Semnificația ascunsă a NUMELUI în numerologie. Care este destinul din spatele numelui tău?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Freepik.com
Freepik.com

Cu ajutorul numerologiei, te poți cunoaște mai bine. Totodată, literele din numele tău îți pot dezvălui anumite secrete fascinante.

Literele din numele tău se conectează cu cifrele, dând naștere unui val de interpretări ale posibilităților destinului tău. 

Ce cifră te reprezintă? Calculează folosind numele întreg, care ți-a fost dat la naștere!

Urmărește atent cărei cifre îi corespunde fiecare literă din numele tău:

1: A, J, S 

2: B, K, T     

3: C, L, U   

4: D, M, V 

5: E, N, W

6: F, O, X     

7: G, P, Y     

8: H, Q, Z       

9: I, R

Îți oferim un exemplu:

ALINA POP  = 1+3+9+5+1+7+6+7= 39   

3+9 = 12, iar  1+2 = 3

Numărul destinului din numerologia numelui Alinei Pop este 3. 

Dacă numărul ce rezultă la final este 11, 22 sau 33, atunci, acesta nu va mai fi redus, ci va fi luat ca atare, fiind număr maestru, considerat foarte puternic. 

Numerologia numelui 1

În numerologia numelui 1, este vorba despre conducere. Această persoană are capacități de a fi lider, are o pasiune uriașă, dar și o nevoie clară de perfecționism. Setea ta de putere este imensă, uneori chiar greu de controlat. Stresul în exces nu te ajută, așa că ar fi bine să pui accent pe cât mai mult echilibru.

Este recomandat să nu ceri enorm de la tine și să pui accentul doar pe descoperirea întregului tău potențial.

Numerologia numelui 2

Știi ce îți face ție cel mai bine? Să fii liantul dintre oameni. Îți place să vezi doar pace și armonie în jurul tău. Să ții oamenii aproape, ca într-o echipă. Se spune despre tine că ești o persoană isteață și plină de compasiune. Nu ii judeci pe ceilalți, ba din contră, ești foarte empatică.

Însă, trebuie să înțelegi că nu este recomandat să depinzi de calmul celor din jur. Gândește-te la faptul că te ai doar pe tine.

Numerologia numelui 3

Ești o persoană căreia îi place să îi ajute pe cei din jur să găsească drumul în viață. Mai mult, îți face plăcere să le fii sprijin celorlalți. De obicei, ai o tendință ușor exagerată de a te sacrifica pentru binele celorlalți. Însă, ești un izvor nesecat de inspirație, pentru că ești unic și te faci ușor remarcat.

Ai nevoie de mult echilibru. Învață să te vindeci mai întâi pe tine.

Numerologia numelui 4

Îți place să lucrezi la construcția lumii. Îți trebuie siguranță în viață și pui foarte mult accent pe acest lucru. Ai nevoie să pui bazele unei fundații solide în orice domeniu, indiferent dacă vorbim despre casă, serviciu, prietenie sau dragoste. De obicei, gândești mult și creezi tot felul de sisteme în mintea ta.

Ce îți trebuie ție? Să te axezi mai mult pe prezent, la aici și acum. Să te bucuri mai mult de viață.

Numerologia numelui 5

Ție îți place cu siguranță aventura! Ești independent și ai nevoie să îți găsești singur drumul în viață. Ești o persoană atrasă de domeniul filosofiei dar și de către tărâmul ezoteric al științelor. În relații, este posibil să nu ai parte de foarte multă stabilitate. Pentru că îți place tot timpul schimbarea.

Ai face bine să mai controlezi zona de risc și să nu te mai expui atât de mult.

Numerologia numelui 6

Casa, familia și relațiile sunt cele mai importante pentru tine. Dacă nu chiar sfinte. Ai nevoie de oameni dragi în viața ta și pui accent pe relațiile sănătoase cu ei. Vrei să îi protejezi și aștepți să facă și ei același lucru. Iubești natura, armonia și pacea și se pare că ai capacități aproape paranormale de vindecare.

Ce trebuie să faci? Să nu ții ranchiună atunci când oamenii nu îți întorc serviciile. Renunță mai des la așteptări și bucură-te de viață.

Numerologia numelui 7

Tu ești foarte atras de știință și dai dovadă de o curiozitate ieșită din comun! Deviza ta este mai degrabă „cercetează, pentru ca apoi să crezi”.

Cauți mereu sensul vieții și atunci când nu îl găsești, ai tendința de a te întrista excesiv. Faptul că încerci să găsești explicații pentru tot, nu te ajută de fiecare dată. Nu uita ca viața are farmecul său. Fii mai optimist!

Numerologia numelui 8

Orice ar fi, nu încerca să iei toată lumea pe umerii tăi. A deține atât de multă putere poate deveni o corvoadă de cele mai multe ori.

Nu poți fi doar „stâlp” pentru ceilalți, uneori mai ai nevoie și de perioade de liniște și de retragere. Ești predestinat spre a avea succes, însă ține minte că secretul costă în a oferi pe cât de mult primești. Nu te lăsa corupt, nu te lăsa pradă nici lăcomiei. 

Numerologia numelui 9

Tu ai o mare nevoie de spiritualitate în viața ta! Ești romantic, idealist, dar și plin de compasiune. Te gândești mereu la o lume perfectă și încerci să faci tot ce ține de tine pentru a o obține.

Deseori, te confrunți cu faptul că ceilalți nu țin cont de vocea ta sau de gândurile tale, în timp ce tu îi asculți pe toți. Ai nevoie să de deconectezi, înainte de a te reconecta cu adevărat. Îți trebuie haos, pentru a putea ajunge la claritate.

Numărul maestru 11 

De obicei, ai sentimentul că viața ta este precum o luptă. Ești empatic și mergi de fiecare dată acolo unde ceilalți au nevoie de tine. Însă, pe interior, nu te simți bine, ai o tensiune interioară între ceea ce vrei tu să devii și datoria pe care o ai față de ceilalți.

Pune accent pe intuiția și creativitatea de care dispui, vei avea mereu succes. 

Numărul maestru 22

Ți-ai dori să faci spiritualitatea cât mai accesibilă. Ești foarte conștiincios, dar și foarte încăpățânat.

Vrei să vezi proiectele materializându-se cât mai repede cu putință. Misiunea ta în serviciul lumii îți va aduce mari satisfacții, mai ales ca ești predestinat spre a reuși lucruri mărețe în beneficiul societății. 

Numărul maestru 33

Tu ești aici ca să pui umărul la salvarea și vindecarea lumii. Nu numai că îi inspiri pe oameni, dar ai și capacitatea de a-i vindeca.

Și asta nu oricum, ci prin iubire. Vei deveni un mare vindecător, dacă ai răbdare și îți dai timpul necesar pentru a-ți îndeplini menirea.

Vezi și: HOROSCOP numerologie 2023 - Predicții pentru toate numerele personale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel