Schimbări în relaţie pentru DOUĂ semne, până pe 15 aprilie

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Schimbări în relaţie pentru DOUĂ semne, până pe 15 aprilie (sursa foto: Kelly Sikkema / Unsplash)
EXCLUSIV
Schimbări în relaţie pentru DOUĂ semne, până pe 15 aprilie (sursa foto: Kelly Sikkema / Unsplash)

Marte în Vărsător vorbeşte despre următorul pas şi poate unii dintre voi aţi aşteptat un moment. Marte, cât a fost în Capricorn, a fost destul de căpos, de static, de rigid şi pentru că s-a întâlnit şi cu Pluto, nu a dorit să negocieze.

Dar Marte în Vărsător se detaşează puţin şi vede lucrurile într-un mod mai isteţ, mai intelectual şi vrea o oarecare desprindere. Marte în Vărsător vrea să se ducă totul la nivel mental şi vrea să fac un pas înainte.

Marte stă în Vărsător în perioada 6 martie - 15 aprilie. Va face un careu cu Uranus pe 22 martie care declanşează tot felul de frustrări în noi, pe urmă Marte va face o conjuncţie cu Saturn pe 5 aprilie (blocaje şi frustrări) şi face şi un careu cu Nodurile înainte să iasă din Vărsător.

Ştiţi care e senzaţia la un soldat cu Marte în Vărsător? Că nu mai e atent la ce se întâmplă aici şi acum, vrea mai departe. Vrea să construiască, e cu trei paşi înaintea celorlalţi.

S-ar putea să apară un moment din acela în care vreţi să vă rupeţi de un lanţ şi veţi fi acuzaţi, pentru că oamenii nu vor ca ceilalţi să se schimbe. Dar nu e cazul să ne victimizăm, cui să mergem mai departe.

Schimbări în relaţie pentru DOUĂ semne

Leu / cei cu ascendent în Leu

Marte este în casa a 7-a. Vorbim despre confruntări, certuri, contraziceri, dispute, neînţelegeri în zona parteneriatelor, atât la serviciu, dar şi cu partenerul. Marte vrea un lucru: să puneţi lucrurile în mişcare. Dacă lucrurile sunt foarte blazate pe plan partenerial, Marte vine şi vă aduce momente tensionate, în care ne ducem peste celălalt sau celălalt vine peste voi ca să vă provoace. Aveţi grijă cu Marte în casa a 7-a pentru că există riscuri de a rupe parteneriate, relaţii. Există riscuri de a spune lucruri sau de a activa într-un mod în care nu v-aţi fi gândit niciodată sau în relaţiile blazate puteţi să faceţi lucruri împreună cu partenerul. 

Balanţă / cei cu ascendent în Balanţă

Marte este în casa a 5-a, unde o să fie şi guvernatorul vostru, Venus. Ce se întâmplă? Nevoia de iubire, de romantism, de pasiune, de excentricităţi... atâta timp cât nu mergeţi la jocuri de noroc, e bine. În rest, jucaţi-vă, flirtaţi, cochetaţi, gătiţi-vă, aruncaţi o vorbă, o ocheadă. Începe o perioadă în care o să fiţi cuceritori. Indiferent de vârstă, de educaţie, o să vă placă să vă jucaţi şi vă face foarte competitivi, indiferent dacă e în relaţia de cuplu sau la locul de muncă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel