Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spune Scorpionul?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
https://pixabay.com/
https://pixabay.com/

Iată ce ne spune Scorpionul, al optulea semn din zodiac!

Scorpionul este o zodie feminină de apă, predominant emoţională, guvernată de Marte, zeul războiului şi Pluto, zeul misterelor, al subteranelor.

Se spune ca este semnul cel mai ambiţios din zodiac!

Cel născut sub acest semn are o fire profundă căruia nu-i place superficialitatea, mai ales când miza este legată de interesele sale.

Relaţiile emoţionale sunt foarte intense când este vorba de propria familie. In schimb, Scorpionul are o nelinişte permanentă, fiind o persoană plină de susceptibilităţi şi bănuieli. Îl atrag lucrurile misterioase.

Care este semnificația spirituală a unui Scorpion?

Scorpionii sunt simboluri ale tutelei, fertilității, defensivității, puterii, pericolului, controlului și inteligenței.

Mai mult, Scorpionii i-au fascinat pe oameni încă din cele mai vechi timpuri, grație simbolismului lor misterios, care a influențat multe culturi și credințe.

Această creatură - Scorpionul - a fost asociată cu puterea, protecția și vindecarea spirituală.

Scorpionii reprezintă capacitatea de a supraviețui oricăror provocări care le-ar putea veni în cale și de a transforma acele provocări în ceva mai puternic.

Cele mai bune cristale pentru Scorpion: Citrinul, care poate ajuta la calmarea Scorpionilor, îi poate ajuta să vadă paharul pe jumătate plin și să găsească și să exploreze soluții la orice problemă care apare.

Mantra de vindecare a Scorpionului: „Pasiunea este calea către sufletul meu”.

Culoarea spiritului Scorpionului: Acest semn pasional poate adora violetul, o culoare maiestuoasă, care vorbește despre intensitatea pasională a acestui semn de apă.

Partea spirituală a Scorpionului

Scorpionul este intens, pasional și nu va face niciodată ritualuri doar de dragul de a le face.

Trebuie să știi că un Scorpion trebuie să creadă cu adevărat în ceva pentru a se angaja în acel lucru și, atunci când o face, se implică 100%.

Mulți Scorpioni se pot descurca minunat în calitate de lideri spirituali, deoarece alți oameni le admiră angajamentul categoric față de dogmă.

De asemenea, Scorpionul crede că religia și spiritualitatea pot fi pasionale și intense și vrea să-și „simtă” spiritualitatea într-un mod cat mai concret. Pentru Scorpion, spiritualitatea este o experiență a întregului corp și, adesea, acesta găsește intensitatea spirituală printr-un exercițiu fizic intens sau o experiență fizică.

Scorpionul crede în depășirea granițelor și adesea va alege dintre diferite învățături spirituale și religioase pentru a o găsi pe cea care este cel mai semnificativă pentru el.

Nu în ultimul rând, Scorpionilor le place singurătatea și știu să o gestioneze. 

Aceasta poate fi o metaforă potrivită pentru momentele dificile – atunci când ne confruntăm cu decizii grele, poate fi greu să rămânem puternici în timp ce încercăm să înțelegem totul corect, fără exagerări.

În acest moment, putem să ne aliniem spiritual cu acest arhetip. Cu toate acestea, câștigăm putere din înțelegerea faptului că, deși ne simțim singuri, există ceva mai mare care veghează asupra noastră, care nu numai că ne va ajută să ne găsim drumul, ci și ne va împuternici cu mult curaj.

Poate vrei să citești și: Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spune Balanța?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel