Scurtă lecție de astrologie: De ce nu trebuie confundată întoarcerea lui Saturn cu tranzitul său printr-un semn solar?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Pentru că Astrosens.ro a primit mai multe comentarii ale celor care confundau întoarcerea lui Saturn cu tranzitul acestei planete printr-un semn solar, Daniela Simulescu a decis să realizeze o scurtă emisiune, în care oferă lămuriri.

Saturn îl reprezintă pe Cronos, zeul timpului și al testelor de viață. După cum știm, această planetă este cea care aduce limite, restricții, austeritate, momente neplăcute, "cumpene", cum le zic oamenii. Dar, de fapt, el vrea să ne arate că nu acordăm atenție acolo unde trebuie. Și că ne trebuie maturizare și seriozitate. 

Daniela Simulescu ne pune la dispoziție o scurtă lecție de astrologie, cu și despre Saturn. În ultimele luni, am discutat mult despre tranzitele sale, cu precădere despre Saturn în Pești, de pe 7 martie, care va dura până în anul 2026. După care, am discutat și despre a doua întoarcere a lui Saturn, care se petrece în jurul vârstei de 58 de ani.

Uneori, se creează o confuzie. Oamenii consideră faptul că acea criză a vârstei mijlocii, deci opoziția Saturn-Saturn, care se poate petrece între 42-44 de ani, este același lucru cu Întoarcerea lui Saturn de la 58 de ani.

Facem referire îndeosebi la acest comentariu: "Așa este Daniela! Am 42 de ani și am parte de a doua întoarcere în Saturn. Sunt și zodia Pești. Anul acesta din luna Martie am parte de o relație nouă, carieră nouă bazată pe o pasiune pe care îmi era frică să o recunosc că o am și să acționez în direcția ei, călătoresc mai mult și vizitez locuri noi, prieteni noi. M-a scos foarte mult din zona de confort și îi mulțumesc lui Saturn pentru asta. Și da, am devenit mai recunoscător pentru ce am. Mulțumesc pentru emisiune.”

Așadar, se impun niște lămuriri. 

Întoarcerea lui Saturn nu are loc la 42 de ani, ci în jur de 58. Deci, persoana care a lăsat acest comentariu nu experimentează acest tranzit, ci doar a constatat că Saturn se află în semnul lui în prezent, deci în Pești.

Astrologul ne explică faptul că Întoarcerea lui Saturn nu înseamnă că Saturn se întoarce în semnul tău, în care te-ai născut. 

Să luăm un exemplu. Să spunem că avem o persoană născută în 1989, în martie. Deci, avem o persoană cu Soarele în Pești. Dar, în 1989, Saturn era în Capricorn. Acea persoană va avea întoarcerea lui Saturn în jurul vârstei de 29 de ani și 58 de ani. Dar Saturn va fi fost în Capricorn abia în 2020.

Așadar, trebuie să vedem aceste concepte diferit. Una este întoarcerea lui Saturn, alta este tranzitul lui prin semnul tău. 

Vezi aici emisiunea completă cu aceste lămuriri: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel