Sezonul Racului 21 iunie-22 iulie. Previziuni pentru zodiile de foc: Berbec, Leu, Săgetător

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă: Pexels.com
EXCLUSIV
sursă: Pexels.com

Iată că ne apropiem cu pași repezi de sezonul Racului, adică momentul în care Soarele intră în Rac și luminează cu energia acestuia o anumită porțiune din viața noastră. Astrologul Daniela Simulescu ne aduce previziunile pentru zodiile de foc: Berbec, Leu și Săgetător. Detalii mai jos.

Pe 21 iunie începe sezonul Racului. Soarele iese din semnul glumeț și preocupat de învățare al Gemenilor și poposește, până pe 22 iulie în cel care își dorește confort alături de familie. Trecem de la dorința de schimbare a Gemenilor la nevoia de așezare a Racului. Vom căuta siguranța, confortul și armonia în sânul familiei.

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Marte și Jupiter încă sunt în Berbec, iar aceștia ne încurajează să ne aruncăm spre acțiune, să ne valorificăm potențialul, așadar nevoia de siguranță în sânul familiei pe care s-ar putea să ne-o aducă Racul în prim-plan are șanse să intre într-o zonă puțin cam tensionată. Suntem mai sensibili, mai receptivi deoarece Soarele în Rac își dorește armonie și liniște. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Sezonul Racului vă duce înspre lumina din casa a 4-a, a familiei. E vorba despre casă, deisgur, dar și despre refugiul vostru interior. S-ar putea să apară discuții legate de chirie, de locuință. Va trebui să stați mai mult acasă, să petreceți timp cu rudele, chiar dacă vă plac sau nu. E posibil ca unii dintre voi să vă doriți să începeți o familie, sau să aveți conflicte cu actuala familie. Mulți se vor gândi că își doresc să se mute, să găsească un loc mai potrivit lor. Încercați să vă găsiți liniștea, să aveți colțul vostru unde să vă retrageți pentru a vă încărca bateriile.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru voi Soarele intră în casa a 12-a. Astrologul Daniela Simulescu face o analogie și spune că e ca și cum „intră în beci”, deci e mai bine pentru voi să vă retrageți, s-ar putea să nu aveți suficientă energie, să nu dormiți bine. Sunteți sensibili, sunteți vulnerabili. Aveți grijă de sănătate, de calitatea somnului. Și uitați-vă dacă nu cumva ați strâns mai multe decât e cazul. Faceți curățenie. Scăpați de chestiile de care ați tot tras și nu au mers. Căci apoi Soarele intră în semnul vostru și cu cât sunteți mai ușori cu atât vă va fi mai bine.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Soarele intră ca într-un fel de cameră secretă cu resurse care mai de care mai interesante. E vorba despre bani, dar și despre sex. Vă veți gândi la dobânda la bancă, vă veți analiza ratele, creditele. Veți fi mai atenți și în zona sexualității. Se pot rezolva frustrările sexuale. Îi aveți și pe Marte și Jupiter acolo care vă ajută. Sexul și banii au mare legătură și în astrologie ca și în viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel