Sezonul Fecioarei. Previziuni pentru zodiile de FOC, Berbec, Leu, Săgetător. „Munca este cel mai potrivit dezinfectant”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com

Astrologul Daniela Simulescu aduce previziuni pentru sezonul Fecioarei. Gata cu vacanța! Cel puțin din punctul de vedere al astrologiei. Începem să ne întoarcem la serviciu, să ne facem planuri, să facem curățenie, să verificăm cămara și bugetul. În același timp, vom fi preocupați de economie și de un stil de viață mai liniștit. Să vedem ce le pregătește sezonul Fecioarei zodiilor de foc (Berbec, Leu, Săgetător).

Între 23 august și 23 septembrie avem sezonul Fecioarei, care ne arată, în primul rând, că toți copiii născuți în acest interval vor fi în zodia Fecioarei, guvernați de Mercur. Atunci când Soarele intră într-un semn, vom fi cu toții influențați de energia acestuia.

În ciuda instinctului majorității oamenilor de a începe un nou capitol în ianuarie, sezonul Fecioarei ar putea fi de fapt cel mai bun moment pentru curățenie și un nou stil de viață. Influența lui Mercur poate împinge pe toată lumea într-un spațiu mai organizat. Comunicarea clară, spațiile de lucru ordonate și programele stabilite te pot ajuta cu adevărat să te orientezi. Iar sezonul Fecioarei, mai mult decât în ​​orice altă perioadă a anului, este atunci când poți reuși cel mai bine să-ți recapeţi sentimentul de control. Urmează tehnicile nativilor Fecioară în direcții de ordine și disciplină și spune lumii cum se face, de fapt, treaba.

Sezonul Fecioarei pentru semnele de FOC:

Sezonul Fecioarei promite multă muncă tuturor zodiilor, dar cele de foc vor resimți din plin această perioadă. Pentru că vor întâmpina o serie de probleme nu ușor de rezolvat. Și atunci vor fi nevoite să depună efort, timp, resurse. Relația cu colegii, negocierile și discuțiile cu șefii devin prioritare. De altfel, le recomand Berbecilor, Leilor și Săgetătorilor să își prioritizeze bine următoarele săptămâni. Dacă nu, se vor stresa în mod suplimentar și vor rămâne în timp scurt fără energie și chef pentru celelalte evenimente personale. Nicolae Iorga spunea într-o filmare că „munca este cel mai potrivit dezinfectant”. Le recomand semnelor de foc să țină cont de aceste cuvinte. Poate le va deveni chiar o mantră, spune astrologul Daniela Simulescu.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Soarele intră în casa a 6-a la voi. Guvernată de energia Fecioarei, această casă are o legătură destul de mare cu ceea ce muncim, atât acasă, cât și într-o instituție. Are legătură și cu viața de zi cu zi, rutina, stilul de viață mai precis, și implicit, cu sănătatea. Căci tot stresul care se poate acumula din celelalte sectoare mai sus numite, ar putea să își pună amprenta asupra sănătății. Trebuie neapărat să îți faci curățenie în viață, la propriu și la figurat, să vezi unde nu ai fost foarte atent, să vezi unde nu ai fost foarte organizat. Este foarte important să te concentrezi pe sănătate, stil de viață și să vezi cumm muncești, cum eficientizezi munca.

Leu/ Ascendent în Leu

Soarele trece prin casa a 2-a la voi, așadar, vorbește despre banii pe care îi aveți, banii pe care vreți să îi faceți, despre venituri și cheltuieli, despre resurse naturale, despre talente, despre potențial și deseori despre valoare. Ce anume consideri a fi valoros. În sezonul Fecioarei, Leii pot verifica veniturile lor, dar și cheltuielile, își pot da seama pe ce anume s-au dus banii, dar și ce au de făcut mai încolo cu ei. Se anunță destul de multă muncă în acest sens, dar e posibil ca pe lângă toate cheltuilelile discutate să apară și ceva venituri noi, alte resurse.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Soarele tranzitează casa a 10-a, tranzitele de aici vorbesc, în același timp despre cariera ta, despre relația cu șefii, ce anume se întâmplă la serviciu, ce decizii ar putea lua superiorii sau la nivel mai înalt, chiar instituțiile țării. Voi veți nevoie de autoritate, ea poate veni și în mod pozitiv, dar și negativ. Poate să vină și în urma unor succese, dar și a unor greșeli. Trebuie să fiți foarte atenți deoarece absolut tot ce faceți în această perioadă va fi foarte vizibil. E posibil să vă asumați responsabilitatea pentru cineva din familie, e posibil să deveniți voi autoritatea cuiva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel