Schimbări masive pentru PATRU zodii. Zodia care va avea o lună cu greutăți: "Trebuie să scapi de aceste obiceiuri"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Care sunt cele PATRU semne din zodiac pentru care urmează schimbări majore? Vezi și ce zodie are nevoie de o modificare categorică a rutinei.

Din punct de vedere astrologic, nu trebuie să îți faci așteptări prea mari de la luna februarie, fiindcă nu este bogată în evenimente. Marte își continuă mersul nestingherit prin Gemeni iar Mercur a părăsit semnul contaminat de retrogradare și a intrat în Vărsător, unde se simte foarte bine.

Și cum această lună este considerată și "luna iubirii", astrele sunt cele care ne oferă aspectele benefice în acest sens. Venus tranzitează semnul Peștilor ca să ne ajute să facem pace cu trecutul. Vrea să ne vindecăm, să scăpăm de amintirile neplăcute și să fim capabili să sperăm din nou.

Deci, februarie poate fi considerată o lună de pauză. Vom avea nevoie de ea, fiindcă martie o să fie o lună exuberantă, foarte dinamică și cu adevărat marcantă din punct de vedere astrologic. Vei vedea că o să urmeze evenimente istorice!

Totuși, patru zodii se pot confrunta cu niște schimbări care îi pot da peste cap. Iată despre cine vorbim!

Berbec/Ascendent în Berbec

Cel mai probabil, ai avut deja un început de lună foarte plin. Însă, în această lună, toate astrele îți vin în ajutor și te încurajează să faci schimbări enorme, la care nici nu ai visat. Ești împins în față în februarie, dar chiar dacă astrele te ajută, trebuie să faci și tu măcar un pas. Un singur pas din partea ta și poți vedea că deschizi multe uși.

Dacă în această lună faci un pas înainte, o să fii încurajat să îți pui imaginația la bătaie și să ceri și mai mult de la acest an. Cum Soarele este încă în Vărsător, primești ajutor considerabil și din partea celor din jur. Unii nativi pot simți că au un curaj interior fantastic. Să nu uităm nici că Jupiter este în semnul tău până la 16 mai. Vrea de la tine același lucru - să faci ceva! Marte îți permite să te duci în mai multe direcții, să experimentezi.

Februarie este benefică să întocmești o listă scurtă, pe care să o bifezi. Venus intră în semnul tău la 20 februarie și îți oferă un sprijin fabulos. O să ai multe posibilități în această lună, iar din martie, poți vedea clar încotro te îndrepți.

Gemeni/Ascendent în Gemeni 

Schimbări din plin se anunță și pentru Gemeni. Încă de la început, trebuie să știi că este o lună foarte bună să începi să faci mișcare. Să te bucuri de sport. Soarele este încă în Casa a 9-a, care face referire la toate lucrurile din evoluția personală. După aceea, va intra în Casă a 10-a, care vorbește despre carieră, destin și scopul tău.

Venus este în Casa a 10-a, iar acest aspect te încurajează. O să gândești diferit, o să-ți meargă mintea, o să corectezi lucruri și o să ceri. Pot apărea schimbări în familie. Poate că mulți dintre nativii Gemeni au căutat momentul oportun să pună niște limite în relația cu rudele. Cu apropiații, fie ei mamă, tată, frați sau surori.

În cazul în care ai probleme în aceste zone, în această lună, le poți spune clar rudelor că nu ești confortabil cu anumite situații sau că nu îți convin părerile lor. Și că te vei retrage dacă limitele impuse nu sunt respectate. Din fericire, te bucuri de ambiție și poți să pui punct lucrurilor care nu îți convin. Nu vrei ceartă, dar îți dorești să fii luat în seamă.

Mercur, guvernatorul tău, a intrat în Vărsător de pe data de 11 februarie în Casa 9-a, iar asta îți priește de minune.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, a intrat ieri în semnul Vărsătorului. Deci, tu trebuie să faci schimbări. De acum, focusul tău trebuie să se schimbe și atenția să se mute pe muncă. Deși ești foarte implicat și nu te dai deoparte când vine vorba de muncă, Mercur vrea să te gândești la toate obiceiurile dobândite în ultimii trei ani.

În februarie, realizează care sunt obiceiurile de care trebuie să scapi. Nu doar în ceea ce privește munca, ci și în viața personală sau în treburile din gospodărie. Îți trebuie o varietate în rutina ta, dar și în stilul de viață. Luna Nouă în Pești, de la finalul lunii, se va petrece la nativii Fecioară în Casa a 7-a, a relațiilor. 

Îți merge bine în căsnicie sau în relație? Atunci intrarea lui Saturn în Pești, din martie, o să te ajute suplimentar ca să te dezvolți în cuplu. Dar, dacă nu merge bine, același Saturn o să vină și o să pună sare pe rană. Sau te face să te gândești la tot ce ai făcut greșit din punct de vedere amoros. Folosește finalul de lună să faci clarificări și definește-ți mai bine așteptările.

Pești/Ascendent în Pești 

Nativii Pești chiar trebuie să înceapă pregătirea pentru intrarea lui Saturn în semnul lor, de pe 7 martie. În primul rând, schimbările din februarie pot fi făcute în zona de sănătate. Saturn este cel care îmbătrânește și oferă limite, indiferent de vârstă. Poți să nu te mai simți la fel de bine ca înainte, chiar dacă ești tânăr. Așa că, începe să te ocupi de analize.

Mai mult, dacă știi că ai diferite afecțiuni, nu le ignora. Saturn este un profesor dur, iar dacă nu îți faci bine treaba, vine și dărâmă. Ocupă-te și de sănătatea mintală mai mult.

Eficientizează și munca, nu mai pierde energie degeaba. Ar fi bine să îți organizezi mai atent stilul, cotidianul și rutina în aceste ultime săptămâni din lună. Mănâncă mai bine, fă mai multă mișcare. Fii mai sănătos.

Se impun schimbări și pe partea de relații. Saturn vrea efort și implicare, fiindcă altfel nu o să meargă, indiferent de cât de trainice crezi că sunt legăturile. Această planetă dorește să te facă mai matur și mai asumat. Ai multe de făcut în februarie!

Vezi și: Zodiacul frumuseții. Care este cea mai atrăgătoare trăsătură a ta în funcție de semnul zodiacal?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel