Schimbări în carieră pentru PATRU zodii, până pe 15 aprilie

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Schimbări în carieră pentru PATRU zodii, până pe 15 aprilie (sursa foto: Magnet.me / Unsplash)
EXCLUSIV
Schimbări în carieră pentru PATRU zodii, până pe 15 aprilie (sursa foto: Magnet.me / Unsplash)

Marte stă în Vărsător în perioada 6 martie - 15 aprilie. Va face un careu cu Uranus pe 22 martie care declanşează tot felul de frustrări în noi, pe urmă Marte va face o conjuncţie cu Saturn pe 5 aprilie (blocaje şi frustrări) şi face şi un careu cu Nodurile înainte să iasă din Vărsător.

Ştiţi care e senzaţia la un soldat cu Marte în Vărsător? Că nu mai e atent la ce se întâmplă aici şi acum, vrea mai departe. Vrea să construiască, e cu trei paşi înaintea celorlalţi.

S-ar putea să apară un moment din acela în care vreţi să vă rupeţi de un lanţ şi veţi fi acuzaţi, pentru că oamenii nu vor ca ceilalţi să se schimbe. Dar nu e cazul să ne victimizăm, cui să mergem mai departe.

Cele PATRU zodii care vor avea parte de schimbări în carieră

Berbec / cei ascendent în Berbec

Marte guvernează casa a 11-a. Vorbim despre roadele ultimelor acţiuni pe care le-ai avut la nivel profesional în ultimele 2 luni. Marte în Vărsător vrea ăs faci următorul pas, să cunoşti oameni, să interacţionezi cu alţii, să îi scoţi în faţă sau să îi laşi să te scoată în faţă. Zona de prieteni, de social se schimbă şi pentru că Marte se apropie de Saturn, poţi lega noi prietenii sau poţi renunţa la anumiţi oameni din viaţa ta. Şi pentru că Marte face un careu cu Uranus, îţi aduc aminte că sunt şi implicaţii financiare pe 22 martie. Uranus fiind în casa a 2-a, casa a 11-a are legătură şi cu banii pe care îi câştigi dintr-un proiect, dintr-o carieră, sunt nişte ciocniri acolo. Deci, următorul pas şi dă o şansă şi altor oameni, chiar dacă acolo pot apărea şi nişte rupturi.

Taur / cei cu ascendent în Taur

Marte va încinge spiritele la locul de muncă. Nu o să îţi placă. Vor fi momente în care de o să îţi vină să te cerţi cu toţi. Nu o să o faci pentru că vrei să păstrezi anumite aparenţe, dar cert este că vei avea tendinţa să te implici în conflicte. Marte în casa a 10-a se va întâlni şi cu Venus, guvernatorul tău. Este şi susţinere, însă relaţia cu autorităţile, cu şefii e mai neplăcută. Mai ales în jurul datei de 22 martie, când face careu cu Uranus, va fi o luptă pentru libertate, delimitare. Iar pe 5 aprilie, Marte va face o conjuncţie cu Saturn, ceea ce înseamnă că se pot lua nişte decizii la locul de muncă. Vor fi mai implacabile, nu poţi să reacţionezi, eşti obligat să le urmezi. Depinde de tine dacă le urmezi sau schimbi ceva în viaţa ta. De asemenea, cu Marte în casa a 10-a, s-ar putea să vrei să iei nişte decizii pentru oamenii de lângă tine. Mai uşor.

Leu / cei cu ascendent în Leu

Marte este în casa a 7-a. Vorbim despre confruntări, certuri, contraziceri, dispute, neînţelegeri în zona parteneriatelor, atât la serviciu, dar şi cu partenerul. Marte vrea un lucru: să puneţi lucrurile în mişcare. Dacă lucrurile sunt foarte blazate pe plan partenerial, Marte vine şi vă aduce momente tensionate, în care ne ducem peste celălalt sau celălalt vine peste voi ca să vă provoace. Aveţi grijă cu Marte în casa a 7-a pentru că există riscuri de a rupe parteneriate, relaţii. Există riscuri de a spune lucruri sau de a activa într-un mod în care nu v-aţi fi gândit niciodată sau în relaţiile blazate puteţi să faceţi lucruri împreună cu partenerul. 

Peşti / cei cu ascendent în Peşti

Marte trece în casa a 12-a. Vorbim de momente de a renunţa poate la nişte oameni. Poate pleacă oameni din viaţa voastră. Vorbim de probleme de sănătate, de vicii şi vorbim şi de nevoia de a renunţa la un loc de muncă care nu vă mai lasă să creşteţi, unde nu va mai regăsiţi, unde simţiţi că plonjaţi într-o mediocritate fantastică. Sau cu Marte în casa a 12-a, s-ar putea ca tot ceea ce credeţi să fie puţin combătut. Veţi avea o senzaţie că mulţi vă sunt inamici, duşmani, că vă vor răul, că vor să vă provoace. Să nu vă simţiţi o victimă, că nu sunteţi. Cu Jupiter şi Soarele în semnul vostru, nu sunteţi o victimă.  Dar vă rog să aveţi grijă la sănătate. Şi dacă renunţaţi la un loc de muncă, renunţaţi pentru că vreţi voi, nu să îi acuzaţi pe ceilalţi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel