Conjuncția Jupiter-Neptun în Pești: MAGIE, MISTIC, MIRACOLE. Previziunile celor mai renumiți astrologi

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Mistere
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Conjuncția Jupiter-Neptun în Pești de pe 12 aprilie 2022 nu este doar un eveniment al anului 2022, ci este un eveniment al deceniului. Acesta va schimba felul în care vom percepe, felul în care vom simți lumea pentru următorii 13 ani. Mai jos avem câteva opinii ale celor mai renumiți astrologi cu privire la evenimentul istoric de mâine. 

Conjuncția Jupiter-Neptun care se va petrece pe 12 aprilie 2022 în semnul Peștilor va aduce în viețile noastre o doză puternică de spiritualitate, magie și miracole ducându-ne către o zonă mistică, spune astrologul Bracha Goldsmith aici. Această putere a conjuncției Jupiter-Neptun se leagă de energia apei și poate fi pusă în legătură chiar și cu horoscopul chinezesc, deoarece iată, ne aflăm în anul Tigrului de apă, un an extrem de puternic în care ne vom lăsa purtați de val. Goldsmith scoate în evidență câteva cuvinte-cheie la care ar trebui să medităm pentru a ne alinia mai bune cu acest mare eveniment: credință, speranță, oportunități. În același timp, fiind în semnul Peștilor, conjuncția aduce și o doză mare de sensibilitate. Nu uitați că avem de-a face cu un an al creativității! Toți cei care scriu, fotografii, cei din industria cinematografică vor fi extrem de bine aspectați. În același timp, este o perioadă în care e bine să fim atenți la ce visăm, să ne notăm visele într-un jurnal și să le scriem atunci când ne trezim, putem primi importante mesaje de dincolo, putem să ne dezvoltăm intuiția și capacitățile paranormale.

Din punctul de vedere al lui Pam Gregory, al cărui video poate fi vizonat în întregime aici acest an aduce și pericolul iluziei, putem fi înșelați cu ușurință. Există posibilitatea de a ne crea o lume a noastră, de a trăi pur și simplu într-o realitate virtuală, deci să avem grijă la ce ne dorim, căci s-ar putea să se îndeplinească într-un mod iluzoriu. Există și multă toxicitate, vicii care ar putea să ne înconjoare, atenție la abuzul de alcool sau de medicamente. Însă, dincolo de toate pericolele lumii iluziei, conjuncția Jupiter-Neptun aduce divinitatea mai aproape de noi și ne face conștienți de faptul că suntem interconectați atât între noi, oamenii, cât și cu natura care ne înconjoară. Vom deveni conștienți de asta prin diverse revelații.

Și Nadiya Shah consideră că suntem în fața unei săptămâni cu totul și cu totul speciale a acestui deceniu. Conjuncția Jupiter-Neptun aduce în prim-plan energia vindecării, întâlnirea cu divinitatea și accesul la iubirea divină. Din punct de vedere colectiv, vom simți mai multă compasiune, dar vom fi și martori ai unor evenimente istorice. Mai multe despre acest eveniment astrologic văzut din perspectiva Nadiyei Shah aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel