Sezonul Leului, previziuni pentru semnele de AER: Gemeni, Balanță, Vărsător. „Ceilalți oameni vă sunt oglinzi”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Începe mult-așteptatul sezon al Leului. De ce atât de așteptat? Pentru că Leul este un semn al bucuriei de viață, aduce energia exprimării de sine, a autenticității, a bucuriei sincere, a sufletului de copil care vrea toată atenția. Să vedem ce sector va fi luminat de către Soare în perioada 22 iulie-23 august. Astrologul Daniela Simulescu aduce vești pentru zodiile de AER: Gemeni, Balanță, Vărsător. 

Previziuni pentru zodiile de aer în sezonul Leului (22 iulie-23 august):

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Soarele va tranzita casa a 3-a, din cauza aspectului cu Ceres, s-ar putea să vă faceți multe griji, iar acestea să fie complet nejustificate. Voi credeți că dacă vă faceți griji, dacă vă frământați, veți putea să controlați situația, dar nu controlați nimic, nu faceți decât să vă agitați inutil.

Astrologul Daniela Simulescu vă recomandă cât mai multă interacțiune cu ceilalți și cât mai multe ieșiri. Ar vi benefic să vă plimbați, să comunicați cu oamenii, să mergeți la evenimente, să petreceți. „Vă invit să vorbiți cât mai mult! Negociați, plimbați-vă, călătoriți! Trebuie să fiți în mișcare permanentă”.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Soarele intră în casa a 11-a și acest aspect vă este favorabil. Vă place mai ales pentru că voi aveți nevoie de oameni. Sezonul Leului pentru voi are, astfel, o notă socială, este ca și cum Soarele luminează grădina de vară, locul unde ați amenajat special ca să vă primiți prietenii în vizită.

Vă preocupați de oamenii din jur, aveți nevoie de socializare, aveți nevoie de intervenția celorlalți în viața voastră, așa că este indicat să îi primiți alături de voi. Și pentru că Soarele va fi în trigon cu casa a 7-a, aveți nevoie, în același timp, de activități alături de partener, aveți nevoie să ieșiți din rutină. Să îl convingeți pe partener de ce merită să plecați într-o aventură, să spargeți monotonia. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Partenerul, oamenii cu care lucrați, viața lor va deveni mult mai importantă pentru voi în sezonul Leului. Accentul va fi pus pe ceilalți, pe cei care vă înconjoară, pe cei de care depindeți sau pe cei care depind de voi.
Aveți nevoie să vă ajutați partenerul, să îi oferiți din resursele voastre, să îi dați din timpul vostru și să renunțați la acea nevoie de independență în favoarea lui. Aveți nevoie de relații sănătoase în perioada aceasta. Nu uitați că atitudinea partenerului este oglinda voastră. Oamenii din jurul vostru sunt oglinzile voastre, ce anume ați putea îmbunătăți la voi, acolo e răspunsul pe care îl căutați, de fapt. 

Mai multe detalii despre sezonul Leului:

Pe 22 iulie începe distracția! Trecem de la sezonul liniștit al Racului la cel dornic de petrecere și atenție al Leului. Timp de o lună, ne vom preocupa în primul rând de pasiunile noastre, de vacanță, de concediu, de bucuriile noastre. Momentul în care Soarele intră în Leu și luminează cu energia acestuia o anumită porțiune din viața noastră înseamnă că, pe de o parte îi sărbătorim pe Lei, pe de altă parte, ne bucurăm de influența acestui semn zodiacal.

Sezonul Leului se petrece în perioada 22 iulie și 23 august și ne arată, în primul rând, că toți copiii născuți în acest interval vor fi în zodia Leului, guvernați de Soare. Soarele este cel care ne dă nucleul personalității, este cel care ne oferă structura, coloana pe care vom construi. Pe de altă parte, Soarele este cel căruia îi datorăm viața, este  un simbol pentru energie și sănătate. Intrarea Soarelui într-un semn face ca energia acelui semn să fie emanată și resimțită de toate zodiile, luminând în special câte un sector din viața noastră. 

De data aceasta Soarele are „dublu efect” spune astrologul Daniela Simulescu. Mai întâi ne atrage atenția, ne face să consumăm mai multă energie, iar apoi ne și orbește puțin în acea direcție. Soarele își dorește să ardem.

Soarele se simte cel mai bine în Leu, este foarte puternic și vizibil în acest semn zodiacal și îi place extravaganța, strălucirea, îi place să fie văzut de toți. Așadar, s-ar putea să căutăm destul de multă atenție și să avem tendința de a fi cam aroganți. 

Soarele beneficiază de trigonul cu Jupiter, ceea ce ne face expansivi și încrezători, dar și de o conjuncție cu Ceres, ceea ce înseamnă că s-ar putea să fim mai preocupați decât e cazul. 

Pentru majoritatea e un semn de bucurie, energia Leului dansează, cântă, e artistică, e dramatică, atrage atenția și se bucură cu suflet de copil. Așa că sfatul astrologului pentru toate zodiile este să se bucure de distracție cât de mult pot deoarece apoi va începe sezonul Fecioarei, adică ne întoarcem la muncă! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel