Sezonul Balanței va fi pe placul semnelor de foc: Berbec, Leu, Săgetător. Vor putea aborda „următorul pas” așa cum doresc

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru sezonul Balanței care începe pe 23 septembrie și se încheie pe 23 octombrie. Iată cum vor beneficia semnele de foc, Berbec, Leu și Săgetător, de pe urma acestui aspect.

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Pe 23 septembrie, când Soarele intră în Balanță, trecem de la hărnicia și organizarea Fecioarei la nevoia de socializare și echilibru a Balanței. Acest eveniment va aduce lumina negocierilor, a dorinței de pace, dar și a indeciziei în viața noastră. 

Semnele de Foc se vor putea manifesta pe placul lor în timpul Sezonului Balanței. De ce? Vor găsi public dornic să le asculte, să le valideze sau să le motiveze. În plus, le va mai pieri sentimentul acut de nerăbdare pentru că se vor simți în siguranță. Important este să nu stea prea mult în casă, să socializeze, să călătorească și să se preocupe de educația lor sau să acorde atenție dezvoltării personale.

Sezonul Balanței ar putea fi descris pentru nativii semnelor de foc ca următorul pas. Indiferent de ce ar însemna asta pentru Berbec, Leu sau Săgetător.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Soarele se duce în casa a 7-a și luminează relațiile personale, în special relația cu persoana iubită. Cei care sunt deja într-o relație au nevoie să depună mai mult efort în cadrul acesteia. „Trebuie să rețineți că nu mai este doar despre voi”, spune astrologul Daniela Simulescu. Dacă de obicei sunteți individualiști, acum trebuie să colaborați cu ceilalți. Nu o să vă iasă nimic bine dacă faceți singuri. „Merge și mai bine proiectul asta pentru că l-am ascultat pe X”, așa ar trebui să vă spuneți. Așadar, spiritul de echipă este cel care contează cu adevărat din acest punct de vedere.

Leu/ Ascendent în Leu

Soarele se mută în casa a 3-a și vă aduce într-o oază a comunicării. Casa a 3-a pentru voi e o casă plină de telefoane, laptopuri, tehnologie, dar și de mașini, drumuri, mici călătorii. Este o perioadă bună să vorbiți, să comunicați, să scrieți, să vă faceți publice gândurile printr-un blog, eventual. E o perioadă foarte bună să reluați discuțiile cu oamenii dragi vouă, să acordați mai multă atenție relațiilor cu frații și surorile. E bine să vă ocupați timpul cu evenimente, nu stați degeaba. E primul pas către o lume nouă, către oameni. Aveți nevoie de conexiune permanentă cu locuri, evenimente, oameni și plimbări.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Soarele se mută în casa a 11-a și le aduce Săgetătorilor multe evenimente, următorul pas, planuri importante, oamenii importanți. Pe vremuri se considera că această casa a 11-a este o casă a îngerului păzitor, printre altele. Viitorul vi se arată, iar voi puteți sta în centrul acțiunii prin tot felul de ieșiri și petreceri. Viață socială capătă o consistență foarte puternică. Va trebui să îi împăcați pe toți, o să uitați de voi, încercând să le faceți tuturor pe plac. Aveți nevoie de mulți oameni în jurul vostru, așa că nu stați retrași. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel