Serialul britanic The Crown nu va prezenta căsătoria prinţului William cu Kate Middleton

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Actualitate
Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Facebook Familia Regală a Marii Britanii

Sezonul 5 al serialului britanic The Crown va fi disponibil din 9 octombrie. 

În timp ce difuzarea sezonului 5 al serialului The Crown (Coroana) este iminentă, sezonul final al aceste poveşti dedicate familiei Windsor este deja în curs de filmare.

Un sezon final care însă va omite intenţionat căsătoria lui Kate Middleton cu Prinţul William. După luni întregi de aşteptare, trailerul sezonului 5 al serialului The Crown a fost în sfârşit difuzat, iar primul episod va fi transmis de Netflix pe data de 9 noiembrie.

Dar producătorii au pus deja pe platourile de filmare sezonul al şaselea, şi totodată ultimul. Sezonul nu va recrea însă şi nunta lui Kate Middleton cu Prinţul William, desfăşurată la Westminster, pe data de 29 aprilie 2011. Ultimul episod al sezonului 6 va ilustra căsătoria lui Charles cu Camilla Parker Bowles, din aprilie 2005.

În opinia lui Peter Morgan, omul aflat "la comanda" serialului, "evenimentelor din viaţa reală le trebuie cel puţin 10 ani ca să se poată transforma în ficţiune". Un moment din viaţa tânărului cuplu va fi, totuşi, ilustrat în ultimul episod: momentul în care Prinţul William a întâlnit-o pe Kate Middleton, la Universitatea St. Andrews, scrie Rador.

Meghan Markle, declarații explozive despre relația sa cu Regina Elisabeta a II-a. Cum a reacționat Harry atunci când a aflat că bunica sa a murit

Într-un interviu emoționant, Meghan Markle a vorbit despre "căldura plăcută" pe care a împărtășit-o cu monarhul, în timp ce vorbea despre pierderea care a zguduit națiunea britanică. Vorbind despre moartea Majestății Sale, Meghan a spus pentru Variety că a fost norocoasă că a putut să petreacă timp cu Regina.

Cât despre reacția Prințului Harry la aflarea veștii morții bunicii sale, Ducesa de Sussex a spus: "A fost o perioadă complicată, dar soțul meu, mereu optimist, a spus: "Acum s-a reunit cu soțul ei"".

În cadrul interviului, aceasta a mai spus: "Simt profundă recunoștință pentru că am putut să petrec timp cu ea și să o cunosc. A existat o  revărsare de dragoste și sprijin. Sunt foarte recunoscătoare că am putut fi alături de soțul meu pentru a-l susține, mai ales în acea perioadă. Ceea ce este atât de frumos este să te uiți la moștenirea pe care bunica lui a putut să o lase pe atât de multe fronturi. Cu siguranță, în ceea ce privește conducerea feminină, ea este cel mai strălucitor exemplu despre cum arată asta".

Ducesa a mai spus că de la moartea Reginei Elisabeta a reflectat asupra primei întâlniri oficiale pe care a avut-o cu monarhul și "cât de special a fost asta".

Ea a spus: "Mă simt norocoasă. Și sunt în continuare mândră că am avut o căldură plăcută".

Charles va fi "nemilos" cu Prințul Harry și Meghan, susține un expert regal. Ce l-ar putea înfuria pe Rege

Presupusele atacuri ale Prințului Harry și Meghan asupra monarhiei îl vor face pe Charles să fie "nemilos", dacă vor continua, sugerează un expert regal, scrie The Sun.

Katie Nicholl, autoarea cărții "The New Royals" a declarat pentru The Daily Beast: "Nu există nicio îndoială că Charles și-ar dori ca Harry și Meghan să fie la încoronarea lui. Și, pentru a fi corect, Charles a fost generos în ceea ce privește extinderea, foarte public, a ramurilor de măslin către Ducii de Sussex, nu numai în discursul său televizat, ci și punându-i în prim-plan la evenimentele funerare. Dar el se așteaptă la respect și va apărea o problemă dacă, de acum până atunci, Harry îl răsplătește atacându-l pe el, pe Camilla sau instituția. CITEŞTE MAI MULTE PE DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel