Schimbări pozitive pentru Berbec, Leu, Săgetător și Gemeni. Ultima șansă pentru Taur, Scorpion și Fecioară

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 20 iun 2022, 17:15 | Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop vară 2022. 

După doi ani de pandemie, iată că vine prima vară liberă! Poate că ai așteptat un moment potrivit să faci ceva cu viața ta, poate că nu. Cert este că prima parte a verii susține ambițiile unor zodii și le invită pe altele să facă un pas în spate. Tranzitul lui Jupiter prin semnul Berbecului, în mod direct până pe 28 iulie, nu face decât să amplifice anumite situații, atât pe cele bune, cât și pe cele provocatoare. După 28 iulie, când își va începe mișcarea retrogradă, Jupiter va veni cu lecții astfel încât să ne dăm seama dacă am vrut unele schimbări în mod superficial sau pe bune. 

Dacă nu aveți nimic în plan, atunci fiți atenți unde apar provocările în viața voastră deoarece până 28 iulie. Orice noutate nu e întâmplătoare. Atât pe plan profesional, cât și personal. 

21 iunie-22 iulie: Sezonul Racului! Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent. „Evitați dramatismul și verificați sertarele cu bani!”

Combustibilul va fi furia. Ea ne va alimenta majoritatea inițiativelor. Deci nu o neglija și nu o îngropa! Simte-o și vezi ce îți transmite. S-ar putea să îți dai seama că unele limite ți-au fost nerespectate. 

Anumite decizii s-ar putea să fie un pic necalculate, imature, deci puțină atenție când vă aruncați cu totul, bucurați-vă de ceea ce simțiți, de adrenalină și de beneficii, dar lăsați mereu o plasă de siguranță în zonă, păstrați-vă maturitatea și reveniți din când în când în cu picioarele pe pământ.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru tine, următoarea perioadă va fi precum o gură de aer proaspăt. Trebuie să te distrezi și să te bucuri, vara asta vine cu o mulțime de ocazii, întinde mâinile și prinde-le! Apucați-vă de sport, este cel mai bun moment pentru a fi mai competitivi și mai dornici să vă depășiți limitele. Încărcați-vă programul, nu stați degeaba. Vă priește să începeți lucruri, să testați, să experimentați! Dacă nu sunteți dornici să faceți nimic, veți fi destul de frustrați. Lasă frica, nu te ajută la nimic!

Taur/ Ascendent în Taur

Veți face curățenie și la propriu, și la figurat! Cuvintele cheie sunt: vindecare, eliberare, revelații, iar acestea vin sunt strâns legate de oamenii toxici din viața voastră. Orice pierdere pentru voi este, de fapt, un foarte mare câștig, șansa unei noi vieți. Atenție mai ales la cheltuieli! O să vă plângeți, o să aveți coșmaruri. Aveți mare grijă de sănătatea voastră, în primul rând, dar și de sănătatea celor dragi. Tot răul spre bine!

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Aveți curaj, încredere în viitorul apropiat, participați la evenimente. În ciuda unor evenimente actuale care nu vă convin. Vin tot felul de oameni noi în viața voastră, unii pe care nu i-ați fi primit în viața voastră până acum, vi se lărgește cercul de prieteni. În viitorul apropiat aveți puterea să luați decizii, sunteți siguri pe voi, mergeți cu tot curajul înainte. Cei care au rezistență la schimbare vor trece prin tot felul de stări tocmai pentru a renunța la rigiditate. 

Leu/ Ascendent în Leu

Călătoriți, studiați, învățați. Legătura cu Dumnezeu va fi destul de puternică. Încrederea în divinitate vă va ajuta să depășiți momentele de criză. Este nevoie de idealuri noi, obiective diferite față de cele pe care le aveți anul trecut. Vă veți descoperi unele limite, vă veți frustra, dar nu este cazul să disperați. Acum le puteți depăși! Astrele vă recomandă să acordați mai multă atenție chestiunilor legale. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Veți avea puterea să treceți peste un doliu, la propriu sau la figurat, peste o cumpănă, o supărare. E momentul potrivit pentru vindecare, regenerare, renaștere. S-ar putea să pierdeți anumite sume de bani. Urmează câteva lecții mai dure în acest sens. Mai ușor cu activitățile care necesită asumarea unor riscuri. Adrenalina nu este bună acum. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Statutul de victimă are destule avantaje, dar nici nu vă lasă să trăiți. Ca să uitați de unele situații dureroase, veți prelua singuri sarcini în plus, aveți tendința să suplimentați munca. Dar socoteala de acasă nu se potrivește cu aceea din târg. Chestiunile administrative vă vor epuiza. Sunteți mereu într-o continuă cursă. Folosiți perioada pentru a vă pune mai multă ordine în priorități. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Puteți face din această vară una memorabilă! Astrele sunt de partea voastră. Sunteți destul de ambițioși, mai ales când este vorba de distracție! Debordați de chef de viață, de aventură, de iubire și de flirt. Ca să nu mai spunem de călătorii, competiții, aventuri. Nu țineți cont de vârsta pe care o aveți și jucați-vă, bucurați-vă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience