Semnificaţia planetelor şi mesajul secret despre personalitatea ta

astrosens Team | Dată: 13 sep, 18:57 | Categorie: Diverse
(sursa foto: Pixabay)
(sursa foto: Pixabay)

Semnul tău zodiacal (pe care astrologii îl numesc „semnul soarelui”) este ușa către universul astrologic. Dar, deși semnul solar are un impact major, este doar o parte mică din întregul tău portret cosmic. Harta natală este mult mai extinsă. Te întrebi ce simbolizează fiecare planetă din astrograma ta? Citeşte mai departe:

Gândiți-vă la diagrama nașterii ca la instantaneul planetelor și al constelațiilor la momentul exact al nașterii. Astrologii fac această 'fotografie' și o transformă într-o hartă circulară a stelelor, cu 12 secțiuni egale reprezentând fiecare semn al zodiacului. Vă întrebați unde a fost situată Luna când ați venit pe lume? Dacă aluneca pe porțiunea hărții unde este semnul „Pești”, ai spune că semnul tău lunar este în Pești (și ți-am oferi un răspuns pentru toate acele emoții adânci).

Fiecare planetă ilustrează o fațetă a personalității tale (cum ar fi limbajul tău de dragoste sau stilul tău de agresiune), iar semnele ne spun cum acționezi în fiecare dintre aceste zone (poate îți place spațiul tău în relații sau eviți conflictele cu orice preț). Iată ce simbolizează fiecare planetă zodiacală și cum se unesc toate pentru a alcătui harta ta natală unică.

1. Soare

Semnul pe care îl guvernează: Leu

Cine ești și cum strălucești? La fel ca titanul ceresc care arde puternic, Soarele reprezintă ego-ul nostru și puterea personală. Este literalmente steaua principală a spectacolului, fiecare planetă orbitând-o ca invitați la petrecere, într-un dans circular de sărbătoare. Soarele este lumina noastră călăuzitoare. Este adevărata noastră identitate care predomină prin toate schimbările și influențele vieții, respectiv semnul nostru solar este principalul nostru aspect. Când urmărim ceea ce ne îndeplinește, cum ar fi să cântăm pe scenă sau să plantăm o grădină, expresia noastră creativă se răsfrânge asupra altora.

2. Luna

Semnul pe care îl guvernează: Racul

Sigur, Soarele ne orbeşte cu razele sale aurii, dar luna ne captivează cu strălucirea sa de argint. Gândiți-vă la Soare ca la energia pe care o radiați asupra celorlalți și la lună ca la domeniul nostru emoțional privat - gândurile profunde, auto-reflectarea și temerile subconștiente pe care le deținem în interior. În mod tradițional, o emblemă a energiei materne, Luna este pătura ta astrologică de siguranţă. Este ceea ce te face să te simți în siguranță, îngrijit și nostalgic. Fazele schimbătoare ale Lunii reflectă stările noastre emoționale în continuă schimbare. Sentimentele tale curg liber ca oceanul deschis sau stagnează ca apele verzi și mlăștinoase?

3. Mercur

Semnele pe care le guvernează: Gemeni și Fecioară

Numit după zeul mesager înaripat, planeta care orbitează cel mai rapid întruchipează transferul de idei. Mercur este modul în care gândim, comunicăm și învățăm. Este autostrada noastră intelectuală, permițând minții să ne ducă oriunde. Gândurile tale umblă pe îndelete sau aleargă frenetic până la primele ore ale dimineții? Trimiteți text în paragrafe lungi, din inimă, ori un singur emoji? Acesta este semnul tău Mercur la lucru şi se manifestă diferit, în funcţie de locul în diagrama ta natală.

4. Venus

Semnele pe care le guvernează: Taur și Balanță

Romantismul este în aer. Împreună cu mirosul de flori sălbatice proaspete, lenjerie curată și o cină bogată. Venus luminos este acoperit într-un strat gros de nori. Ceea ce se potrivește, deoarece stă în confortul și în plăcerile materiale pe care le trăim aici pe pământ. Numit după zeiţa iubirii și fertilității, Venus este latura noastră senzuală. Reprezintă ceea ce dorim în relații și modul în care vedem frumusețea în jurul nostru. Este armonia din inimile noastre atunci când privim o pictură impresionistă pastelată sau plăcerea pe care o obținem din citirea unei scrisori de dragoste.

5. Marte

Semnul pe care îl guvernează: Berbec

Planeta roșie prăfuită, arsă, reprezintă focul instinctual aprins în fiecare dintre noi. Numit după zeul roman al războiului, Marte ne expune agresivitatea, dorința sexuală și spiritul competitiv. Simțim influenţa acestuia atunci când observăm un competitor pe banda de lângă noi câștigând câțiva pași înainte. Sau când prietenul nostru anulează planurile de cină în timp ce intrăm în restaurant. Marte este ceea ce ne alimentează impulsurile și dorințele carnale. Și așa acționăm pe baza lor.

6. Jupiter

Semnul pe care îl guvernează: Săgetător

Mă simt norocos? Cea mai mare planetă din sistemul solar reprezintă optimismul neînfrânat, invincibilitatea și credința. Este valul de mirare pe care îl simți când te muţi într-un oraș nou și te uiți la priveliștile sale. Ce aventuri urmează? Ce adevăruri mari poți învăța din această nouă experiență? Jupiter este înțelepciunea care apare din întrebarea „De ce nu?” Este cel care ia riscuri cosmice, având încredere că totul va funcționa (și dacă nu, există o lecție acolo undeva). Planeta care plouă diamante ne învață că posibilitățile vieții sunt nelimitate dacă avem credință de sine.

7. Saturn

Semnul pe care îl guvernează: Capricorn

Vă amintiți la liceu când ați rămas afară după ora de culcare? Ați încercat să vă strecurați înapoi în casă cu paşi mici, crezând că ați evitat pedeapsa? Saturn este părintele dezamăgit care te așteaptă în dormitorul tău, învârtindu-se în scaun pentru a te înfrunta în timp ce intri. Este forța de aplicare a regulilor planetare, aici, pentru a oferi lecții dificile și pentru a ne confrunta cu realități dure. O figură a datoriei, structurii și responsabilității, planeta inelată înlocuiește idealismul cu munca reală și grea necesară pentru a ne îndeplini obiectivele. Saturn prezintă provocările cu care ne confruntăm și sentimentul de realizare care ne așteaptă când le-am întâlnit.

8. Uranus

Semnul pe care îl guvernează: Vărsător

Uranus este omul de știință nebun, aflându-se pe linia dintre ingeniozitate și nebunie. Bijuteria cosmică se rotește orizontal pe partea sa, ceea ce este în concordanță cu excentricitatea și schimbările de perspectivă radicale pe care le simbolizează. Uranus este forța avansării tehnologice, a idealurilor progresive și a invențiilor care vor servi binele mai mare. Ne scoate din vechile noastre moduri de gândire și ne obligă să evoluăm odată cu vremurile. Preocupat de ideile intelectuale la scară largă, mai degrabă decât de emoțiile individului, Uranus este asemănător cercetătorului care se închide în camera sa, ignoră apelurile telefonice ale tuturor prietenilor și apare doar după ce a făcut o descoperire.

9. Neptun

Semnul pe care îl guvernează: Pești

Închide ochii și imaginează-ți casa copilăriei. Puteți vedea copacul de salcie adormit aplecat pe treptele din față, mirosiţi florile de liliac și puteți auzi un radio vechi. Neptun este această capacitate de a transcende realitatea și de a scăpa în imaginația noastră. Planeta indigo se referă la dizolvarea granițelor și a deveni una cu natura și cu semenii noștri. Dacă suntem cu toții conectați, atunci durerea ta este durerea mea și bucuria ta este bucuria mea. Neptun ne dezvăluie darurile empatice, capacitatea noastră de a gândi dincolo de noi înșine și modul în care ne acordăm spiritual.

10. Pluto

Semnul pe care îl guvernează: Scorpion

Pluto, numit după zeul lumii interlope, ne obligă să excavăm infernurile sufletului nostru. Planeta pitică ar putea fi mică, dar refuză să fie ignorată. Reprezintă aspectele ascunse ale noastre, luptele și transformările noastre. Ne uităm direct în umbră sau ne întoarcem și alergăm? La fel ca frunzele galbene, petele de pe planta noastră de apartament, trebuie să tăiem aspectele toxice din viaţa noastră pentru a ne regenera. Pluto este puterea personală pe care o dobândim asupra a ceea ce încearcă să ne afecteze. Este ideea că odată ce ne confruntăm cu demonii noştri, suntem cu adevărat liberi.

sura: purewow.com

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite