Sezonul Scorpionului: Cele trei ZODII care vor avea o lună ÎNCĂRCATĂ

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sezonul Scorpionului: Cele trei ZODII care vor avea o lună ÎNCĂRCATĂ (sursa foto: Pixabay)
Sezonul Scorpionului: Cele trei ZODII care vor avea o lună ÎNCĂRCATĂ (sursa foto: Pixabay)

Scorpionul este unul dintre cele mai complexe semne ale zodiacului. Este un semn de apă guvernat de Marte fierbinte și este, de asemenea, un semn fix, care nu se potrivește cu natura curgătoare și fluidă a apei. Gândeşte-te la o oală cu apă clocotită, care nu clocotește, dar este suficient de fierbinte încât să te ardă. Dictonul „apele calme sunt adânci” îl descrie bine pe Scorpion - la exterior, acest semn nu te lasă niciodată să-i vezi cum transpiră, dar sub suprafața calmă este o adâncime remarcabilă. Indiferent care este zodia ta, canalizezi această energie chiar acum. Te simți mai emoțional, explorezi cel mai sinele tău interior și devii o persoană mai privată. Iar trei zodii vor resimţi puternic efectele acestei perioade.

Cu toată această energie emoțională și pasională, este ușor să devii conștient de tine însuți. S-ar putea chiar să te simți paranoic în ceea ce privește deschiderea către alte persoane, deoarece îţi este teamă că s-ar putea să nu le placă cine eşti în adâncul sufletului. Nu acesta este scopul sezonului Scorpion! Descoperi noi părți din tine, atât bune, cât și rele, și depinde de tine să mergi în profunzime, să-ți celebrezi calitățile bune și să încerci să găsești soluții la trăsăturile care nu-ți plac la tine. Odată ce poți face asta, atunci poți să îmbrățișezi conexiunile profunde și intime pe care le cauți și poți simți un sentiment de adevărată implicare cu cineva special.

Sezonul Scorpion este un moment al transformării și este treaba ta să faci schimbări pozitive și constructive. Scorpionul înseamnă intensitate, pasiune și intimitate, așa că îți iei cele mai profunde conexiuni și le faci și mai puternice - nu este nimic superficial în această perioadă. Iar trei semne fixe au în faţă o lună încărcată:

TAUR

Toate relațiile tale – cel mai bun prieten, partenerul tău, partenerii tăi de afaceri și oamenii cu care te cerţi – sunt cel mai mare obiectiv al tău în acest sezon Scorpion. Repararea și reînnoirea relațiilor tale este tema lunii următoare, așa că petrece cât mai mult timp cu prietenii, colegii și partenerul tău! Aminteşte-ţi: munca în echipă face ca visul să se împlinească mai repede! De asemenea, ar trebui să trimiți acel text „Îmi pare rău” inamicului tău – acesta este cel mai bun moment al anului pentru a încheia orice dramă.

LEU

Luna aceasta se referă la odihnă, relaxare, reîncărcarea bateriilor și apăsarea butonului „reset”. Bucură-te de viața acasă, petrece timp cu familia și reconectează-te cu rădăcinile tale. Aceasta este o lună introvertită, introspectivă. Te gândești la o mulțime de amintiri din trecut, atât bune, cât și rele, gestionezi bagajele tale emoţionale; și lucrezi pentru a deveni cea mai bună versiune a ta.

VĂRSĂTOR

Ești în lumina reflectoarelor luna aceasta. Toate privirile sunt îndreptate spre tine, mai ales la locul de muncă, deci este important să faci tot ce poți! Aceasta este cea mai bună lună a anului pentru a obține o promovare, iar toate realizările pe care le faci acum te ajută să îţi îmbunătăţeşti mobilitatea ascendentă. Dă-ţi puţin silinţa la serviciu și nu vei regreta. Munceşte acum ca să te bucuri mai târziu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel