un preparator, un profesor de neînduplecat sau ca un părinte care nu are timp de discuții puerile. Și dacă vrei să îi faci pe plac, îți recomand să te înhami la un proiect personal/profesional care va presupune multă muncă, răbdare și frustrare. Că dacă nu o faci tu, te vei trezi pe nepusă masă că trebuie să devii responsabil pentru o persoană dragă, să te ocupi de o problemă de sănătate pe care ai neglijat-o sau să capeți o stare de tristețe cronică. Saturn te va obliga să te implici doar de lucruri serioase. Și simple. Nimic complicat. Cu cât vei fi mai zelos, cu atât vei avea de pierdut.

Ce poate să-ți aducă, cel supranumit "Lordul Karmei" sau "Marele Malefic"? Maturizare. Indiferent de vârsta pe care o ai, Saturn vrea de la tine să nu mai fii copil, ci un om matur, așa că mai taie din excese sau alintături. Poate te căsătorești, divorțezi, te separi sau ești nevoit să ai grijă de unul dintre părinți. Îți poate aduce cele mai rele evenimente, care să te responsabilizeze. Nu mai vrea visare, ci un progres real din partea ta. 

Horoscop 2024 pentru TOATE zodiile. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie

Saturn te învață să ai mai multă grijă de tine, așa că în următorii doi ani, poți să simți că nu mai poți face ce făceai înainte, mai ales din punct de vedere fizic. Poți să te simți bătrân, oricare ar fi vârsta ta. Așa că, ar fi bine să te ocupi de sănătatea ta fizică și emoțională, mai ales dacă ai neglijat aceste aspecte în ultimii ani. Această planetă mai vrea de la tine să pui o nouă cărămidă în viața ta. De ce nu, un nou loc de muncă, o nouă casă sau o nouă relație. Totuși, toate acestea vin cu responsabilități noi. Din fericire, Saturn vine și cu multe reușite, pentru care vei fi mulțumit.

Saturn presupune existența unor limite, iar semnul Peștilor reprezintă haosul. Ei bine, acest semn va trece prin numeroase întâmplări care să îi chestioneze credința sau care să i-o întărească. 

Citește și Ce se întâmplă cu Zodiile ACUM când Saturn intră în mers DIRECT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience