Sezonul eclipselor. Atenție între 30 aprilie și 16 mai. Atașamente, CRIZE, moarte, renaștere

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu recomandări pentru sezonul eclipselor, mai precis perioada dintre eclipsa de Soare de pe 30 aprilie cu Lună Nouă în Taur și cea de pe 16 mai (eclipsă totală de Soare/ Lună Plină în Scorpion). Perioada dintre cele două eclipse ar putea veni cu revelații, însă acestea vor fi trăite doar după ce vom trece prin crize. Cei cu marcaj fix în astrogramă vor fi cei mai afectați. Citiți mai multe mai jos. 

Perioada dintre două eclipse aduce evenimente în viețile noastre, spune astrologul Daniela Simulescu. Calendarul astrologic al lunii mai ne anunță prima eclipsă de pe 30 aprilie (eclipsă Soare / Lună Nouă în Taur) și a doua eclipsă (eclipsă de Soare / Lună Plină în Scorpion). Aceste două eclipse se petrec în jurul Nodurilor Lunare, iar acest fapt le face mult mai importante și le amplifică energia. 

Dacă ar fi să discutăm despre cuvintele-cheie ale acestor evenimente și ale perioadei dintre ele, mai ales, ar fi pe de o parte vorba despre resurse, bani, putere și sexualitate, iar pe de altă parte moarte, renaștere, pierderi și crize.

Toate acestea se vor învârti destul de mult și de puternic în jurul ideii de „atașament” și ne vor face să ne gândim mult mai mult la firul de care atârnăm, la ceea ce ne ține pe loc, la chestiile care ne fac rău, la toxic, la relațiile bolnăvicioase și la frâul pe care nu vrem să îl lăsăm altfel din mână. Asta este marea problemă, de fapt, că nu vrem și cumva nu putem să renunțăm la control. De aceea, avem nevoie de o criză, ca să ne dăm seama că lumea merge mai departe cu sau fără noi și că nu o purtăm pe umeri, ci ea ne poartă pe noi. 

Cei care au Taur, Scorpion, Leu și Vărsător în astrogramă ar trebui să fie foarte atenți și să se aștepte la tot felul de evenimente care să îi provoace: despărțiri, împăcări, apariții și dispariții ale unor oameni din viața lor.

Mare atenție și la gelozie, posesivitate, frustrare, manie, paranoia deoarece acestea nu sunt eclipse simple, sunt zguduite de Uranus și Saturn.

Multă grijă la bani, la cheltuieli, la inflație – dar la inflația din viața noastră – adică unde trebuie să pompăm bani ca să salvăm situația.

Dacă pe 30 aprilie vorbim despre puterea pământului, pe 16 mai s-ar putea tocmai la aceasta să nu mai avem acces, ne vor fi limitate resursele. Ne vom atinge limitele în toate direcțiile (trup, minte, suflet) și vom învăța, poate, să nu ne întindem mai mult decât este cazul. 

Aceste evenimente nu vin doar în planul individual, ci se vor vedea și la nivel mondial, se vor lua decizii neplăcute. 

Luna Plină din Scorpion vine cu crize, căci doar crizele ne trezesc, aceste situații vor să ne transmită ceva.

Așadar, să privim în jurul nostru în perioada 30 aprilie - 16 mai, dar și între 25 octombrie și 8 noiembrie (când vom avea din nou evenimente neplăcute pe planul mondial, vom vorbi din nou despre criza economică, dar și cea alimentară). 

Sfatul este să nu acționăm, să încetinim puțin ritmul și în special, să nu luăm nimic personal. 

Așadar, grijă la atașamente, la alimentatie, grijă la bani, stingeți datoriile dacă aveți ocazia și gândiți-vă că după orice furtună, după orice noapte lungă, va răsări și soarele și vom aprecia lumina și mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel