Sezonul LEULUI: 22 iulie-23 august. Previziuni pentru zodiile de FOC, Berbec, Leu, Săgetător: „AICI și ACUM”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Începe mult-așteptatul sezon al Leului. De ce atât de așteptat? Pentru că Leul este un semn al bucuriei de viață, aduce energia exprimării de sine, a autenticității, a bucuriei sincere, a sufletului de copil care vrea toată atenția. Să vedem ce sector va fi luminat de către Soare în perioada 22 iulie-23 august. Astrologul Daniela Simulescu aduce vești pentru zodiile de foc: Berbec, Leu, Săgetător.

Pe 22 iulie începe distracția! Trecem de la sezonul liniștit al Racului la cel dornic de petrecere și atenție al Leului. Timp de o lună, ne vom preocupa în primul rând de pasiunile noastre, de vacanță, de concediu, de bucuriile noastre. Momentul în care Soarele intră în Leu și luminează cu energia acestuia o anumită porțiune din viața noastră înseamnă că, pe de o parte îi sărbătorim pe Lei, pe de altă parte, ne bucurăm de influența acestui semn zodiacal.

Previziuni pentru zodiile de foc:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Soarele va tranzita casa a 5-a, casa iubirii, a copiilor, a exprimării de sine, ceea ce înseamnă că relația cu copiii s-ar putea să fie una plină de griji din cauza conjuncției cu Ceres. Este posibil ca voi să fi neglijat relația în care sunteți cu voi înșivă, felul în care v-ați comportat cu privire la propriile voastre nevoi, faptul că nu ați mai acordat atenție lucrurilor care vă produc plăcere. 

În același timp, e posibil să vi se atragă atenția cu privire la relația de cuplu, faptul că ați neglijat complet romantismul, spontaneitatea, veselia și activitățile pe care ar trebui să le facă un cuplu pentru a menține aprinsă flacăra. 

Sfatul astrologului Daniela Simulescu este să intrați în „camera răsfățului” și să vă bucurați de viață, să aveți grijă de voi, de pasiunile voastre!

Leu/ Ascendent în Leu

Soarele e în semnul vostru, e bucuria maximă. E posibil ca din această cauză să deveniți ceva mai egoiști decât de obicei deoarece Soarele intră în cea mai mare și mai frumoasă „cameră” a voastră. Vreți să rămâneți acolo și să fiți lăsați să vă exprimați liber. Nici nu vreți să auziți de ceilalți, în niciun caz de problemele lor, de posibile vești proaste, lucru care s-ar putea să vă facă să fiți priviți ca insensibili, lipsiți de orice urmă de empatie. 

O să vi se pară că sunteți stăpânii lumii, iar prețul plătit pentru aroganță este faptul că ceilalți vă vor evita pentru că „ardeți” totul în jur. Dacă lecția va fi că și aroganța asta are limitele ei, sfatul este să vă bucurați, până la urmă, să fiți centrați pe AICI și ACUM, pe ceea ce vă produce fericirea acum, nu pe ce se va întâmpla în viitor. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Vouă vă place să vă plimbați cel mai mult, iar sezonul Leului vine exact în ton cu dorințele și plăcerile voastre. Vi se aliniază energia interioară în direcția a ceea ce iubiți cel mai mult: studiile, călătoriile, nevoia de spiritualitate.

Aveți nevoie de energie consumată în zona spirituală, dar și de o direcție, de o săgeată, de hrană spirituală în zona direcției de viață, de următorul scop, următoarea deviză.  Aveți nevoie de o busolă, care să vă indice următoarea călătorie. Călătoria nu trebuie să vă ducă neapărat în lume, ci poate fi vorba și despre o călătorie a sufletului, marcată de revelații importante cu privire la felul în care veți fi mai departe. 

Veți simți nevoia să discutați cu persoane evoluate spiritual, poate că veți găsi un „guru” sau pe cineva care să vă „deschidă ochii”. 

Mai multe detalii despre sezonul Leului:

Sezonul Leului se petrece în perioada 22 iulie și 23 august și ne arată, în primul rând, că toți copiii născuți în acest interval vor fi în zodia Leului, guvernați de Soare. Soarele este cel care ne dă nucleul personalității, este cel care ne oferă structura, coloana pe care vom construi. Pe de altă parte, Soarele este cel căruia îi datorăm viața, este  un simbol pentru energie și sănătate. Intrarea Soarelui într-un semn face ca energia acelui semn să fie emanată și resimțită de toate zodiile, luminând în special câte un sector din viața noastră. 

De data aceasta Soarele are „dublu efect” spune astrologul Daniela Simulescu. Mai întâi ne atrage atenția, ne face să consumăm mai multă energie, iar apoi ne și orbește puțin în acea direcție. Soarele își dorește să ardem.

Soarele se simte cel mai bine în Leu, este foarte puternic și vizibil în acest semn zodiacal și îi place extravaganța, strălucirea, îi place să fie văzut de toți. Așadar, s-ar putea să căutăm destul de multă atenție și să avem tendința de a fi cam aroganți. 

Soarele beneficiază de trigonul cu Jupiter, ceea ce ne face expansivi și încrezători, dar și de o conjuncție cu Ceres, ceea ce înseamnă că s-ar putea să fim mai preocupați decât e cazul. 

Pentru majoritatea e un semn de bucurie, energia Leului dansează, cântă, e artistică, e dramatică, atrage atenția și se bucură cu suflet de copil. Așa că sfatul astrologului pentru toate zodiile este să se bucure de distracție cât de mult pot deoarece apoi va începe sezonul Fecioarei, adică ne întoarcem la muncă! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel