Schimbări pentru TREI zodii săptămâna aceasta. Sfat pentru Leu: „nu vă certați cu șefii!”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile săptămânii 1-7 august 2022. 

Săptămâna 1-7 august se anunță a fi una marcată de conjuncția Marte, Uranus și Nodul Nord în Taur. Atenția noastră va fi îndreptată către resurse. 

Pe 31 iulie 2022 Uranus a venit în Taur lângă Nodul Nord, iar azi 1 august li se alătură și Marte. Pentru istoria omenirii genul acesta de aspect schimbă lumea, dar la nivel personal, o asemenea conjuncție nu se simte decât dacă ai planete în Taur în jurul gradului 18 sau în Scorpion tot la același grad. Totodată, cei cu marcaj de Leu și Vărsător ar mai putea simți acest eveniment sau ar putea întâmpina anumite situații, însă astrologul Daniela Simulescu ne anunță că acest tip de aspect va fi unul despre care vor vorbi astrologii din viitor când se vor uita la imaginea de ansamblu, văzând felul în care s-au derulat evenimentele de-a lungul anilor. Detalii aici. 

Se anunță schimbări pentru Berbeci, însă doar dacă aceștia vor depune multă muncă, altfel vor fi cheltuieli, poate ar fi cazul să schimbați modul în care vedeți banii. Gemenii chiar trebuie să lase trecutul în urmă și să evite certurile cu familia, în timp ce Leii sunt cei care ar face bine să nu se certe cu șefii. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, se întâlnește cu Uranus. La începutul săptămânii te vei simți plin de energie, însă spre final, careul cu Saturn te cam lasă lipsit de vlagă. Dozează-ți impulsurile, energia, entuziasmul. Simți că nu primești ceea ce vrei, însă cel mai probabil este nevoie să schimbi ceva. Astrologul Daniela Simulescu îți atrage din nou atenția cu privire la bani. Casa a 2-a e legată de cheltuieli. Acolo este nevoie să ajustați, să restrângeți, să vă gândiți cum să faceți astfel încât să nu mai aveți pierderi. Jupiter și-a început retrogradarea, veți vedea rezultate, dar trebuie și multă muncă. S-ar putea să găsiți niște soluții la niște probleme. S-ar putea să simțiți frustrare că nu puteți face mai mult.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mare grijă la sănătatea pe care ați neglijat-o. Trecutul trebuie să rămână în urmă. Astrologul vă sugerează: „luați o gumă de șters, și ștergeți, mai ales că această conjuncție vă readuce situații care nu sunt confortabile”. Trebuie să faceți curățenie până pe 20 august, e nevoie de asta ca să nu vă autosabotați. Mercur intră în Fecioară, o să vă  discuții despre mutare, despre ce anume se întâmplă în familie. E o mișcare serioasă, dinamică, în tot ceea ce înseamnă relația cu familia. Careul Marte-Saturn de la finalul săptămânii vă roagă să nu intrați în conflicte, voi vreți să aveți dreptate, iar ceilalți vor considera că sunteți aroganți. 

Leu/ Ascendent în Leu

Profesional, săptămâna aceasta este foarte importantă pentru Lei. Au în casa a 10-a multe planete. Pentru unii poate să vină cu schimbări de șefi, de organizare în cadrul companiei, poate să vină cu un alt loc de muncă. Poate aduce anumite blocaje, situații proiecte. Sunteți puși să verificați, vi se pare că oamenii nu vă apreciază. Teoretic, Leii nu suportă șefii, nu acceptă să li se spună ce să facă. Sfatul astrologului este să nu vă certați cu oamenii, nu înseamnă că nu ați făcut bine, ci poate că trebuie să găsiți alte soluții. Careul Marte-Saturn vine pe partea relațională a Leilor, undeva s-ar putea să apară anumite certuri, sau să își dea seama că ceva nu mai merge. Veți decide să rupeți relațiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel