Schimbări șocante: 12 iunie 2022, conjuncție Venus-Uranus. Dragoste și bani, ai grijă la deciziile fulgerătoare

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Pe 12 iunie avem o zi care s-ar putea să ne zguduie puțin din mai multe puncte de vedere, în special cel amoros, dar și felul în care privim propria persoană, banii, resursele. Bine ar fi să ne gândim de două ori înainte să luăm o decizie sau să ne dăm seama în caz că ne pierdem capul că s-ar putea să fim influențați de astre să vedem lumea și din alte unghiuri. 

Astrologul Daniela Simulescu ne anunță că pe 12 iunie avem o conjuncție între Venus și Uranus în semnul Taurului. E posibil să avem parte de schimbări neașteptate pe plan amoros, dar și financiar. „Coup de foudre” (cum zic francezii) ne lovește. Ne îndrăgostim la prima vedere și nu știm ce se întâmplă cu noi, de ce ne pierdem deodată capul. Pe de altă parte e posibil să ne vină să rupem relațiile din senin, să simțim o puternică nevoie de independență pe plan amoros

Astrologul Cam White ne avertizează că s-ar putea să ne simțim ciudat și că „pe hârtie această conjuncție sună bine, însă în realitate s-ar putea lăsa destul de dramatic”. Și astrologul Nadiya Shah numește ziua conjuncției dintre Venus și Uranus „cea mai șocantă zi a anului” din punctul de vedere al iubirii. Această energie emanată atunci ne poate duce în direcții surprinzătoare. 

Uranus înseamnă surpriză, neobișnuit, independent, nonconformism, dar și știință, lumină, electricitate, spontaneitate, revoluție, autenticitate, inovație, rupere bruscă. 

Venus este responsabilă de iubire, plăcere, resurse și bani, iar Taurul este un semn de pământ stabil, fixist, rigid, dornic de confort, ține de siguranță, nu vrea să renunțe, ține cu dinții de orice, nu îi plac crizele, nu îi place stabilitatea și vrea să aibă totul aranjat. Așadar, iubirea și resursele vor fi luate pe sus, vor fi zguduite. 

Dacă simți nevoia extrem de puternică de a face ceva ieșit din comun, spune Nadiya Shah, desigur fă cum simți, însă ai grijă că s-ar putea să fie doar un impuls de moment. Dacă e ceva foarte diferit de ce faci de obicei sau dacă e ceva care e greu de refăcut apoi, gândește-te de două ori înainte să acționezi. Ia o pauză și respiră deoarece ai de-a face cu o energie care se poate duce foarte ușor la extreme. Poate să fie fantastic sau poate să iasă foarte rău. 

S-ar putea să ne facă să descoperim și niște adevăruti destul de nașpa, destul de șocante. Vorbim în această zi și despre iubire de sine, stimă de sine, să te vezi diferit.

Ai grijă și la deciziile pe care le iau ceilalți, mai ales dacă sunt suprinzătoare. E posibil ca aceștia să nu le facă în mod conștient. Nu lua nimic personal și vezi cum abordezi atracții surprinzătoare pe care le simți față de alți oameni. Surprizele romantice s-ar putea să nu meargă așa cum te aștepți.

E posibil ca lucrurile care ți se păreau stabile inițial, să fie complet date peste cap acum. Să le vezi întoarse cu susul în jos și să nu îți dai seama de ce.

Ai citit și despre provocările pe care le poate aduce Uranus în viața ta până în 2026?

surse: YouTube Cam White, Nadiya Shah

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel