Se adeveresc predicțiile Babei Vanga? O serie de evenimente din 2024 se potrivesc!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Profeții
Pixabay.com
Pixabay.com

Predicțiile din 2024 ale lui „Nostradamus din Balcani" par să devină realitate, la doar cinci luni de la începutul anului. Iată ce s-a întâmplat!

Una dintre predicțiile Babei Vanga este despre o țară puternică care efectuează experimente secrete cu arme biologice în 2024. Chiar fără a fi dată o dată specifică, ideea simplă a unei țări mari care testează în secret arme biologice ce ar putea cauza moarte și haos la scară largă este înspăimântătoare. Așa cum știm cu toții, armele biologice sunt printre cele mai înfricoșătoare tipuri de arme pentru că se răspândesc invizibil și sunt aproape imposibil de combătut. Ce face lucrurile și mai înfricoșătoare este că posibilitatea de a verifica dacă o țară este cu adevărat implicată în aceasta va fi dificilă deoarece, în primul rând, este interzisă în mod sever conform Convenției asupra Armelor Biologice din cauza consecințelor foarte grave pe care le-ar avea. Armele biologice sunt, în principiu, arme care răspândesc boli mortale pentru a îmbolnăvi oamenii sau chiar pentru a-i ucide în număr mare. Acum, ce s-ar întâmpla dacă lumea s-ar confrunta cu o tulpină chiar mortală a unui virus necunoscut?

Europa se presupune a fie expusă la un număr crescut de atacuri teroriste în 2024, a avertizat clarvăzătoarea. Atacul din Crocus City Hall din Moscova pare să indice că avea dreptate. Mai mult de 110 persoane au murit, inclusiv copii, după ce atacatori puternic înarmați au pătruns în Sala de Concerte Crocus de la periferia Moscovei la sfârșitul lunii martie. Doar câteva ore după atac, grupul Stat Islamic a revendicat responsabilitatea pentru brutalitate. Nivelul de pericol în alte țări a fost, de asemenea, ridicat.

Cum arată Apocalipsa din perspectiva Bibliei? Iată semnele Sfârșitului Lumii!

Vanga a afirmat că se vor face progrese mai mari în medicină și tehnologie, împreună cu noi tratamente pentru boli incurabile precum Alzheimer și cancerul. Au fost dezvăluite două tratamente inovatoare pentru ambele afecțiuni. Cercetătorii desfășoară în prezent teste timpurii pe pacienți pentru un vaccin care ar putea proteja generațiile viitoare de Alzheimer. Se așteaptă și mai multe salturi tehnologice în acest an, odată cu avansarea rapidă a creșterii inteligenței artificiale.

Altă profeție a Babei Vanga este că va exista o pandemie sau epidemie mondială de boală care va fi mult mai gravă decât izbucnirea COVID-19 pe care am văzut-o în 2020. Ea a prezis această boală viitoare ca fiind mortală și răspândindu-se în întreaga lume cu o viteză rapidă, mai rapidă și mai contagioasă decât orice am întâlnit înainte. Este destul de înspăimântător să constatăm că, pentru confirmarea predicției ei, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a dezvăluit recent că lumea ar putea fi lovită în curând de o altă boală periculoasă pe care au numit-o "boala X". Conform lor, această boală în parte este diferită, nouă și mortală decât COVID-19, deoarece se știe foarte puțin despre patologia sa și în prezent nu există niciun tratament, ceea ce sună practic ca o sentință la moarte.

Profețiile lui Nostradamus pentru Anul Dragonului, 2024. Una dintre ele s-a împlinit deja!

Baba Vanga a prezis că în 2024 vor avea loc schimbări climatice severe, însoțite de dezastru natural devastator, precum tsunami-uri, musoane, uragane și tornade. În timp ce este esențial să abordăm aceste predicții cu prudență, este clar că schimbările climatice afectează deja lumea. Oamenii de știință sunt de acord că activitățile umane, precum arderea combustibililor fosili și defrișarea pădurilor, provoacă încălzirea globală, conducând la diverse consecințe. Pe măsură ce Pământul se încălzește, calotele glaciare se topesc și determină creșterea nivelului mării, astfel crește riscul de inundații pe coastă. Aceasta poate face tsunami-urile și mai distructive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel