Sfântul care îți ocrotește zodia! Află protectorii fiecărui semn zodiacal

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Spiritualitate
Pixabay.com
Pixabay.com

Află care sunt sfinții protectori ai zodiei tale!

Află care sunt sfinții protectori ai zodiei tale!

Fiecare semn din zodiac se află sub protecția unui sfânt. Este important de reținut acest lucru, astfel încât să îl poți chema în ajutor, de fiecare dată când simți nevoia. 

Berbec: Sfântul Sebastian și Sfântul Apostol Petru

Se spune despre Sfântul Sebastian că era protectorul tuturor soldaților, atleților și bolnavilor de ciumă. Berbecii sunt cunoscuți pentru abilitățile lor sportive remarcabile, motiv pentru care acest sfânt îi ocrotește pe cei născuți sub această zodie.

De asemenea, Apostolul Simon Petru este asociat adesea cu nativii Berbecului. Similar unui Berbec autentic, Sfântul Petru era o persoană impulsivă, care se remarca prin prezența sa puternică și abilitățile de lider. De asemenea, acest sfânt a primit puterea de la Dumnezeu de a decide cine are acces în rai, reflectând o natură autoritară, specifică Berbecului.

Taur: Sfântul Arhanghel Mihail și Sfântul Apostol Simon Zilotul

aurul este sub ocrotirea Sfântului Arhanghel Mihail, unul dintre cei mai cinstiți îngeri, recunoscut ca Mare Voievod sau Arhistrateg.

De asemenea, Taurul are un alt sfânt protector, Apostolul Simon Zilotul, cunoscut și sub numele de Simon Canaanitul. Asemenea nativilor acestei zodii de pământ, Simon era extrem de încrezător în propriile forțe, acorda o mare importanță aspectelor materiale și era caracterizat de încăpățânare.

Gemeni: Sfântul Apostol Iacob

Iacob, un apostol tânăr, fiul lui Alfreu, face parte din cei 12 apostoli și este considerat modelul intelectualului. De aceea, este sfântul protector al celor născuți în zodia de aer, Gemenii. Acest apostol era cunoscut pentru inteligența sa și pentru abilitatea sa remarcabilă de a-și exprima ideile. Cu toate acestea, Iacob putea fi uneori schimbător sau nestatornic. Este important să reținem că aceste caracteristici pot fi considerate și "calități" ale nativilor din această zodie.

Rac: Sfântul Apostol Andrei

Sfântul Apostol Andrei este considerat ocrotitorul celor născuți sub semnul Racului și este cunoscut și drept ocrotitorul României. El era un familist și un idealist, preferând liniștea și urând conflictele, fiind un pacifist. Această descriere reflectă caracteristicile nativilor acestei zodii de apă. Sfântul Andrei era sensibil, calm și era dispus să facă orice sacrificiu pentru familia sa.

Top TREI cele mai PĂCĂTOASE zodii. Care este păcatul lor cel mai mare?

Leu: Sfântul Apostol Ioan

Cum sunt Leii? Sunt remarcabili, ies mereu în evidență datorită magnetismului lor specific. Precum Sfântul Apostol Ioan, care atrăgea instantaneu mulțimile, era un orator desăvârșit și se simțea în largul său când primea atenția celor din jur. Avea o personalitate puternică și nu ezita să îi convingă pe alții de ceea ce credea corect. De asemenea, era generos și iubitor.

Fecioară: Sfântul Antonie cel Mare și Sfântul Apostol Filip

Fecioara este ocrotită de Sfântul Antonie cel Mare, un doctor trimis de Dumnezeu Egiptului. Potrivit doxologiei, nicio persoană care se întorcea de la acest sfânt nu era tristă, iar cei mânioși deveneau prietenoși și iubitori. Fecioarele pot fi prieteni de nădejde.

Sfântul Apostol Filip era cunoscut pentru tipologia sa calculată, profundă și precaută. El era expert în planificarea activităților până la cele mai mici detalii, astfel protejează Fecioarele extrem de meticuloase și perfecționiste.

Balanță: Sfântul Apostol Bartolomeu

De ce sunt apreciați nativii Balanță? Sunt populari pentru diplomația lor, tactul și puterea lor de convingere. Sfântul Bartolomeu era considerat o persoană extrem de echilibrată, care detesta minciuna și înșelătoriile. În plus, acești nativi sunt cunoscuți pentru corectitudinea lor și abilitatea de a depăși obstacolele pentru a-și atinge obiectivele.

Scorpion: Sfântul Valentin și Sfântul Toma

Unul dintre sfinții ocrotitori ai Scorpionului este Sfântul Valentin, patron al dragostei! De asemenea, acești nativi sunt sub protecția Sfântului Toma, cunoscut și sub numele de Toma Necredinciosul. El era pasional, ambițios și orgolios, asemănându-se cu trăsăturile caracteristice ale nativilor Scorpion.

Rac, Scorpion și Pești: Nativii cei mai empatici și intuitivi ai zodiacului. Ce mai trebuie să știm despre aceștia?

Săgetător: Sfântul Apostol Iacob 

Sfântul Apostol Iacob, fiul lui Zevedei, este protectorul nativilor Săgetător. El este unul dintre cei trei apostoli care au contribuit la întemeierea bisericii și este recunoscut ca un întemeietor spiritual. Este apreciat nu doar pentru faptele sale, ci și pentru spiritul său de cooperare, pentru devotamentul său pentru dreptate și pentru onestitatea sa exemplară. Similar Săgetătorului, acest apostol era pasionat de călătorii.

Capricorn: Sfântul Iosif și Sfântul Apostol Matei

Capricornul este protejat de Sfântul Iosif, tatăl lui Iisus, și de Apostolul Matei, care se ocupa de colectarea impozitelor și taxelor în guvernul roman. Matei era o persoană mândră de poziția sa, dar nu abuza de putere. El era cunoscut pentru corectitudinea, integritatea și ambiția sa. Asemenea Capricornilor ambițioși și conștiincioși, Matei și Capricornii sunt însetați de succes.

Vărsător: Sfântul Apostol Iuda Tadeul

Cine a fost Iuda Tadeul? El era cunoscut ca fiind cel care îi ajuta pe cei lipsiți de apărare și protectorul cauzelor nobile. În esență, el intervenea întotdeauna în sprijinul celor năpăstuiți. Vărsătorii beneficiază de protecția sa, deoarece, deși sunt creativi și dornici de cunoaștere, au tendința de a se descuraja rapid.

Pești: Sfântul Apostolul Iuda Iscarioteanul

Da, este adevărat că vorbim despre apostolul care l-a trădat pe Hristos pentru 30 de arginți. Cu toate acestea, să ne amintim și de latura pozitivă a acestui apostol care îi ocrotește pe nativii Pești. El era, de fapt, o persoană timidă, retrasă și sensibilă. Cu toate acestea, avea momente de depresie și putea fi influențat ușor.

Peștii sunt sensibili, iubitori de familie și empatici. Cu toate acestea, deseori se simt deconectați de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Sunt visători și au tendința de a se pierde ușor în peisaj.

Rănile pe care le aduce Chiron în fiecare semn astrologic. Ce lecții ne oferă?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel