Secretele nativilor cu LUNA în semne de FOC

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne-a răspuns de curând la întrebarea ce este mai important într-o astrogramă din punctul său de vedere. Luna ne arată partea noastră interioară, emoțiile, dincolo de ce construim noi pentru a arăta societății. 

În astrologie, zodia reprezintă doar o mică parte din caracteristicile care alcătuiesc personalitatea multifațetată a unui om. Atunci când un astrolog se uită pe o hartă natală identifică trei puncte principale: soarele, luna și ascendentul.

Soarele este cel care arată zodia. Știm că avem douăsprezece zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești, însă Ascendentul și Luna alături de Soare creează elementele de bază atunci când vine vorba despre construcția unei persoane.

Dintre cele trei elemente, astrologul Daniela Simulescu ne spune că prima dată se uită la Luna persoanei pe care ar dori să o descopere. citește mai multe despre asta și vezi răspunsul Danielei Simulescu aici.

Dacă știm Luna persoanei înseamnă că știm cum este pe dinăuntru, știm cum este pe interior, știm care sunt nevoile sale. În funcție de Lună aflăm detalii despre familie, relația cu mama, copilăria persoanei respective, felul în care procesează emoțiile.  

Iată care sunt secretele nativilor cu Luna în semne de FOC:

Luna în Berbec

Cei cu Luna în Berbec au nevoia aceasta de a ieși în evidență, de a se face remarcați, de a acționa tocmai pentru a-i face pe ceilalți să îi privească. Este important pentru un copil cu Luna în Berbec să vadă cum interacționează cu Luna mamei sale, deoarece un nativ cu Luna în Berbec s-ar putea să aibă anumite atașamente de tip anxios, s-ar putea să aibă anumite temeri și de aceea el va încerca mereu să demonstreze ce poate, să arate că este cel mai bun. Toată această nevoie de atenție a celor cu Luna în Berbec vine dintr-o nesiguranță interioară. Acesta este, de fapt, secretul celor cu Luna în Berbec, o teamă.

Luna în Leu

Nativii cu Luna în Leu au nevoie de spațiul lor în care să se desfășoare. Ei nu simt nevoia să fie validați de cineva din exterior pentru că ei se simt bine cu ei înșiși. În acest fel ei se oferă lumii, dând senzația de o formă de egocentrism. Secretul unui nativ cu Luna în Leu este acela că este exagerat de competitiv și s-ar putea să dorească să îi saboteze pe ceilalți pentru a fi el pe locul întâi. Și un copil cu Luna în Leu s-ar putea să fie dificil în relațiile cu ceilalți, mai ales dacă are frați.

Luna în Săgetător

Cei care au Luna în Săgetător nu au limite, sunt extrem de optimiști, extrem de încrezători, pot să treacă foarte ușor de la o extremă la altă, în același timp. Această lipsă a limitelor poate duce la haos, la dezorganizare. În interiorul său, orice conflict ar avea, este posibil ca cei cu Luna în Săgetător să exagereze, să îl ducă la nesfârșit. Totodată, un secret al acestor nativi cu Luna în Săgetător este că au nevoia de validare, au nevoie ca ceilalți să le spună că fac bine ce fac. Suportă cu greu criticile și nu pot trece cu ușurință peste acestea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel