SFATUL săptămânii 13 -19 decembrie pentru fiecare ZODIE

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
SFATUL săptămânii 13 -19 decembrie pentru fiecare ZODIE (sursa foto: Pixabay)
SFATUL săptămânii 13 -19 decembrie pentru fiecare ZODIE (sursa foto: Pixabay)

Prezentare generală: Luni, Marte intră în Săgetător (până pe 24 ianuarie) și apoi Mercur intră în Capricorn (până pe 2 ianuarie), dându-ne entuziasm. Pe 19 decembrie, avem o Lună Plină în Gemeni care ne amintește să ne extindem lumea prin îmbunătățirea abilităților noastre de comunicare! Vezi ce vor aduce aceste evenimente zodiei tale în această săptămână. Nu uita să verifici şi ascendentul!

Vezi şi: Horoscopul săptămânii 13 -19 decembrie. Astrologul Daniela Simulescu aduce previziuni pentru toate zodiile - VIDEO

BERBEC

Bon voyage, Berbec! Marte, care intră luni în Săgetător, te duce în locuri noi şi interesante prin călătorii și/sau educație. Mercur intră în Capricorn în aceeași zi, ridicându-ți obiectivele în carieră. Luna Plină în Gemeni reformează abordarea ta asupra comunicării într-un mod în care ești înțeles și înțelegător față de ceilalți.

TAUR

Explorează ceea ce nu se vede şi nu se spune! Marte în Săgetător îți concentrează atenția asupra ascunzişurilor, asupra subtextului și a ceea ce se dorește să fie spus. Mercur intră în Capricorn în aceeași zi, ajutându-te să înveți noi moduri de a fi. Luna Plină în Gemeni dorește să te aprofundeze atât în ​​plăcere, cât și în siguranță, ajutându-te să trăieşti conform valorilor tale.

GEMENI

Opuşii se atrag? Marte în Săgetător te ajută să înveți despre contradicțiile și diferențele de care ești atras. Mercur intră în Capricorn în aceeași zi, ajutându-te să îţi dezvălui intimitatea. Luna Plină din zodia ta îţi oferă resetarea cosmică pe care ai așteptat-o ​​când închei o temă majoră de viață și începi alta.

RAC

Rămâi centrat, Rac! Marte în Săgetător te ajută să cultivi în mod proactiv o bunăstare mai mare prin rutină. Mercur intră în Capricorn în aceeași zi și te inspiră să înveți cum să-ți comunici dorințele romantice. Luna Plină în Gemeni vrea să te eliberezi de orice gânduri, sentimente și tipare care te rețin.

LEU

Exprimă-te! Marte în Săgetător te ajută să împărtășești povestea inimii tale oamenilor care au nevoie să o audă. Mercur în Capricornul te inspiră să înțelegi clar sistemele de succes care ajută la bunăstare. Luna Plină în Gemeni este una socială - reconectează-te cu prietenii de care ţi-a fost dor!

FECIOARĂ

Vulnerabilitatea nu este slăbiciune, Fecioară! Marte în Săgetător îți recadrează relația cu expunerea emoțională. Mercur în Capricorn te îndeamnă să te relaxezi și să fii mai încrezător în tine. Luna Plină în Gemeni aduce o schimbare în carieră și/sau o nouă oportunitate pe care ați câștigat-o.

BALANŢĂ

Nimic nu este durabil fără limite, Balanță! Marte în Săgetător te ajută să stabileşti limite sănătoase, astfel încât să nu ai resentimente. Mercur în Capricorn aduce oameni și locuri care te fac să te simțiți ca acasă. Luna Plină în Gemeni este un moment de descoperire majoră care te ajută să vezi o situație foarte diferit.

SCORPION

La pământ, Scorpion! Marte părăsește semnul tău și intră în Săgetător luni, ajutându-te să te concentrezi asupra unor oportunități care îţi pot schimba viața. Mercur intră în Capricorn în aceeași zi, oferind limbajului tău mai multă structură. Luna Plină în Gemeni este una sexy, așa că fii curios și comunicativ despre dorințele tale și ale partenerului/partenerei tale.

SĂGETĂTOR

Darul tău din acest an este Marte care intră în semnul tău luni, oferindu-ți mai multă energie și acces la libertate, expansiune și bucurie. Mercur intră în Capricorn în aceeași zi, inspirându-te să fii curios despre înțelepciunea corpului tău. Luna Plină în Gemeni aduce o dragoste nouă, completează o dinamică și/sau adaugă un pic de romantism!

CAPRICORN

Timp de detoxifiere! Marte în Săgetător te ajută să îţi identifici și să eliberezi toate tiparele, oamenii și lucrurile care nu sunt bune pentru tine. Mercur intră în semnul tău în aceeași zi, iar abilitățile tale de cunoaștere și de comunicare vor fi ascuţite la maximum. Luna Plină în Gemeni reîncadrează abordarea ta asupra bunăstării într-un mod mai atent.

VĂRSĂTOR

Intrarea lui Marte în Săgetător luni îți revigorează angajamentele față de o cauză socială și/sau politică. Mercur intră în Capricorn în aceeași zi și începe un capitol extrem de intuitiv și mistic al vieții tale, așa că fii atent la ceea ce apare. Luna Plină în Gemeni îţi oferă un impuls mare al stimei de sine și încrederii; îl meriţi!

PEŞTI

Ridică-te și strălucește! Marte în Săgetător îți poate ajuta cariera, dacă ești dispus să intri în roluri de conducere sau decizionale. În aceeași zi, Mercur intră în Capricorn și te reunește cu cei mai apropiați prieteni pentru un dialog profund. Luna Plină în Gemeni este una tandră, așa că acordă-ţi permisiunea să îţi simți toate sentimentele!

sursa: cosmopolitan.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel