Sezonul Racului 21 iunie-22 iulie. Previziuni pentru zodiile de AER: Gemeni, Balanță, Vărsător

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
EXCLUSIV

Avem pe 21 iunie momentul în care Soarele intră în Rac și luminează cu energia acestuia o anumită porțiune din viața noastră. Pe de o parte îi sărbătorim pe Racii noștri dragi, pe de altă parte, ne bucurăm de influența acestui semn zodiacal. Astrologul Daniela Simulescu ne aduce previziunile pentru zodiile de aer: Gemeni, Balanță, Vărsător. Detalii mai jos.

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Pe 21 iunie începe sezonul Racului. Soarele iese din semnul glumeț și preocupat de învățare al Gemenilor și poposește, până pe 22 iulie în cel care își dorește confort alături de familie. Trecem de la dorința de schimbare a Gemenilor la nevoia de așezare a Racului. Vom căuta siguranța, confortul și armonia în sânul familiei.

Marte și Jupiter încă sunt în Berbec, iar aceștia ne încurajează să ne aruncăm spre acțiune, să ne valorificăm potențialul, așadar nevoia de siguranță în sânul familiei pe care s-ar putea să ne-o aducă Racul în prim-plan are șanse să intre într-o zonă puțin cam tensionată. Suntem mai sensibili, mai receptivi deoarece Soarele în Rac își dorește armonie și liniște. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Soarele se mută în casa a 2-a. Imaginați-vă o cameră cu toate resursele voastre, cu sertare cu bani, sau mai precis cu banii pe care îi aveți voi în acest moment. Există în perioada aceasta o tendință de a cheltui, de a cumpăra obiecte de lux, de a cumpăra lucruri ca să-i impresionați pe ceilalți. Asigurați-vă că nu rămân goale sertarele acelea. Soarele s-ar putea să vrea să vă facă să străluciți, iar voi să nu mai aveți cu ce. Totodată, dacă aveți un interviu, ar fi bine să vă vindeți mai scump.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Soarele intră în casa a 10-a, casa autorității, casa carierei. E posibil ca exact în momentul în care plecați în vacanță să vină ceva muncă, un proiect nou. Voi trebuie să fiți maturi pentru ceea ce nu pot alții să facă. Aveți grijă că Soarele scoate la suprafață și ce e bun și ce nu în această perioadă. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Multă muncă la voi în toată perioada aceasta. Faceți multă curățenie în casă, le aranjați pe toate. Vi se pare că munciți mult și nu apare niciun rezultat și vă enervați pentru că trebuie să faceți și treaba partenerului, iar de aici apar reproșuri și certuri. Multă muncă și la serviciu, aveți grijă la sitlul de viață, la ce mâncați, la sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel