Schimbări de planuri pentru Rac, Scopion și Pești

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni. Pe 4 noiembrie, Saturn își va opri retrogradarea în ultimul semn al zodiacului. 

Saturn își va relua mersul direct în semnul Peștilor pe data de 4 noiembrie. Planeta timpului și a maturității tranzitează semnul viselor și a imaginației. Din 17 iunie, de când a fost retrogradă, a blocat multe dintre inițiative pentru anumiți nativi. Ne referim în primul rând la semnele de apă. Dar, după 4 noiembrie, aceștia vor putea construi ceva trainic. 

Rac/Ascendent în Rac

Saturn își reia mersul direct în casa a noua. Călătorii, expansiune, inspirație, filozofie - Casa a 9-a se referă la toate lucrurile în evoluția personală. Această casă reprezintă călătoria, atât la propriu, cât și la figurat.Tranzitele în această casă ar putea aduce o mare călătorie internațională sau pot descrie o schimbare/îndepărtare considerabilă de la viața obișnuită. Mai acoperă mintea superioară, expansiunea, limbile străine, inspirația, optimismul, publicația, învățământ superior, idealurile, riscul, aventura, religia, filozofia, morala și etica. 

Așa că, mulți dintre Raci vor avea ocazia să plece din țară. Sau să-și ia o diplomă nouă. Ai ocazia să progresezi foarte mult din punctul de vedere al educației. Însă, este recomandat să te asiguri de o mie de ori înainte să faci vreun pas.Se poate schimba și relația cu credința. Începi să nu mai fii atât de atașat și poți să vezi lucrurile mai pragmatic.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Saturn își reia mersul direct în Casa a 5-a, care se referă la iubire, plăcere, creativitate și copii. S-ar putea să te confrunți cu provocări legate de lipsurile din copilărie, deficitul de iubire de sine sau neîmplinirile amoroase. Cu toate acestea, este esențial să conștientizezi și să lucrezi la vindecarea rănilor copilului interior. Deși procesul poate părea extenuant, va aduce recompense semnificative pentru starea ta emoțională.

Dacă te afli deja într-o relație veche, s-ar putea să simți dorința de a avea un copil. Totuși, acest proces poate fi însoțit de mici dificultăți, probleme de sănătate sau stres. Dacă intenționezi să ai un copil, asigură-te că decizia este motivată de o stare emoțională pozitivă și de maturitate suficientă pentru a aborda această responsabilitate.

Pentru cei care deja au copii, pot apărea evenimente semnificative legate de aceștia. Este important să fii atent la programul și nevoile lor, evitând să-i suprasoliciți. Petrece mai mult timp de calitate alături de copiii tăi deoarece ei reflectă în multe feluri starea ta emoțională.

Dacă ești nativ Scorpion și ai copii deja adulți, este recomandabil să renunți la narcisism și să eviți manipularea emoțională. În absența copiilor și a dorinței de a avea propriii tăi copii, este posibil să simți dorința de a-ți asuma responsabilitatea pentru un părinte care are nevoie de sprijin.

Pești/Ascendent în Pești

Tu ești primul vizat de oprirea retrogradării lui Saturn, planeta care simbolizează maturitatea și timpul. De pe 4 noiembrie, Saturn va acționa ca un mentor sau profesor exigent, sau chiar ca un părinte care nu tolerează jocurile copilărești.

Dacă dorești să te acomodezi cu această influență, ar putea fi să te implici voluntar într-un proiect personal sau profesional care necesită efort susținut, dar care aduce și provocări, precum și necesitatea de a-ți controla frustrarea și de a avea răbdare. Dacă nu o faci, s-ar putea să te trezești într-o situație în care va trebui să-ți asumi responsabilitatea pentru o persoană dragă sau să faci față unei probleme de sănătate pe care ai neglijat-o, ceea ce ar putea duce la un sentiment cronic de tristețe.

Este important să nu te complici suplimentar, deoarece acest lucru ar putea duce la pierderi semnificative. Saturn își propune să te ajute să evoluezi și să te maturizezi, indiferent de vârsta ta. Prin urmare, ar fi recomandat să renunți la comportamentele extravagante sau copilărești.

De asemenea, ar putea surveni schimbări semnificative în sfera relațională. Acestea pot include separări, căsătorii sau divorțuri, toate având potențialul de a aduce cu ele lecții și provocări serioase. Saturn nu mai tolerează visarea și încurajează progresele reale din partea ta. De asemenea, Saturn te învață să acorzi o atenție sporită propriei tale persoane. Așadar, este esențial să acorzi mai multă atenție atât sănătății fizice, cât și celei emoționale.

Citește și Horoscop 2024 pentru TOATE zodiile. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel