Sezonul Scorpionului avantajează aceste TREI semne

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sezonul Scorpionului avantajează aceste TREI semne (sursa foto: Pixabay)
Sezonul Scorpionului avantajează aceste TREI semne (sursa foto: Pixabay)

Scorpionul este unul dintre cele mai complexe semne ale zodiacului. Este un semn de apă guvernat de Marte fierbinte și este, de asemenea, un semn fix, care nu se potrivește cu natura curgătoare și fluidă a apei. Gândeşte-te la o oală cu apă clocotită, care nu clocotește, dar este suficient de fierbinte încât să te ardă. Dictonul „apele calme sunt adânci” îl descrie bine pe Scorpion - la exterior, acest semn nu te lasă niciodată să-i vezi cum transpiră, dar sub suprafața calmă este o adâncime remarcabilă. Indiferent care este zodia ta, canalizezi această energie chiar acum. Te simți mai emoțional, explorezi cel mai sinele tău interior și devii o persoană mai privată.

Sezonul Scorpion este, de asemenea, un moment uimitor pentru a-ţi consolida relațiile. Gândeşte-te la toți prietenii/iubiţii/partenerii noi pe care i-ai întâlnit în timpul sezonului Balanță și apoi identifică-i pe cei cu care faci 'clic' cel mai mult. Concentrează-te pe acele relații. Ar putea fi greu să te deschizi față de oricine – acum te simți mult mai sensibil, emoțional și secretos – dar dacă găsești pe cineva special în care poți avea cu adevărat încredere, te poți apropia foarte mult. Ai încredere și în instinctul tău. Scorpionul este unul dintre cele mai intuitive semne, așa că toți primim o creștere a intuiției chiar acum. Cine te face să te simți cel mai bine este persoana pe care ar trebui să te concentrezi cel mai mult acum.

Scorpionul înseamnă intensitate, pasiune și intimitate, așa că îți iei cele mai profunde conexiuni și le faci și mai puternice - nu este nimic superficial în această perioadă. Semnele de apă Rac, Scorpion și Pești vibrează toate sub influența emoțională a sezonului Scorpion. Află cum:

RAC

Dragostea plutește în aer! Racul și Scorpionul sunt două semne compatibile, așa că vibrezi cu adevărat acum. Stilul intim, profund și emoțional de a iubi al Scorpionului se potrivește perfect cu trăsăturile Racului și îți este mult mai ușor să exprimi și să primești afecțiune. Romantismul se îndreaptă mai ușor către tine și este un moment minunat să începi să te întâlnești cu mai multe persoane. Întâlnirile tale s-ar putea să nu fie toate de succes, dar cine știe, ai putea să întâlnești următorul tău partener în curând!

SCORPION

Sezonul tău reprezintă începutul unui nou ciclu. Concentrează-te pe tine, pe dorințele tale, nevoile tale și obiectivele tale - sezonul Scorpion este totul despre tine! Fie că este vorba despre un job, o relație, un hobby sau un alt proiect, acesta este cel mai bun moment al anului pentru a-ți face un plan și a începe să lucrezi pentru acest obiectiv. Lucrurile pe care le inițiezi acum vor avea probabil un efect pe termen lung, așa că treci la treabă! O mulțime de uși se deschid pentru tine!

PEŞTI

Acest sezon Scorpion te ajută să te conectezi mai profund ca niciodată cu ceilalți. Fie că e vorba de un vechi prieten, de partener sau de cineva nou, poți să simți un sentiment intim și să descoperi tot felul de lucruri pe care nu le-ai știut niciodată despre unele persoane. Rămâi deschis la minte. Oferă o şansă şi persoanelor care nu sunt genul obișnuit. Încearcă să înveți ceva nou. Acesta este un moment pentru a-ţi lărgi orizonturile, pentru a câștiga mai multă conștientizare de sine și pentru a deveni o persoană mai bună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel