Schimbările pe care trebuie să le facă toate cele douăsprezece zodii până pe 21 iunie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop Sezonul Gemenilor.

Sunt sigură că mulți dintre voi ați întâlnit la un moment dat următorul citat: “Doamne, dă-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba și înțelepciunea de a face diferența dintre ele!“. Și dacă nu știați de el și mai bine. Tranzitul Soarelui în Gemeni mai durează până pe 21 iunie, timp suficient să învățați ceva nou. 

După cum spuneam, fiecare dintre noi va fi nevoit, deci va trebui, să facă unele schimbări până când vom trece în sezonul Racului. Vestea bună este accea că Soarele va fi aspectat în mod benefic de Marte și Jupiter. Deci pe undeva vom găsi motivația și energia să ne ocupăm de unele proiecte pe care le-am tot amânat. Sau de ce nu? Poate de data aceasta le vom duce la capăt bucuroși. Comunicarea va fi cheia succesului. Aceea autentică, aceea care ne ajută să ne conectăm mai ușor la oamenii din jurul nostru. Astrele chiar oferă veselie, chef de viață, dorință de a învăța. Depinde doar de noi cât de mult vom profita. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Vor fi destule schimbări în ceea ce privește chestiunile administrative, posibile examene și drumuri. La voi treaba legată de comunicare este serioasă, atât cea verbală, cât și cea non-verbală. Deci acte, documente, birocrație. Nu uitați că Marte și Jupiter se află în semnul vostru! Ce înseamnă? Că se poate!

Taur/ Ascendent în Taur

Schimbări în zona banilor, a veniturilor, a cheltuielilor. E posibil să regândiți întreaga strategie financiară. Chiar veți fi mult mai implicați în negocieri. Aveți grijă că s-ar putea să fiți și mână spartă. Deseori, vă veți trezi într-un monolog interior. Toutuși, prea multă ruminație strică!

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Soarele intră în semnul vostru, vă aduce vitalitate, poftă de viață, o să vă planificați concediul, o să ieșiți, o să mergeți la tot felul de evenimente. Să nu mai spunem de doza în plus de curaj și vanitate! O să vă priască. Fiți atenți la tot ce înseamnă sănătate, aveți grijă și la hrană și odihnă.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru voi e o perioadă de retragere, nu veți ieși foarte mult. Nu mai sunteți la fel de dornic de a merge la evenimente. Aveți grijă la somn, la tot ce înseamnă stil de viață. Evitați să stați în preajma persoanelor toxice. Posibile schimbări în ritmul somnului. După 21 iunie vă veți mai reveni. 

Leu/ Ascendent în Leu

Participați la noi evenimente, cunoașteți alți oameni, apare o perspectivă nouă asupra vieții. Vă vedeți cu prieteni mai vechi. Chiar dacă există o porție sănătoasă de nehotărâre, nu vă lăsați până nu faceți schimbările necesare. Nu luați nimic personal din ce se întâmplă cu prietenii.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Vor fi schimbări în zona carierei. Aparent superficiale, dar de fapt importante pentru viitorul apropiat. Se produc anumite schimbări ierarhice. Faptele voastre de la locul de muncă vor fi mult mai vizibile. E posibil să fiți mult mai apreciați acum. Totul va deveni mai transparent în viața voastră.

Ai citit Horoscopul lunii IUNIE 2022. Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent: „catalizatorul unei noi vieți”

Balanță/ Ascendent în Balanță

Va trebui să faceți schimbări în modul de învățare. De altfel, este o perioadă bună pentru studii, examene. S-ar putea să simțiți nevoia să credeți în ceva. Veți privi diferit relația cu divinitatea. Vor fi la ordinea zilei discuțiile despre principiile de viață propriile valori. Nu aștepta să se schimbe alții!

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Schimbări în relațiile cu instituțiile financiare. Poate trebuie să discutați despre moșteniri, pensii, de oamenii care depind de voi sau de care depindeți voi din punct de vedere financiar. Evitați discuțiile despre secretele oamenilor. De fapt, evitați orice bârfă! Discuțiile intime vor fi la ordinea zilei!

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Schimbări în viața amoroasă. Dacă sunteți într-o relație care nu funcționează, puteți să o îmbunătățiți. Bineînțeles, totul pleacă de la comunicare. Pentru cei singuri mai mult flirt ca în mai, aventuri, pasiune, dar și iubire de sine, asta vă așteaptă.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Schimbări în rutina zilnică. Atât cea de la serviciu, dar și cea de acasă. Stilul vostru de lucru s-ar putea să îi influențeze și pe ceilalți. Va fi un pic de haos acolo. Aveți grijă la cum echilibrați viața personală cu cea profesională. Atitudinea față de colegi va fi diferită. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Schimbări în modul în care vă bucurați de viață, de pasiuni și de iubire. Pentru unii, relația cu copiii poate fi îmbunătățită. Puteți să vă înscrieți la un curs pe care vi-l doreați de mult timp, puteți să dansați, să mergeți în parc, să faceți sport, să profitați de vremea bună. O să vă încarce de energie.

Pești/ Ascendent în Pești

Schimbări în sânul familiei. Cele mai multe nu vor depinde de voi, dar modul în care vă raportați la ele depinde doar de voi. Și nu mai puteți folosi atitudinea veche. Adică aceea de victimă. Aveți grijă la chestiuni legate de gospodărie, reparații, schimbări.

Poate vrei să citești Super vești pentru fiecare Zodie/ Ascendent. Horoscopul amoros al lunii iunie 2022. „Încrederea, cel mai sexy accesoriu”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel